TKBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray 3-0 Adana ASKİ (75-49,76-40,56-34) | Galatasaray Finalde!

Ben yine de FB'nin AGÜ önünde tur atlayacağını düşünüyorum. İstanbul'da kesin 2-2 ye gelecektir seri. Kayseri'de bir ihtimal belki AGÜ kazanır.

Vay vay, Fener 3-0 la süpürür dedik, Agü 2-0 öne geçti, 14 sayı gerideydi üstelik.. Finale kim çıkar bilemem ama bizim açımızdan iyi oldu

Maçı izlerken Fenerli oyuncular finalde karşımıza çıkmayı istemedikleri için, fazla asılmıyorlar mı diye düşünmeden edemedim. :)

48-34 3.periyot sonucu.
4.periyotta 25-8 lik üstünlük ile maçı 59-56 kazandı AGÜ.
Bu saatten sonra kaybetseler bile seriyi, Fenerbahçe'nin yıpranmış olacak olması bizim için önemli :)

AGÜ'nün kalan 3 maçtan galibiyet çıkarması da,FB'nin bu haliyle kalan 3 maçı kazanması da aynı ölçüde uzak geliyor bana.AGÜ'nün seriyi bitirmek için bir iki fırsatı olacaktır muhtemelen,değerlendirebilirlerse bize şampiyonluk için Kayseri yolu gözükür.
Belirtmeden geçemeyeceğim,68-54'ün üstüne rakip çılgın atar ve maç kaybedilebilir fakat 48-34 sonrası 25-8 seri yemek mental anlamda büyük rezalet.