kadroyu begenmeyen arkadaslara soruyorum liğde kac takımda fitch gibi skorer Fatih gıbı uzun mitchell gibi oyun kurucu tufan ve murat gibi yetenekli oyuncu ve Burak gibi kaptan varr....
ligdeki iyi takim sayisi 8 bence. Telekom,Efes, FBÜ, GS, BJK, Banvit, Selcuk Üni ve Casa Ted (Davis gitti takim bitti). Mersin , Darüssafaka ve Tofas her an süpriz yapabilecek takimlar. tekel, alpella ve beykoz ligin dibi zaten. Tofas ve Darüssafaka takimlarina yenilmek büyük darbe olur. Darüssafakaya yenildik zaten ekstra maglubiyetin babasini aldik. Artik kesinlikle Telekom, Fener ve Efes disinda bütün maclari almaliyiz. Tabi hedef ilk 4 ise.Alen_uA' Alıntı:Pess yani...
Sanki doğru dürüst bir kadromuz varda birde Murat Hocaya laf atıyorsun... Gerçekten çok enteresan
Erdal Gündüz' Alıntı:kadroyu begenmeyen arkadaslara soruyorum liğde kac takımda fitch gibi skorer Fatih gıbı uzun mitchell gibi oyun kurucu tufan ve murat gibi yetenekli oyuncu ve Burak gibi kaptan varr....
Erdal Gündüz' Alıntı:eeeeeeeeeee........ yendii sonra ne oldu pekiiii.... tofasın suanki durumu ne pekii.......
Erdal Gündüz' Alıntı:kim ne dersin ama benim görüşüm bu iş Murat Hocayla yürümeyecek gibi gözüküyor her hafta böyle oynamaya devam edersek vayyy halimizeee hepimiizn bildiği gibi bu sene liğdeki düzgün takım sayısı beş geri kalanlar ciddi olarak cok kötülerr ama biz o takımlara karsı bile zorlanıyoruzz şansa mac alıyoruzzz ve eldeki bu kadroya rağmen...
Can Altay' Alıntı:Çok merak ettim şu yazış tarzınla yaşın gerçekten uyuşuyor mu ?
Erdal Gündüz' Alıntı:kim ne dersin ama benim görüşüm bu iş Murat Hocayla yürümeyecek gibi gözüküyor her hafta böyle oynamaya devam edersek vayyy halimizeee hepimiizn bildiği gibi bu sene liğdeki düzgün takım sayısı beş geri kalanlar ciddi olarak cok kötülerr ama biz o takımlara karsı bile zorlanıyoruzz şansa mac alıyoruzzz ve eldeki bu kadroya rağmen...
yarın bayanların diye biliyorumYiğit Pazar' Alıntı:maç gösterilecek bugün gösterilmez sanırım bayanların maçını gösterecek dedi arkadas
Erdal Gündüz' Alıntı:fazlaa merak iyi degildirrr......
Erdal Gündüz' Alıntı:fazlaa merak iyi degildirrr......
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:ne konuştuğunu bilmemek de iyi değildir
Erdal Gündüz' Alıntı:ama sizin görüşlerinizede saygı duyuyorumm sizden de kendi görüşlerime saygı bekliyorumm en azından mantıklı cevap vermenizi bekliyorum alaycı tavırla cevap vermenizi degıl....