Bizim zor maçlarda bana göre polkowice ve Kaski'ye kendi sahamızda kaybettiğimiz maçlar hariç abartıldığını düşünüyorum, Ummc'nin bizi iki maçta mağlup etmesinde anormal olan ne, ki bizde kazanabilirdik sonucları küçük farklar belirledi, Mersin ve Kaski deplasmanlarıda kazanmanın zor olduğu deplasmanlar, fb deplasmanında kaybettiğimiz maç ise zaten uzun zamandır kazanamadığımız bir deplasman, cumhurbaşkanlığı maçını saymaya gerek yok zaten hem sezon başı olması hemde kadromuzda eksiklerden dolayı doğal bir sonuçtu, bu sezon kaybettiğimiz fb ve deplasmandaki Ummc maçı hariç kaybettiğimiz maçların sonlarıda kaybettik ve bu maçların çoğunluğunda tam kadro olamadik malesef. Fb'nin son maçı = ted 78-88 fb, tarsus 87-84 fb, ceyhan 81-96 fb, fb 116-57 samsun, fb 103-56 edremit, son 5 maçı böyle, bana göre ligin en kötü takımıyla oynamışlar,(ligden düşen Samsun, edremit ve kadro olarak bence kötü olan Ted ve ceyhan), oynadıkları tek zor denecek maç tarsus maçı, onuda kaybetmişler zaten, bu maçlarda 98 sayı ortalamayla oynamışlar, maç başına 71.8 sayı yemiş, attığı sayı gerçekten iyi ama yedikleri sayıda fazla bence...