TKBL Finali 4. Maç | Fenerbahçe 71 - Galatasaray Odeabank 65

2 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de yine Fenerbahçe Ülker Arena'da serinin üçüncü maçına çıkıyoruz.

Maç içinde yaşanacakları tahmin etmek zor olmasa gerek. Yine de takımımız galibiyet için sonuna kadar savaşacaktır, izin verirlerse!

İnşallah Ekrem hoca ve kızlar da bir çoğu gibi ne yapsak yapalım bu seri 5. maça uzar diye umutsuzluğa kapılmaz da cuma günkü maça teknik ve psikolojik olarak daha iyi hazırlanırlar.. Evimizde şampiyon oluruzun da garantisi yok çünkü

İnşallah Ekrem hoca ve kızlar da bir çoğu gibi ne yapsak yapalım bu seri 5. maça uzar diye umutsuzluğa kapılmaz da cuma günkü maça teknik ve psikolojik olarak daha iyi hazırlanırlar.. Evimizde şampiyon oluruzun da garantisi yok çünkü

Cuma günkü maçta benzer rezalet hakemler işin içine girerse ne yapsalar nafile,kanatimce seriyi oradaki son maçta bitirebilirlerse veya az sayı farkıyla bile yenilseler bile başarıdır diyorum,çünkü bugünkü hakemler o mesajı net bir şekilde verdiler.Koçumuz ve oyuncularımız biraz robot gibi etkilenmeden oynamaya çalışmalılarki buda imkansız doğal olarak, ALLAH; Ekrem Memnun,un ve takımımızın biz taraftarın yardımcısı olsun o maçta tam bir sinir harbi olacak doğrusu, korktuğum 5.ci maçla alakalı olarak bile takımı moralmen yıkmak isterlermi ? ALÇAKLIK yaparlarmı o maçtaki hakemler her ne kadar aynı hakemler olmasa bile bugün çok sinirlendim takımımıza yapılanlara karşı, bir o kadarda takımımıza kızamadım tam tersi elimde olsa moral vermek isterdim gördüklerimiz karşısında.

Seri 2-2 olursa şayet aziz ve dalkavukları ipekçiye inş gelmez zaten millet tribüne Fb maçı var diye küfür etmeye geliyor bunları görürlerse de iyice de maç dan koparlar işlerine gelir o zaman Fbnin. Hemen aklıma 2 sene önce normal sezonda ipekçideki ali koç'un geldiği karşılaşma geldi ondan yazayım dedim.
Taraftar maç dan koparsa bizim için kötü senaryo olabilir.

İş 5. maça uzarsa Abdi İpekçi'de olağanüstü dikkatli olmak lazım. O salonu boşalttırıp boş salonda maç sonu oynamak için her türlü provokatif eylemi yapacak uzman kadroya fazlasıyla sahipler.

Yok arkadaşlar bu sezon futbolda 2 sezon önceki gibi olacak eminim. Şampiyon yapmamak için playoff kuralı çıkartıp son maça bıraksalar da Kadıköy'de ağlata ağlata almıştık kupayı. Baskette de ne yaparlarsa yapsınlar Allah'ın adaleti bizden taraf olacaktır. Bu sene o sene !

Azıcık Adalet, birazcık VİCDAN diyoruz, çok mu şey istiyoruz ?
Sizin hiç mi onurunuz yok ulan.
Nasıl ödeyeceksiniz yediğiniz hakları.

Birileri buna dur demeyecek mi, tiyatro kaldığı yerden devam mı edecek ?

Forumlarında bilet bedava diye başlık açıp bilgi vermişler. Maçlarında bilet satışa çıkmıyor özel olarak dağıtılıyor. Dağıtılan kişiler de maçın başından sonuna kadar küfürler yağdırıyor takımımıza. Şimdi soruyorum bu özel olarak maçlara bedava getirilen insanlar kimin adamları? Özel olarak bedava bilet verilip maça getirilenler, o bileti aldıkları merkezin talimatlarını uygulamazlar mı? Küfrü kimin ettirdiği açık değil mi? Kulübümüz neden buna göz yumuyor ? Bu spor holiganı böyle her istediğini yapmaya devam mı edecek ?

Forumlarında bilet bedava diye başlık açıp bilgi vermişler. Maçlarında bilet satışa çıkmıyor özel olarak dağıtılıyor. Dağıtılan kişiler de maçın başından sonuna kadar küfürler yağdırıyor takımımıza. Şimdi soruyorum bu özel olarak maçlara bedava getirilen insanlar kimin adamları? Özel olarak bedava bilet verilip maça getirilenler, o bileti aldıkları merkezin talimatlarını uygulamazlar mı? Küfrü kimin ettirdiği açık değil mi? Kulübümüz neden buna göz yumuyor ? Bu spor holiganı böyle her istediğini yapmaya devam mı edecek ?

6222 ye bu resmen suç ve Aziz neden hala dışarıda. Bir de Atatürk'ün adını kullanarak kendi pisliklerini örtmek için yürüyüş yapıyor bu utanmazlar!

Milli kahramanımız,Atatürk'ün son askeri,iktidarın paralel yapıya karşı destekçisi,Cemaat'le telefon görüşmesi yapan,bugüne kadar ipliği pazara çıkmamış olan Gladyo'nun baş düşmanı olan Aziz Yıldırım'ın kadın sporlarına kattıkları bunlar hep.Hazır 1 Mayıs'ken yazmakta fayda var,iki yüzlülüğü ve acizliği sebebiyle bu adamı savunanlarla gerek sokaktaki politik ortamda gerekse sandıkta hesaplaşmazsak yazıklar olsun bize.

Aziz yıldırım ve yanındaki leş sürüsünün ipekci'ye gelebileceklerine gerçekten ihtimal veren varmı?

Tekrar söylüyorum dua etsinler ki seri orada bitsin.

Önce yazdım yine yazıyorum, 5 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00 da hak ettiğimizi her ne gerekiyorsa yaparak alacağız. Turgay kuklası eğer adamsan maça gel o kupayı sen ver ;)

biz kendi oyunumunzu oynarsak heryerde her takımı yeneriz, sahada son topa kadar savaşalım yeterki Hakemede, Fb'yede, Aziz'ede, taraftarlarınıda en iyi cevabı veririz o sahada kupayı alarak, Ekrem hoca ve takıma güveniyorum, her zamanki gibi savaşın ve kazanın...

Arkadaşlar boşverin artık şu maçı bırakın 2-2 olsun dünkü maçtan sonra anlaşılan o ki öyle olacak olağanüstü çaba ile oynarsak hakemleri de yenersek yeneriz ama bu kadar art niyetli hakemleri yenmek kolay değil bakalım o görmediklerini Abdi İpekçi' de de görmesinler sıkıyorsa ya çok mu şey istiyoruz gördüğünü çal seyirciden tepki gelse , tutuklanacak adamdan tepki gelse ne olacak .

Gelelim cuma maçına neler yapmalıyız öncelikle alan savunmasıyla başlanması görüşündeyim bu şekilde Angelı ve Cappyi biraz durdurabiliriz ya da sadece dış şuta zorlayabiliriz . Bizim yapmamız sakin olmak her hücumda yeri gelirse 24 saniyenin sonuna kadar kullanarak şut atmak .Geçen maçta Albanın gerçekten inanılmaz ötesi saçma hızlı hücum atışları vardı bunlara gerçekten gerek yok . Bu sezon nolursa olsun şampiyon olacağiz bu sezon öyle ya da böyle .

Aziz yıldırım ve yanındaki leş sürüsünün ipekci'ye gelebileceklerine gerçekten ihtimal veren varmı?

Tekrar söylüyorum dua etsinler ki seri orada bitsin.
Gelirlerse Fb şampiyon olur maça gelenler zaten maçla alakası yok onları görünce maçı da komple bırakıp onlarla uğraşacaklar ya salon boşaltılır olaylardan yada fb bizi yener

''Bizim en büyük motivasyonumuz federasyon.Hakemlerin sadece basketbol hakemliği yapmasını bekliyorum.'' Ekrem MEMNUN

Resmi Twitter hesabımızdan bir açıklama yapıldı;

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun duyarsız kaldığı bu duruma, ( Kadın Basketbol takımımızın menajer ve yöneticileri tepki göstermiştir. )

Kulübümüz Yönetici Müsveddelerinin yediği halta bakarmısınız ? Açıklamaya bakın,Açıklamayı yapanlara bakın, Menajer ve yöneticileri tepki göstermiştir.miş miş.Siz ne güne duruyorsunuz AYSAL ve çetesi ? kadın takımımız her türlü haksızlığa, zulme ahlaksızlığa maruz kalıyor LÜTFEN mesaj yayınlıyor,Kadın takımımız tamamen yalnızlığa itilmiş sahip çıkan yönetim yok.Arkadaşlar GALATASARAY,a karşı komple bir engelleme söz konusuyken bütün bunlara karşı bilerek duyarsız ve PISIRIK davranan bu yönetim GİTMELİDİR. iNSAN HİÇMİ KARŞI ATAĞA GEÇMEZ HİÇMİ ÇARE DÜŞÜNMEZ ? DEVREYE TARAFTAR GİRERSE SONU KÖTÜ OLUR ORTALIK ADAM AKILLI KARIŞIR ONDAN KORKUYORUM YİNEDE SUÇLU OLURUZ AMA BÖYLE GİDERSE NE OLACAKSA OLSUN,İNSANIN SABIR VE TAHAMMÜL SINIRLARINI SONUNA KADAR ZORLUYORLAR ELBET YAKINDA KOPAR KOPACAĞI YERDEN.

Resmi Twitter hesabımızdan bir açıklama yapıldı;

Bugünkü antrenman saatinin, Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının maçının olduğu saate denk getirilmesi ve o alanda rakip taraftarının bulunması nedeniyle, daha erkene alınmasını talep eden takımımızın isteği reddedilmiştir. Kadın Basketbol takımımız, Ülker Arena’nın hemen bitişiğinde bulunan antrenman salonuna Fenerbahçe seyircisinin arka tarafından geçmek zorunda bırakılmıştır.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun duyarsız kaldığı bu duruma, Kadın Basketbol takımımızın menajer ve yöneticileri tepki göstermiştir.