Tofaş - Galatasaray

Murat İNAL' Alıntı:
Son sayılar İsmetten gelmiş.Fanlarına duyrulur :)
Murat KAYA en skorer .
Geçen hafta yaso bu hafta ismet.Güzel şeyler kötü tablo içinde bunlar.

sonuçta bir katkı yapmış böle kafa kafaya giden maçlarda süre alması onun için iyi bişey kimse sallamasada devam ismet :eek:key
 
Fitch ve Mitchell son 5 dakika yokken kazanmamız çok güzel.Demek ki sırf 2 adama bağımlı değiliz.İsmet'in yaptıkları da umut veriyor gelecek için.
O kadar da kötü değilmiş maç.:)
 
Uğurcan Günel' Alıntı:
yeni kurallara göre takımda oyuncular 4 ve 20 numara arasında giyinebiliyorlar. açıkçası pekte komik değil

bak işte bilmiyordum bu kuralı iyi oldu teşekkürler
ozaman sayıları 11 numaralı oyuncuya eklemeleri komik
20 noya kadar yokmuş skorbord da :muhaha
 
son dakikalarda oldukça zorlanmışız ama fitch ve mitchell sız da kazanmamız güzel, bu iki oyuncu olmadan da kazanabiliyoruz bu da bizim iyiden iyiye takım oldugumuzu gösteriyor, şimdi mersin maçına bakmak lazım :atki :atki :atki
 
gs tv ne ayak tüm maçlar banntdan dendi ama bkıyorumda yayınlaıcakları yok maçı ? ;)
 
murat kaya yine coşmuş bugün.fitch ve michell zaten artık sayı konusunda bize kesin yardım oluyorlar her maça.ek soru işareti kafamda fatih hiç sayı atamamış?
 
arkadaşlar murat hoca bence çok ii.bu kadroyla daçka maçı hariç ii işler yapıyo.herkesin skorer yabancı uzunu var bi bizim takımda yok adam ne yapsın.yönetim transfer yapmıyorsa.hemde murat hocanın geçen sene ülkeri şampiyon yaptığını hatta final maçlarında efesi ezerek yaptığını unutmayın.sadece ii bi uzuna ihtiyaç var,alınırsa görün siz galatasarayı ve murat hocayı.hem liseyi galatasaray lisesinde okumuş(tam bi galatasaraylı) :atki :eek:key
 
Maçı izlemedik tabi ama Fatih'deki form düşüklüğü dikkatimi çekiyor birkaç haftadır moralman yada başka bir nedenden dolayı heralde ama uzunlardan yana sıkıntılı olduğumuz dönemlerde Fatih'den verim alamazsak hiç de iyi haber değil gibi bu... :roll:
 
ersin çelik' Alıntı:
hem liseyi galatasaray lisesinde okumuş(tam bi galatasaraylı) :atki :eek:key
Her Galatasaray Lisesi mezunu malesef iyi olmuyor ;)

Konuya dönecek olursam Murat Özyer eleştirilecek yönleri olmasına rağmen daraağacına göndermek için çok erken.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Son sayılar İsmetten gelmiş.Fanlarına duyrulur :)
Murat KAYA en skorer .
Geçen hafta yaso bu hafta ismet.Güzel şeyler kötü tablo içinde bunlar.

Murat Özyer'e biraz ısınmaya başladım derken birileri eleştirmiş.Bence maçtaki sorun Fitch gibi görünüyor.16 sayıda kalmış.Maçın son sayılarının İsmet'ten gelmesine çok sevindim.İsmet,çok iş yapacak göreceksiniz.Yapmayada başladı.

Şimdi son maçlara bakarsak 4.lüge oynuyoruz.Puan tablosundada süprize pek imkan yok gibi.Madem oyle bari Telekom şampiyon olsun.Oyuncuları çok istekliler,şampiyonlugu bizim kadar hak ediyorlar.
 
Cem Baba' Alıntı:
Murat Özyer'e biraz ısınmaya başladım derken birileri eleştirmiş.Bence maçtaki sorun Fitch gibi görünüyor.16 sayıda kalmış.Maçın son sayılarının İsmet'ten gelmesine çok sevindim.İsmet,çok iş yapacak göreceksiniz.Yapmayada başladı.

Şimdi son maçlara bakarsak 4.lüge oynuyoruz.Puan tablosundada süprize pek imkan yok gibi.Madem oyle bari Telekom şampiyon olsun.Oyuncuları çok istekliler,şampiyonlugu bizim kadar hak ediyorlar.

Abi tek sorun nasıl Fitch olur, 40 sayı mı atması gerekiyor.. Zaten topu topuna 76 sayı atmışız..
 
