Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş
Aykun Alan' Alıntı:Augustus önünde eğilirim.
Aykun Alan' Alıntı:Augustus önünde eğilirim.
Ayhan Çelebi' Alıntı:konu kilitlenmeden son mesaj benim olsun .işte lider oyuncu augustus
[/quote:2x0s0t1h]Kerem Seçer' Alıntı:[quote="Ayhan Çelebi":2x0s0t1h]konu kilitlenmeden son mesaj benim olsun .işte lider oyuncu augustus
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Bu maçın en pozitif yönü, ikinci yarının başında Gamze Takmaz'ın savunmasında sayıyıy bulduktan sonra, sanıruım darbe aldığından sinirleinp geriye kendi kendine konuşarak gelen Augustus'un sakatlığı falan unutup kim olduğunu hatırlayıp maçı alıp götürmesiydi. Az çok tanıyoruz hepimiz, gördüğümde sahenyi dedim tamam bu hırslandı bu maçı alır diye. Hoca kenara almasaydı 30'a doğru da gidecekti muhtemelen.
Yapısal sorunlar açısındansa ilerleme göremedim. Ne yazık ki, Fowles uzun süre hücumda sadece pick yapan bir oyuncu konumundaydı hiç hoş değil. Bu farklardan da güçlü takımlara dönmek pek mümkün olmuyor, üstelik Botaş da son çeyrekte kafa kafaya getirebilecek fırsatları buldu. Kerem'in de söylediği gibi birşeylerin eksik olduğu kesin. Petronyte, Hodges soru işareti. Currie de iyi oynadı; ama iyi bir tamamlayıcı sadece. Bakalım sezonun devamı neler getirecek? Tahminim, bu kadroyla sezonun bitmeyeceği. birşey bildiğimden söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın.