Top 16 | 1.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 84 - Maccabi Electra Tel Aviv 90

Bu arada, yarınki maça siyasi anlamlar yükleyip Filistin-İsrail gerilimine atıflar yapmak Filistin'e bir faydası olmayacağı gibi A lisansı alma yolunda elimizi zayıflatacaktır, hatırlatayım.

Furkan Aldemir gibi profesyonelliğin kitabını yazmış takımı için her şeyi yapabilecek bir adama Kendine bakmıyor demek büyük ayıptır.Gribal bi hastalık sonucu adama kendine bakmıyosun demek saçmalıktır.Kaldı ki bu virüs hem Hairston'u hem Furkan'ı vurmuş.Umarım Eyüp abi haklı çıkar da Pops Ve Furkan sahada olur.

Eyüp Abi inşallah haklı çıkar ki çıkmazsa yarın grup 3.lüğünü teslim ederiz.Pivotsuz ki 2'si de çok formdayken olmazlarsa çok ama çok zorlanırız. Erceg-Macvan tüm maçı götüremez

Yarın maç sonun da Ergin ATAMANIN yorumu aynen şu şekilde olacak : Furkan iğne ile oynadı Bonsu sakat sakat mücadele etti ve yüreklerini sahaya koydular Malikten beklediğimiz katkıyı aldık ve maçı kazandık.!

Grubun en kritik maçlarından birisine çıkıyoruz ve her zamanki gibi sakatlıklar, hastalıklar başucumuzda. Neyse ki zor zamanlarda daha çok mücadele ederek eksiklerin yokluğunu hissettirmemeye çalışan oyunculara sahibiz.

Geçen gün Euroleague ´de yer aldığımız ilk sezonun maçlarından kesitler izledim. Harika işler yapmışız tribünde. Ve haklı olarak Euroleague yönetiminin takdirini almıştık. Yarın da tribünde iz bırakacağımız maçlardan biri olmalı, bu takım hak ediyor.

Furkan kesin yoksa işimiz çok zor. Ergin hoca ne düşünüyor acaba, nası bi planı var merak ediyorum :(

Moralim bozuldu, yarın kazanmayı bu kadar isterken kötü bi haber :(

Bu tip eksikler ozellikle buyuk maclarda bizim icin ekstra motivasyon sagliyor. Goreceksiniz Bonsu - Erceg - Macvan hayatlarinin topunu oynayacaklar.

Dis aticilarimizda gununde olursa vurup geceriz, taraftar baskisi cok muhim. James'in sakatligi onlari daha cok etkiler, Sofo'nun 2. periyotta faul problemine girmeyeceginin garantisi yok.

Abi işte böyle zamanlarda Ersin'i çok arıyoruz, adam öyle özverili ki PG'ye koysan elinden geleni yapar. 4-5 oynuyordu, ribaund çekiyordu, orta mesafesi vardı... Çabuk dön be Ersin...

Ya zaten 3 senedir Ergin Ataman'ın takımları özellikle böyle zorlu maçlar öncesi sakatlık eksiklik olunca hep sürpriz yapmıyor mu, bu telaşın sebebini anlamadım ben.. Zaten röportajda da Furkan yok, Bonsu antrenmanı yarıda bıraktı derken tebessüm ediyor Ergin Hoca.. Benim içim rahat Furkan olursa hem kazanırız hem Furkan iyileşir, bundan eminim :) Ki Eyüp Yıldız da demiş " Bence hepsi oynar" diye, olmazsa da kalan sağlarla biz maçı alırız..

Bu tip eksiklere, sıkıntılara gerek oyuncular gerekse hocamız çok alışkın artık.Ne yapıp edip kazanmalıyız, tıkandığımız yerde tribün takımı itmeli

Bir de bu maça siyasi anlamlar yüklemeye çalışan bir grup var, o yüzden çok dikkatli olmak lazım.A lisansını konuştuğumuz günlerde herhangi bir olumsuzluk olmamalı

Furkan, "Oynamayacak" denilen pek çok maçta çıkıp oynadı. Bu akşam yine bir sürprizle parkede görebiliriz, umarım oynar...

bu akşam salonun durumunu merak ediyorum.nasıl olur acaba ? biliyoruz ki bu tip maçlarda seyirci etkisi çok büyük önem taşıyor

Özellikle Erceg'in performansı bence etkili olacak. Furkanın olmadığını düşünürsek daha fazla süre alacak. EL'de % 18'le üçlük atıyor. İlk turda oynadığı 9 maçın 6'nda üçlük isabeti kaydedememiş. Savunmada zaafları var. (Karşısında Maccabinin en iyilerinden Joe İngles olacak) Çok fazla süre alacağını hesaba katarsak, savunma zaafını tolere etmek ve maçı kazanmamıza yardımcı olması için mutlak surette dış şut sokması lazım. Sokacağı dış şutlar çok önemli.

2.10 boyunda olup yumuşak bileklere sahip oyuncu çok yok Dünyada. Erceg bu özelliğini maalesef değerlendiremiyor.