Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fowles nasıl kadroda olmaz? Fowles'ı iki kişi bile potaaltında durduramıyorlar. Ann Wauter çok çabuk yoruluyor ve Fowles'a göre daha fazla top kaybı yapıyor. Ekrem Hoca inşallah şaşırtır bizi.
Maçtan sonra Ekrem Hoca'nın Fowles'ın neden kadroya dahil olmadığını açıklaması lazım. Eğer sakat değilse ve başka bir sorun yoksa kadroya alınmaması,bu maçı kaybetmeye açık bir davettir. İnşaAllah yenilgi olmaz. Yoksa çok kafası ağrıcak Ekrem Hoca'nın...
Ben adaletli olduğu için Ekrem hoca Fowles'ı kadroya almadığını düşünüyorum, bu maçta oynamayı bu yılki performansıyla hakeden Wauters'tır bence, bence kazansakta kaybetsekte Ekrem hoca doğru kararı vermiş. Forma performansla alınır benim bildiğim isimle değil saygılar...
İlk 5'te neden Işıl başlamadı? Ekrem Hoca çok değişik bir strateji izliyor bu maçta. İnşallah kazanırız. İlk periyotta 2 top kaybımız va. Fb ise 7 top kaybı yapmış.
son 2 dakikadaki 0-7'lik seri ile devreyi 22-29 geride kapattık. hücum yüzdemizi biraz yükseltebilseydik soyunma odasına önde girebilirdik. umarım 2. yarı toparlanırız.
Harding kim bulup getirdi bilmiyorum ama çok büyük bir hata yapmış.Whalen kalsa en azından şampiyonluk şansımız olacaktı bence artık bu sene o bile zor üzülerek söylüyorum .
Ya malum takıma karşı hep eksik çıkıyoruz,herkes çok kötü günün de oluyo,şutlar hiç girmiyo,nedir bu problem ya onlar iyi savunma yapsalar da atamasak anlayacam ama kötü savunuyolar bi sürü şut buluyoruz girmiyor ve turnikeler bile girmiyo...
Ya tamam 22 sayı kabul edilemez de buna karşılık 40 sayı yemedik ki... Elbette kendi evimizde çok düşük bir sayı ama son 2dk ya 22-22 girmişken bir an konsanteremizi kaybettik 7-0 geldi...
Harding de bana göre maça çok güzel başlamıştı sonradan iyi savundular ayrıca acayip kayıyor o düştüğü bölüm...
Kötü hücum edebilirsiniz, şutlarınız girmeyebilir kötü gününüzde olursunuz ama kötü savunma yapamazsanız... şutlarımız ilk yarıda girmedi ama ikinci yarıda girer umarım...
şu takıma karşı bir türlü psikolojimiz sağlam çıkamıyoruz... kadın basket takımımızın fener maçları kadın voleybol takımımızda vakıfbank ve eczacıbaşı maçlarına sanki baştan maglubiyeti kabul etmiş tarzda bi psikolojide oynamasına anlam veremiyorum ... umarım ikinci yarı maçı çeviriz takımımızın reaksiyon gösterecgini düşünüyorum maçı çevirmek için ...