TKBL | Galatasaray:80 - İstanbul Üniversitesi:61

Semih Ural' Alıntı:
Erkek takımı maçından sonra salonda neden 250-300 kişi kaldığını anlamak için maçı salonda oturup sonuna kadar izlemek yeterlidir sanırım.

Malesef çok çok çok kötü bir takımız. Umarım düzelir diycem ama sene başında hatalı kurulan takım ne kadar düzelebilir onu da kestiremiyorum.
Keske yazmasaydiniz bunu, ben kötü bir takimiz demedigim halde sadece sistemsiz oynuyoruz dedigim icin ugradigim sahsi saldirilarin haddi hesabi yok. Dikkatli olun derim ben.
Söylediklerinize katiliyorum ayrica.
 
Ben takımın kötü olmasından ziyade motivasyonunu kaybettiğini düşünüyorum. Maçın başından Bahar ve Işıl aşırı istekli ve gazla başladılar. Sanırım ikisine de bu eleştiriler gidiyor ve bundan etkilenmişler. Bahar çok mücadele etti. Zaten bu mücadelenin sonunda çabuk 4 faul aldı. Ki 1 tanesi çok saçma bir faul kararı idi.

Takım o motivasyonu yakalayamayınca hepsi de isteksiz oynuyorlar. Tribün de onları gaza getirecek bir şeyler yapmayınca daha da gidiyor içindeki oynama istekleri. Ki kendi maçlarından önce dolu olan tribünleri görüp, onların maçın başlaması ile birlikte boşalması da ayrı bir etkiler oyuncuyu. Bunu sanat ile ya da spor ile uğraşan herkes bilir. Sporu geçtim, Ajda Pekkan'ın konserine gidin, onun konserinden önce sahneye çıkan uvertür, performansını bitirince salon boşalsa siz görün bakalım Ajda nasıl söyleyecek o parçaları? Yani empati de kurmak gerekiyor. Takımın ruh hali hiç iyi değil. Siz 15 dakika seyredip başka kanalı açıyorsunuz ben maçı seyredip evime gidiyorum ama bu insanlar her an nereye gitseler bunlarla boğuşuyorlar. Şu an takımın bir şeyler yapmasını en çok onlar istiyordur.

Salih senin eleştirine kızmamızın sebebini "takım sistemsiz oynuyor" dediğin için sanıyorsan üzücü gerçekten. Sorun kelimelerini yanlış kurman ve takım ağzı ile kuş tutsa bile aynı tempoda eleştirmen.

Bu arada dün maç sonunda Gülşah ile konuştum. Ne zaman döneceğini sordum "2 Ocak'ta Ceyhan maçı ile beraber dönerim o maçta süre alırım" dedi. Takımın 3 numaraya ihtiyacı olduğundan çok sevindim bu habere.
 
Sühan abi olanlari sen de biliyorsun sözüm sana degildi zaten.
Benim icin üzücü olan da senin su cümlen.

Sorun kelimelerini yanlış kurman ve takım ağzı ile kuş tutsa bile aynı tempoda eleştirmen.

Ben her zaman hakkini verdim takimimizin, gecmis maclara bakip yazilanlari inceleyebilirsiniz. Bana "Takim iyi olsa da cimbizla eksikleri secip onlardan bahsediyorsun" diyorsunuz aslinda sizler cimbizla benim elestirilerimi secip onlar üzerine konusuyorsunuz.
Neyse konuyla alakasi olmayan iletimden dolayi özür dilerim.


Takimimiza gelince, son maci izleyemedim o yüzden pek birsey diyemeyecegim. Zayif bir rakiple oynadik, daha farkli yenmemizi beklerdim sadece.
Isil'in cok sut denemesi, cogunu kacirsa da sevindirici bir nokta. Sut ata ata yeniden eski formuna dönecektir bunun baska yolu yok böyle devam etmesi lazim önümüzdeki maclarda da.
Ve söylenenlerden yola cikarak,
Set hücumunu, hizli pas trafigini ögrenmemiz lazim artik. Bu is sadece Samsun Basketbol, Istanbul Üniversitesi gibi siradan takimlara karsi böyle söker. Yarin sert bir savunmayla karsilasirsak ciddi sorun yasariz.
 
Görüntü cidden sıkıntılı. Maçı sonuna kadar izlemek bile zor geliyor.
İlk defa maça gelen insanlar bile net bir şekilde görebiliyor bazı şeyleri.
Umarım değişiklik yapılacaksa bu konular düşünülür, boşuna transfer yapılırsa şu koca kadronun üstüne yazık.
 
Kazansakta birşeylerin eksik olduğu ortada.Zevk vermiyor takım.Rakip takımda uzun yokken Fowles'ı kullanamadık doğru düzgün.Rakibin tek silahı Ajavon olacağı açık bir şekilde beliyken önlem alamadık çok fazla.Simon da kötüydü.Sanki erkenden taile çıkmış gibi oynadı.Umarım aradan sonra takım daha iyi olur.
 
ben takımın kötü olmasının sebebini biliyorum yazın başından beri de diyorum.. Esra Şencebe verilmez arkadaş , 12. adam olur orda oturur.. yine seyirci toplar tek başına , oyuna girer 2 üçlük atar güzel güzel , maça renk ve güzellik katar..

sorun bu, kötü oyun fln hikaye , geri dönsün Esra Şencebe herşey düzelir.. açık ve net.. :)
 
Levent Öktener' Alıntı:
ben takımın kötü olmasının sebebini biliyorum yazın başından beri de diyorum.. Esra Şencebe verilmez arkadaş , 12. adam olur orda oturur.. yine seyirci toplar tek başına , oyuna girer 2 üçlük atar güzel güzel , maça renk ve güzellik katar..

sorun bu, kötü oyun fln hikaye , geri dönsün Esra Şencebe herşey düzelir.. açık ve net.. :)
Esra Şencebe'ye çok fazla bir sempatiniz var anladığım kadarıyla. Şu an Esra bjk'de bile süre alamıyorken bizim takımda nasıl oynayacak acaba? Hiç mi izlemediniz bu yıl yada takip etmediniz istatistiklerden?
 
Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Levent Öktener":2txnnowp]ben takımın kötü olmasının sebebini biliyorum yazın başından beri de diyorum.. Esra Şencebe verilmez arkadaş , 12. adam olur orda oturur.. yine seyirci toplar tek başına , oyuna girer 2 üçlük atar güzel güzel , maça renk ve güzellik katar..

sorun bu, kötü oyun fln hikaye , geri dönsün Esra Şencebe herşey düzelir.. açık ve net.. :)
Esra Şencebe'ye çok fazla bir sempatiniz var anladığım kadarıyla. Şu an Esra bjk'de bile süre alamıyorken bizim takımda nasıl oynayacak acaba? Hiç mi izlemediniz bu yıl yada takip etmediniz istatistiklerden?[/quote:2txnnowp]
Esprili bir anlatım var orada.Kabul takım can sıkıyor ama yazılanları sakin okumakta fayda var.
 

Üst