TKBL | Hatay BŞB 75-70 Galatasaray

Laf etmek söyleminin nasıl kullanıldığını herkes biliyor ve cümlenin gelişinden rahatça da anlayabilir Ruhsan Bey, ama "hatayı kim yapıyorsa laf edilir" diyip şimdi de tepki üzerine deyimin anlamını buraya taşıyıp, o amaçla kullanmadım dönüşünüz bence yerinde. "Benim amacım o değildi" dönüşünüzle ben alacağımı aldım, size iyi akşamlar...

Şimdilik benden bu kadar ama bu takımın sahada ve benchte terini son damlasına kadar akıtan bireylerine haksız söylemler olursa bu haksız söylemlere tepki verenlerden biri de ben olacağım. Yönetim dahi yalnız bıraksa bile bu takıma hakkettiği desteği veren ve bu takımın bireylerine laf edenlere gerekli hatırlatmaları yapacak bir avuç Galatasaray'lı hala var.

Birincisi; Senin yazdıklarını bir tepki olarak gördüğümü ve çark ettiğimi düşünmen komik olmuş, ''Laf Edilir'' kelime olarak ne ifade ediyorsa kullanma amacı odur sözlükteki karşılığı bellidir, Daha sert bir eleştiride bulunacaksam o ifadeyi hangi kelime karşılıyorsa onu kullanmaktan da imtina etmem, Örnekleri ise bu ve buna benzer forumlarda fazlaca mevcuttur..

İkincisi: Bir Söylemin haklı yada haksız olacağına dair karar verme yetkisini kendinde nasıl buluyorsun, Bu yetkiyi Peygamber Efendimiz bile kendinde görmemişken senin görmen baya bir megolamani gerektiriyor, Kimine göre haklı olan kimine göre haksızdır, Kimine göre haksız olan kimine göre haklıdır, İnsan doğası bunun gerektirir ve Dünya üzerinde tek bir İnsan kalana kadar böyle devam edecektir..

Tekrar üzerine basa basa yazıyorum, Başkan, Antrenör yada Sporcu hiç fark etmez, Herkes kendince hatalı gördüğü konularda bu kişilere (Küfür ve Hakaret olmadığı sürece) lafını eder, Bende hatalı gördüğüm durumlarda bu lafları bundan öncede esirgemedim bundan sonrada esirgemem, Buna söyleyebileceğiniz tek şey en fazla fikirlerinize katılmıyorum olabilir, Ben yada başkasına hatırlatma yapma Galatasaray Kulüp Başkanı da dahil kimsenin haddi değil olamazda zaten..

Deniz günaydın, seni uzmanların eleştirileri ile seyircilerin laf etmesi arasındaki farkı anlayabilecek birisi olarak tanıyorum. Bence yazımı dikkatini vererek tekrar oku. Gecenin 3ünde farklı anlamış olabilirsin. Yok hala bir seyircinin ben Eko'ya laf ederim demesini, normal karşılıyorsan forumdaki sohbetimizi burada bitirelim...
''Eleştiri yapma'' olarak kullanıldığı gayet ortada olan ''laf ederim'' kelimesini cımbızla çekip bunun üzerinden yazdıklarını kabul etmem mümkün değil. Adam zaten söylemek istediğini açıklamış. Hele ki '' bak bunlar Phil Jackson'ı bile eleştirirdi hahaha'' tarzı cümlelerini asla kabul etmiyorum. Olmadık bir şeye tepki verip sonra da bunu '' ben takımı koruyorum''a çevirmek doğru bir yaklaşım değil. İnsanların yazarken sizden izin alacak hali yok.