• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Finali 4. Maç | Fenerbahçe 71 - Galatasaray Odeabank 65

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Basketbol futbol gibi değildir; futbolda hakemleri yenebilirsiniz, oyuna müdehale şansları sınırlıdır.

Ama basketbolda hakem oyunun en temel aktörlerşnden biridir ve bir oyuncu kadar etkilidir.

Dün oynanan karşılaşmada ilk yarıda yapılanlardan sonra maçı kazanamayacağımızı anladım; Matovic'in centilmenlik dışı faulü, pota altında çalınan basit fauller ile Sancho ve Zee'nin faul problemine sokulması, Işıl'a çalınan stepsler (aynı maçta iki kez steps yapmamıştır şimdiye kadar-ikisi de hatalı), Kelsey'in arkadan net olarak itilmesi, Angel'ın ayakla müdehalesi.

Daha ilk yarıda olan ve hemen yazabildiğim şu pozisyonların skora doğrudan etkisi bile 10 sayı civarında.

Aklıma gelmeyenler ve psikolojik olarak oyuncular üzerindeki etkisini siz düşünün.

Ben tribünde maçı kazandırmayacaklarını anlamışken oyuncular da aptal değil onlar da anladılar.

Ama pes etmediler 2. Yarıya daha agresif başladık, farkı tek hanelere indirme fırsatını elde etmiştik ama o anda Yacoubu'nun Işıl'a yaptığı hücum faulü çalmadılar ve 2 sn sonra Angel'dan üçlük yedik.

Nihai olarak ne yaparsak yapalım dünkü maçı kazanamayacaktık!

Hakem Emin Moğulkoç, hani geçen sene dokunmadan Sylvia'ya faul çalıp maçı satan sahtekar. Geçmiş olsun.

Geçen Ataşehir'de ilke maçı kazanıp seride 1-0 öne geçmiştik hatırlarsanız. Sonraki maç yine oradaydı ve biz 2-0'a doğru giderken maçın bitmesin 1.30 kala 3 sayı öndeyiz, Matoviç şuta kalkıyor Sylvia ile arasında 1 metre var top girmiyor ve faul düdüğü çıkıyor. Sonra maçı kaybediyoruz. O topun ribaundunu almak belkide bize maçı kazandıracaktı ama Emin Moğulkoç izin vermedi buna! İşte bu hakem yarınki maçı yönetecek!

[video=youtube_share;cwlIiSF4eCU]http://youtu.be/cwlIiSF4eCU[/video]

Hakem Emin Moğulkoç, hani geçen sene dokunmadan Sylvia'ya faul çalıp maçı satan sahtekar. Geçmiş olsun.

Geçen Ataşehir'de ilke maçı kazanıp seride 1-0 öne geçmiştik hatırlarsanız. Sonraki maç yine oradaydı ve biz 2-0'a doğru giderken maçın bitmesin 1.30 kala 3 sayı öndeyiz, Matoviç şuta kalkıyor Sylvia ile arasında 1 metre var top girmiyor ve faul düdüğü çıkıyor. Sonra maçı kaybediyoruz. O topun ribaundunu almak belkide bize maçı kazandıracaktı ama Emin Moğulkoç izin vermedi buna! İşte bu hakem yarınki maçı yönetecek!

[video=youtube_share;cwlIiSF4eCU]http://youtu.be/cwlIiSF4eCU[/video]
Bugün takımımızın yaşadığı antrenman rezaletinden sonra şimdi de bu. Yarın akşam biz ne yaparsak yapalım kazanmamıza izin vermeyecekler, anlaşıldı. Avrupa'nın en büyüğü olmamız hem de onları yenerek azizi çıldırtmış, bu her halinden belli oluyor. Çırağı mahmut uslu da rolüne kendisini iyi kaptırmış. Bu saatten sonra hiç kimse salonumuzda ki maç için centilmenlik teranelerine girmesin. Fenerasyon dahil herkes hak ettiğini alacak. Yeter, hakikaten çalınan emekler için artık yeter...

