TKBL | GALATASARAY MP: 79 - Tarsus Bld.: 69

05 Aralık 2010 Pazar
Saat: 15.00
Yer: Abdi İpekçi

Euroleaguede alınan mağlubiyetler sonrası ligde mutlak kazanmamız gereken bir maç daha.. Kaybettiğimiz takdirde bir anda 2-3 basamak aşağı iniyoruz. Eğer finali Fenerbahçe ile oynayacağımızı düşünüyorsak ve derdimiz saha avantajını elde etmekse, bu maçların hepsini eksiksiz kazanmamız lazım.
 
Re: TKBL|GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Ceyhun Yıldızoğlu'nu gözümde çok büyüttüğümü düşünüyorum. Kendisine Galatasaray Kadın Basketbol tarihinin en iyi imkanları verilmesine ve tam yetki verilmesine rağmen yaptığı hatalı oyuncu seçimleri, hala takımın disiplinli oynayamaması, bir sistem dahilinde oynamaması sebebiyle başarısız olarak sayıyorum. Durumumuzun düzelmesi için Curry, Petronyte ve Hodges gönderilmelidir. Bu 3 ismin yerine size'ı iyi olan 3 yabancı oyuncu alınıp takıma monte edilmelidir. Artık savunma ve hücum anlayışımızın oturması lazım.

Ceyhun Hoca'nın bir an önce beklentilere cevap verecek bir oyun oynatmasını sabırla bekliyoruz...
 
Re: TKBL|GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Doruk Gölbaşı' Alıntı:
Durumumuzun düzelmesi için Curry, Petronyte ve Hodges gönderilmelidir. Bu 3 ismin yerine size'ı iyi olan 3 yabancı oyuncu alınıp takıma monte edilmelidir. Artık savunma ve hücum anlayışımızın oturması lazım.
Doruk, anlaşılan o ki bu sezondan umudunu çok çabuk kaybetmiş olmalısın ki uzun vadeli çözümleri dile getiriyorsunuz.

Tutku Bey´e katılmamak elde değil. Tamam, hafta içi deplasmanda EL maçı oynadık ama bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Sorun federasyonda ve o federasyona hükmedemeyen aciz yönetimimizde.
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Bu maçı Cumartesi oynamak kızları öldürür. Tarbes seyahatinde yaklaşık 28 saatleri yolda geçti. Anlaşılır gibi değil, sanki dünyanın öbür ucuna gittiler. Organizasyonda bir sıkıntı var ama nedir bilmiyorum.
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Sıkıntı sadece bayanlarda yok. Erkeklerde de aynı durumlar yaşanıyor. Ciddi bir konu ama kimse ilgilenmiyor.
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

hiç bir kritik macı kazanama en umutlu oldugumuz euroleaugue deplasman macında fark ye sonra tarsus macında galıp gel vb.v.b peh...
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Ligde önemli bir avantaja sahip olduğumuzu düşünüyorum, fenerin ilk hafta mağlubiyet almasıyla. Fb dışında Türkiye'de yenileceğimiz takım yok bence. Bu maçlarda süpriz mağlubiyetler almayıp, 2. yarıdaki fb maçından da mutlaka galibiyet almalıyız. O maçı nolursa olsun kazanmalıyız ki gördük ki fb yenilmez takım değil. Formsuz olmamıza rağmen geçen hafta resmen elimizden kaçırmışız caferağada. Eğer dediklerim olursa finalde ev sahibi avantajıyla başlarız (yanılmıyrsam) ve bence taraftarın da boğucu desteğiyle biz evimizdeki maçlarda fbyi geçebiliriz. Bu yüzden ben türkiyedeki maçlara bu yüzden çok önem veriyorum. Kayıpsız geçmeliyiz her maçı.

Euroleagude Fb şampiyon olabilir ki bence olacak ama türkiyede biz olacağız. Bunu herkes görecek. Rusyada ekaterinburg ve spartak moskova arasında böyle bir ilişki vardı sanırım biri avrupada biri rusyada şampiyon oluyordu. Bizim de öyle olacak.

Ceyhun hocaya güvenmiyorum ben şahsen, inşallah yanılırım ama bence takımımızın türk kadrosuyla beraber zayıf taşlarından biri Ceyhun hoca. Keşke fb gibi kendini ispatlamış bir hoca getirseydik takıma. Kaybettiğimiz maçlar sonrası türk kadromuz kötü nereye kadar götürsün semiona ve fowles deniyor ama ben türk kadromuzun fbden kötü olduğuna katılmakla beraber, o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum; özellkle her önemli maçta (geçen haftaki derbi hariç) daha ilk periyot süpürülcek kadar kötü değil takımımız ve bence buradaki sorumlu ceyhun hoca. Sezonun en başından beri takip ediyorum gstv aracılığyla ama ne sette ne hücumda bir gelişim göremiyorum takımda. Nacizane fikrim bu, herkesinde kararına saygılıyım

Gülşah Gümüşay'ın sakatlığı ne durumda acaba. Takımımızın 1-2 sene içinde türk rotasyonu bakımından fbye yetişebilme şansını bahar gülşah ve ışılın gelişimine bağlıyorum. Bu üçlü içinden en güvendiğim de Gülşah, bence önemli bir oyuncu olacak.
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

kaybetmeye tahammülümüz olmamalı. finalde saha avantajını kaçırmamak için bundan sonra kaybımız olmamalı. kazanacağız...
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Levent Öktener":3lwfavsw]saha içi biletleri maç günü salon da satılıyor mu acaba ?
evet.saha içi 10 tl oluyor gişede.[/quote:3lwfavsw]
Geliyorum Yiğit yerini al. Zaten bugün tvden gördüm seni isyanlardaydın 8)
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Yalnız maç günü sadece pota arkası satıyorlar, VIP biletlerini satmıyorlar salon önündeki gişede
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Nerden alabiliriz o zamam saha içi ? Gerçi al içerden ibrinin kombineyi gir taktiği hep geçerli oluyor ama yine de bilet almak istiyorum.
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Valla Deniz o işleri bir düzene koyamadılar. Dediğini yapmak en mantıklısı, sonuçta vicdanın rahat olur pota arkası da alsan aynı parayı ödemiş oluyorsun nasıl olsa.

Ama illa göbekteki tribünden bilet almak istiyorsanız interneti tavsiye ederim. Ben öyle yapıyordum kombine öncesi. İnternette de maç günü satış yok.
 
Re: TKBL | GALATASARAY MP- Tarsus Bld. Pazar 15.00

Maç başladı maç ile ilgili bi topic açılmamış:S
 

Üst