TKBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray 3-0 Adana ASKİ (75-49,76-40,56-34) | Galatasaray Finalde!

Akşam saat 5:30'da son maç. Burada dolu tribünlere oynayacak bizim kızlar Abdi İpekçi gibi boş değiliz. Yine şiir gibi bir oyun oynayıp dağıtacağımızı umuyorum.

56-34 kazanarak finale eriştik.İnci de dahil olmak üzere 9 oyuncudan sayı bulmamız çok değerli.Takımı seviyoruz. :)

2 Edirne, 3 ASKİ maçı. Rakiplere attığımız farkın ortalaması 37.6.

Takımın yediği en fazla sayı : 49.

Silindirden daha öte bir tabir olacaksa o da Ekrem Memnun'un Galatasaray'ı olur heralde.

Geçen sezon yaşanabilecek bütün mutlulukları yaşattı Ekrem Hoca ve öğrencileri. Duygusal anlamda zirveyi gördük, o seviyede bir mutluluğu yaşamak zor bir daha İpekçi´de.

Bizde bu doyum olmasına rağmen Ekrem Hoca ve öğrencileri yaşanan ve yaşanmaya devam eden bütün olumsuzluklara rağmen tarih yazmaya devam ediyor. Gerçi tarihin tozlu yaprakları Galatasaray Kadın Basketbol Takımı finale kaldı (şimdilik) diye yazacak muhtemelen ama biz biliyoruz gelinen noktanın değerini. Verilen mücadeleyi, harcanan emekleri...

Yıllar sonra bu mücadeleyi yeni nesillere anlatmazsam, Ekrem Hoca ve öğrencilerinin hakkını yemiş olarak görürüm kendimi...

Şu agü-fb maçının sonunda fatih söylemezoğlunun verdiği sportmenlik dışı kararla nasıl eyyamcı olduğunu tekrar gördük..ayrıca çabalasada finale agü çıktı..tebrik ediyorum

Hakemlerin son çabası da yetmedi. AGÜ 3-0 ile süpürdü FB'yi. Final serisinde rakibimiz AGÜ. Allah'ın izni ile Kayseri'de şampiyonluk gelecek.

Sayı bakımından biraz kısır bir maç oldu ama güzeldi bizim açımızdan.. Sözlü salonu doldurur diyordum ama 2-0 geride olmasından dolayı sanırım pek ilgi göstermedi, gelen taraftar da pek tezahürat yapmadı zaten.. Bizim taraftar ise çok fazla değildi ama maç sonuna kadar güzel destek oldular, bir ara maçın başında nedense bir kavga çıktı kendi aralarında ama başka olay olmadı neyse ki.. Geçen sene de kızları finale Adana'dan uğurlamıştık, bu sene de aynısı kısmet oldu :) bu arada İnci maç çıkışı annesi ile sohbet etti de yanımda, hey maşallah dedim, yanında iken daha uzun boylu görünüyor :D

Tebrikler kızlarımızıa ve teknik ekibimize... Savunmayı abarttığımız bir maç oldu. Neredeyse potayı hiç göstermedik. Maçın hafta içi ve erken sayılabilecek bir saatte olmasından ötürü olsa gerek, tribünler tam dolu değildi. Yine de güzel bir seyirci vardı. Maç sonunda yine her zamanki gibi tribünler takımı alkışladı. :)

[video=youtube;asf9ZLQUFfM]https://www.youtube.com/watch?v=asf9ZLQUFfM&feature=youtu.be[/video]

Bence bu maçıda AGÜ alır ve 3-0 biter seri. Tina'yı kitlesinler olay tamamdır. Zaten her sene Fener'le oynamaktan sıkıldık, bu senede AGÜ ile oynayalım, Bence finali hak ettiler.

Fb'nin azda olsa %20 şansı vardı 2-0 dan sonra, ama Aziz Yıldırım kadro dışılarıyla onuda bitirdi. Tina'da 6 sayıda kalınca AGÜ karşısında çöktüler.

Bize ezilmektense AGÜ'ye elenmeyi tercih ettiler diyeceğim ama Shavonte'nin kendini parçalarcasına oynamasını görünce hiçte öyle değilmiş dedim. 2001 yılından bu yana ilk defa finalde olmayacaklar. Sezon başında Esmeral Tunçluer ve Cappy gidince, bu sezonu kötü geçirecekleri belliydi, üstüne Angel'ın ayrılışıda gelince ipler tamamen koptu.

Önümüzdeki senede işleri kolay değil bence. Çünkü kaybettiklerinde oyuncularını böyle rencide eden başka kulüp yok. Aklı başında kaliteli oyuncuların bundan sonra Fener'i tercih edeceğini sanmıyorum. Başkanları tüm suçun oyuncularında olduğunu düşünüyor, özellikle de geçen seneki ezici üstünlüğümüzde, Bizde İmparator Ekrem Memnun'un olduğunu biri bu adama anlatmalı yoksa daha çok oyuncu ve antrenör kovar bu gidişle.

Bizim beceriksiz yöneticilerde Ekrem hoca'nın kıymetini bilmeleri gerektiğinin farkındadırlar herhalde.