Salonda olan 1i olarak takip edebildiğim kadarıyla anlatmaya çalışıyım...

Salonun hemen hemen tamamı doluydu. Galatasaray seyircisi oldukça azdı, tribün yapmaya çalışan yaklaşık 20-25 kişi kadardık. İçeriye girişte ve çıkışta Bursalılarla hiç 1 sorun yaşamadık.

Maça gelince oldukça güzel 1 maç oldu.. Zaman zaman oyunu kopartma noktasına geldik ama Tofaş bırakmadı. Ancak kaçınılmaz 1 gerçek var ki Fitch ve Mittchell 5 faul almasaydı son periyod kesin olarak kopardı maç...

Fitch ve Mittchell'in yokluğunda Murat oldukça fazla sorumluluk aldı..Zaman zaman gereksiz atışlar da zorladı, başarız oldu ama takımı sürükleyen isim oldu... Fatih maç boyunca çok kötüydü.. İstatistik olarak ne yaptı bilemiyorum ama çok fazla ribaund bıraktı.. Kaptan Burak, maçın başında kafa kafaya durumlarda kritik 2 3lük attı..Her zamanki gibi çok hırslıydı ancak oyuncuların 5 faulle kenarda durduğu anlarda daha fazla sorumluluk alması gerekirdi bana kalırsa... Cemal Nalga'nın öz güveni yok denebilecek seviye de boş pozisyonlarda şut kullanmaktan kaçındı, etkisizdi. Aynı şekilde Mithat da çok etkisiz ve kendine güvensizdi... İsmet gerçekten tüm gücüyle mücadele etti. Bana göre kısıtlı yeteneği ile sergileyebileceği en iyi performanslarda 1ini sergiledi...

Sonuç olarak, zorlanarak alınmış keyifli 1 galibiyet oldu... Akşam üzeri elimdeki fotoğrafları ekleme çalışırım...
 
Ömer öncelikle siz gelecek diye telefonumu vermedim önceden bilseydim laptopu götürür yayın yapmaya çalışırdım..İstediğimiz gibi kullanıyor muyuz bilmiyorum ama..Bir dahaki maçlara artık..

Öncelikle maç öncesinde inanılmaz bir organizasyon hatasıyla karşılaştık..Soğukta 1 saatten fazla bekletildik..Maç başladı hala içeriye almadılar..Girişte de tek tek soktular..Hiç yakışmadı..Maç öncesi biraz tedirgindim Galatasaraylı taraftarlara müdahele olur diye birşey olmadı..Zaten adamlar ne konuştuklarını anlamadığım şekilde garip garip bağırıp duruyorlardı..Allah akıl fikir versin..Adana'da Mersin'de Zonguldak'ta Bursa'da bu adamları gördükçe çoğu eğitimli uA'nı kötüleyen zihniyeti anlamıyorum..

Maça rahat başladık rahat götürdük ama önce Fatih sonra Fitch'in gerginlikleri hemen etkisini gösterdi..Onlar zaten hemen düştüler oyundan..Maçın sonuna kadar rahattık ama Fitch,Mitchell,Burak ve Tufan'ın 5 faul almasıyla skor gücümüz resmen yok oldu..Bunun dışında isimler yanlış olabilir ama Faith,Holman ve Cemal'in de 4 faulü vardı..YANİ MAÇTAN KOPMAMIZIN SEBEBİ BU FAULLER VE FAULLER SONUNDA BURSA SEYİRCİSİNİN TAKIMI GAZA GETİRMESİ OLDU..Ama maçı koparan bir kahraman vardı..MURAT KAYA..Tam bir yıldız gibi elimiz kolumuz bağlıyken maçı aldı götürdü..Son saniyelerde 2 farkla öncdeyken Brookenborough bir üçlük denedi..Ama faul diye itirazlar geldi..Faul müydü yoksa numara mı yaptı o heyecanla anlayamadım ama eğer faul olsaydı 3te 2 veya 3te 3 atsa maç uzar kaybederdik veya direk kaybederdik..Hakem orada etki etmedi Allah'tan..

Bursadaki arkadaşlarımla çok güzel bir maç izledik sonuçta..Ben İstanbuldan gitmiştim..İyi ki de gitmişim..En kritik galibiyetlerden biriydi..
 
maçı kazanmamız çok iyi oldu.murat ın skorer oyunu beni çok sevindirdi devamı gelir umarım bu hafta içerisinde yoğun bir maç trafiğine girecez başarılı bir şekilde çıkarız düşüncesindeyim.bursa taraftarı olay çıkarmadı diyorsunuz umarım doğrudur.bizi bursa da destekleyen taraftarımza tşk. ederiyorum.
 

Üst