Geçen sene final serisi başlarken yazmıştım, ne acıdır ki değişiklik yapmam gereken tek sözcük maçın günü!..

Sevdiğim bir söz vardır; bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir. Sezon açılalı yaklaşık 1 sene oldu, değil her gün ayda bir kere doğruyu gösterdiğine tanık olamadık bu şubedeki saatin.

Şubeyi hak ettiği şekilde yönetmediğiniz sezonda Ekrem Hoca önderliğinde takımımız açıklarınızı kapattı ama onların gücü ancak sahaya yeter. Ve biliyoruz ki Türkiye´de kadın basketbolu bazıları için sahadan ziyade masabaşında oynanıyor, sonuçlar mümkün olduğunca masa başında belirleniyor.

Oturduğunuz rahat koltuklarınızdan kalkın ve cuma günü Ülker Arena´da takımı yalnız bırakmayın. Sadece bedeninizle değil ruhunuzla orada olun, sahada mücadele eden oyuncuların hakkını savunun, gerekiyorsa onlara siper olun. Küfür başladığı anda masaya baskı uygulayın, size hakaret edilmesinden korkmayın, oyunculara ve kulübe edilen küfür/hakaret zaten sizi de kapsıyor demektir. Baktınız olmuyor, hakemler aldıkları talimatlar doğrultusunda maçı katlediyor, takımımızın bu ortaoyununun figüranı olmasına izin vermeyiz diyerek ç e k i n t a k ı m ı p a r k e d e n. B u t a k ı m ı n h a k k ı n ı c u m a g ü n ü e l e g ü n e k a r ş ı s a v u n m a z y e d i r i r s e n i z, s i z d e n a d i s i y o k d e m e k t i r !

Bugün takımımızın yaşadığı antrenman rezaletinden sonra şimdi de bu. Yarın akşam biz ne yaparsak yapalım kazanmamıza izin vermeyecekler, anlaşıldı. Avrupa'nın en büyüğü olmamız hem de onları yenerek azizi çıldırtmış, bu her halinden belli oluyor. Çırağı mahmut uslu da rolüne kendisini iyi kaptırmış. Bu saatten sonra hiç kimse salonumuzda ki maç için centilmenlik teranelerine girmesin. Fenerasyon dahil herkes hak ettiğini alacak. Yeter, hakikaten çalınan emekler için artık yeter...

Bu saatten sonra hiç kimse salonumuzda ki maç için centilmenlik teranelerine girmesin.

Evet maalesef yazdıklarınıza katılıyorum,Artık bundan sonra O ŞEREFSİZLER ve FENERASYON düşünsün,hakikaten yeter bir taraftar olarak iki gündür hala öfkeliyim hem yapılan AHLAKSIZLIKLARA,hemde HAKSIZLIKLARA,bir o kadarda kendi kulüp yönetimimize kızıyorum.FENERASYON ve O ŞEREFSİZLERİN azmasına yönetimin acizliği ve pısırıklığıda onlara cesaret veriyor,bu yönetim takımlarımızın başarılarını hak etmiyorlar ama ne yapalım sonuçta O YÖNETİM makamını İŞGAL ediyorlar bundan çok rahatsızım TARAFTAR olarak.Dahası İSTANBUL,daki taraftar kontrolden çıkarsa HEPSİ AYIKLARLAR PİRİNCİN TAŞINI hadi bakalım.

Bunca sezon yapılanları gördükten sonra tek isteğim ümidim 2-0dan sonra seri 2-2 geldiğinde 5 .maça sakatsız belasız 11 kişi olarak çıkmak idi halada öyle yeterki sakatlık felan çıkmasın biz içerde hallederiz bu sefer.

Ne taktik ne teknik ne oyun şablonu.Küfür kıyamet ortamı yaratan galip geliyor.

