TKBL | GALATASARAY 90-62 Alanya Bld.

90-62 kazandık.

Gintare maç başa baş giderken takımı ayakta tuttu. Nihan da o sıralar fena değildi. Fowles yine iyi oynadı. Seimone iyi skor yapsa da tutuktu bence. Top getirmede çok zorlandık, baskıya karşı koymakta başarılı olamadık. Işıl çok iyi değildi yine ama çok süre aldı. Bu da onun için önemli olsa gerek. Currie de fena değildi ama daha etkin bir oyuncu daha iyi olabilirdi sanki.
 
Tugba Palazoglu 3 sayi 1 ribaund 2 asist,
Ceyda Kozluca 4 sayi 1 ribaund,
Bahar Caglar 5 sayi 4 ribaund 4 asist,
Isil Alben 1 sayi 4 ribaund 5 asist,
Gulsah Gumusay 5 sayi,
Gintare Petronyte 15 sayi 10 ribaund 5 asist,
Nihan Anaz 7 sayi 1 asist,
Paulette Currie 11 sayi 3 ribaund 1 asist,
Melisa Can 8 sayi 5 ribaund 3 asist,
Augustus 14 sayi 3 ribaund 1 asist,
Slyvia Fowles 17 sayi 6 ribaund 1 asist
 
rahat kazandık ancak ilk yarıda takımı fazla beğenmedim. savunma çok kötü. çok fazla faul yapıyoruz. hücumda organizasyon sorunu var. Işıl'a hala alternatif yok ve bu sıkıntı yaratıyor. Gintare bence çok iyi bir transfer. Ceyhun Hoca onu Sylvia ile birlikte oynatmanın alternatiflerini aramalı. Augustus yavaş yavaş stop jump shot'larına başlıyor. currie de düzgün eli olan bir sporcu. Güçsüz bir rakip karşısında kolay alınan bir galibiyetti. Takımın hazırlık maçı yapıp biraz birbirine alışması gerekiyor.
 
Ceyhun hoca maç sonunda yıldız oyuncu maç kazandırır dedi
bizim yıldızlarımız Fb maçını kazandıramadı ama dedi
birde Fb yenilgisinin suçunun kendinde olduğunu söyledi organizasyonu yapamadım dedi

takım olmayı başarırsak iyi olur dediler...
 
Benim bu maçta en çok dikkatimi çeken şey kısaların uzunlara pas aktarırkenki yaptıkları top kayıplarıydı. Bu şekilde çok fazla top kaybettik.
 
Canlı izleyen arkadaşlar daha iyi gözlemlemiştir eminim ama benim ekrandan gördüğüm kadarıyla sakatlıkları, Seimone ve Işıl'dan çok şey götürmüş. Ne kadar ellerinden geleni yapmak isteseler de tekrarlama korkusu yüzlerinden açıkça okunuyor. Özellikle yavaş çekimlerde bu çok belli. Koşarlarken bile rahat değiller. Umarım başlarına tekrar bir şey gelmeden tamamen atlatırlar.
 
Farklı kazandık ama kötü oynuyoruz.Çok basit hatalar yaptık maçta.Ayrıca takımda bir tutukluk var.

Birde bu takıma guard lazım.Oyun kuramıyoruz.Işıl formsuz ama mutlaka toparlayacaktır yalnız Işıl yetmez keşke kaliteli bir guard alsaydık sene başında.

Gintare Petronyte in performansı sevindirici.15 sayı 10 ribaunt 5 asist.Maçta en çok asist yapan oyuncumuz ayrıca Işıl la birlikte
 
2. yarı iyi oynadık. Ama ben özellikle Bahar'ın posttan Sylvia ve Gintare'ye yaptığı asistleri beğendim. Çalışılmış bir organizasyos bu fener maçında da bunu yaptı. Sylvia her zamanki gibiydi. Seimone yavaş yavaş form tutuyor iyi oynadı. Currie iyi üçlükçü. Gintare'nin atış sitilini çözemedim çok garip ama yüksek yüzdeyle atıyor.
 
Petronyte yi beyendim bu macta
yönetimin yerinde olsam direk yarin melisa canla sözlesmeyi fesh ederim.
insan bi isabetli sut kullanmazmi ya
gülsahi da cok beyendim,ceyda kozluca az dakika almasina ragmen olumlu oynadi
fowles iyidi augustus okadar sayi atmasina ragmen hala cekinerek oynuyor.bi tuhaf kosuyor sanki her an sakatlanacak gibi duruyor.
 
Fena oynamadık. Zaten rakip de zayıftı. Augustus daha iyi göründü. Yerli oyunculardan Bahar çok iyiydi. Allah sakatlık vermesin. Işıl'ın maç sonunda da dediği gibi zamana ihtiyacı var. Ona güveniyoruz. Çok önemli bizim için. Işıl tam dönse bile bir point guard daha gerekli. Bu devre idare ederiz de ikinci yarı hem Avrupa hem play-off'larda çok önemli.
 
Murat Sari' Alıntı:
Petronyte yi beyendim bu macta
yönetimin yerinde olsam direk yarin melisa canla sözlesmeyi fesh ederim.
insan bi isabetli sut kullanmazmi ya
gülsahi da cok beyendim,ceyda kozluca az dakika almasina ragmen olumlu oynadi
fowles iyidi augustus okadar sayi atmasina ragmen hala cekinerek oynuyor.bi tuhaf kosuyor sanki her an sakatlanacak gibi duruyor.
Daha ilk maç ayrıca 8 sayıyla oynadı Melisa Can. Hem Türk bence iyi bir oyuncu. 1 maç izleyipte karar vermek hiç mantıklı değil.
 
savunma yapmıyoruz.yapamıyoruz değil ama, yapmıyoruz..
sühan abiyle bench'in bir arka sırasındaydık ve ceyhun hocanında bundan şikayet ettiğini gördük.

mücadele etmeyeni hemen kenara aldı her seferinde..
biraz daha zaman gerekecek bu takım için.
 
özellikle 2. yarı takım iyi oynadı ama buraya yazmak istemesemde ışıl yine çok tutuktu özellikle yarı sahamızdan çıkarken çok basit hatalar yaptı bu maçta.. ama eminim ki extra gayretle tekrar eski haline dönecektir ve yeniden herkesin güvenini kazanacaktır bundan hiç şüphem yok.Işıl ın bu forumu yakından takip ettiğini biliyorum bize kızmıyodur inşallah ne yaparsa yapsın onun bu takıma verdiklerini asla unutmayız biz her zaman ışılın yanındayız sadece bu toparlanma sürecinde bu eleştirileri dikkate alıp daha bi azimle çalışması bizim tek dileğimiz yoksa 1,5 yıl oynamamış bir oyuncuya laf söylemek hele de kaptanımıza, bu bize yakışmaz .... HER ZAMAN ARKANDAYIZ PARÇALI'NIN GÜZELİ...
 
Maçı izledim yazacak çok şey var öncelikle 21top kaybı cok kötü ayrıca ışıl ve augustus daha hiç hazır degil malesef . Augustus her aldığını salladı potaya iceri girmeye korkuyor gibi ışıl gerçekten top sürmeyi unutmuş eski Işıla daha çok yol var . Ben Curryi beğendim Fowlestan bahsetmiyorum bile keşke fb maçında da onu pota altında buluştursaydık . Daha önümüzde çok engebeli ve dikenli yollar var çok canimiz acıyacak çok yorulacağız ama sonunda başaracağız .
 

Üst