Hersey bir yana, GS TV´nin polyanacilik yapmasi da ayri bir olay. Atanan hakemden haberi yok galiba hicbirinin.

Bugün çıkarlar kulaklarını tıkarlar hakeme rağmen çatır çatır oynayıp kupayı alırlar, Sarayın Sultanları..

Arkadaşlar;

Bu ne hal yahu?

Yok feneri motivasyonlu gelirmiş, Yok ayu mamut, kekeme asker kaçağı aziz, provake edermiş.

Bu eziklik nedir anlamadım.

Biz neyiz anlamadım?

Böyle şeyler yazarak Galatasaray'ı taraftarını da, takımı da olumsuz etkilemeye hakkınız yok.

Bizim ACİZ ve PISIRIK yönetimin DİKKATİNİ ( ultrAslan ) grubu uyararak çekmiş ve gereğini yapmış helal olsun. Hazımsızlar; iş İPEKÇİ,ye kalırsa; takım destekleme, rakip kadın takımına kalaylama ( Normalde hiç tasvip etmediğimiz nahoş olaylardır ama KISAS,a KISAS esas oldu kaşındılar ) nasıl olurmuş görecekler. Dua edin seri orada kazasız belasız uslu uslu bitsin yada pişman edeceğiz BİLİNE

ultrAslan resmi hesaplarından çok güzel açıklamalar geldi. Ama en güzeli Kadın Basketbol Takımımız sahipsiz değildir oldu. Dua edin bu maç sonunuz olsun. Eğer İpekçiye gelirseniz hak ettiğimiz Şampiyonluğu pençelerimizle alacağız. Göreceksiniz...

Verilen tepkide çok geç kaldı gerek yönetim gerekse uA. Şube yönetimi maç esnasında, taraftar ise maçın hemen ardından tepki verecekti. İşte o zaman bu kadar rahat at koşturamazdı TBF ve Emin Moğulkoç gibi bir karakteri atayamazdı maça. Güvenliği sağlamakla yükümlü kuruluşlar da gereken önlemi ona göre almak zorunda hissederdi kendini.

Emin Moğulkoç denen hakem arkadaşın bu maça atanması çok manidar. Geçen sene 2. maçı katletmişti. Bu sene başarısından ötürü! tekrar göreve çağırmışlar.

uA Yalandan tepki koymasın.Onların ne olduklarını iyi biliyoruz.İsmail şenol'a küfür edip özyer'e istifa diyemeyen , bu sene içerdeki oly macının bitimine 1.48 kala fark 6 olduğunda ölüm varmış bestesini girenler hikaye anlatmasın.
Kadın basket yanlız değilmiş hadi yürüyün ordan takım 5-10 kişiye maç yaparken nerdeydiniz ?

Bugün Yener Işıkları Sondururuz!

Her sene aynı senaryolar... Daha öncede yazdım küçük salonda hakemleri etki altına almayı çok iyi biliyorlar.Biz de buna karşılık veremiyorduk.Ama bu sene ümitliyim.O kendini başkan sanan kişinin önünde o kupa kalkacak.Haydi kızlar bitirin şu işi

Rusya öncesi normal sezon liderliğini aldığımız günü,Rusya'da 2. gün her şey bitti dedikten sonra yaptıklarımızı,son 3 günü,finalde Galatasaray ve Fenerbahçe basketbol tarihinin en önemli maçını kazanıp Euroleague şampiyonu olduğumuzu,yaşanan anlaşılabilir fiziksel düşüşe ve bir parça mental yorgunluğa rağmen serinin ilk 2 maçını kazandığımızı unutmayalım.Gerek dışarıdan gerekse içten takımın önüne çıkarılan engellere karşı mücadele isteği beslerken güvenden ve pozitif enerjiden uzaklaşmayalım.

10.000 TL para cezası almışlar. Büyük darbe yediler. Bu ceza yüzünden seneye takım da kuramazlar şimdi.

Geri