Top 16 | 13.Hafta | CSKA Moskova: 86 - Galatasaray Liv Hospital: 85

Takım elinden gelenin fazlasını bile veriyor salonda,ama bir türlü yazmadan edemiyorum 2.ci çeyreğin bitmesine 6 dk 38 saniye var daha ender 2 faulle takım faul hakkını dolduruyor,zaten maç sıkışmış her hücum altın değerindeyken artık buralarda tecrübesini konuşturmasını lazım,24 saniye hakkımız top enderin elindeyken bitiyor,umarım 2.ci yarıda aldığı süre diliminde olumlu işler yapar..

52-51 önde kapattık 3. çeyreği. Ender biraz zeki olsa son pozisyonda basketi bulurduk.

Ha birde Furkanın serbest atışta kendi potamıza tiplemesi ile bir hucumda 4 sayı yedik.

Hepsine tek tek helal olsun. Bugün 1 sayıyla kaybettik ama bu takım çeyrek final oynayacak o çeyrek finalde de Barça'ya karşı her maçı böyle son topa kadar oynayacak

Ekstra bir maç oldu bizim için. Girmeyecek toplarımız arka arkaya girdi. Hepsine helal olsun. Yalnız Son 9 saniyede niye faul yapmadık? Ne amaçladık orda?

Biz bugun burdaysak %70 Arroyo sayesındedır . Arroyo bugun alıstıgımız mac sonu performansının yarısına yaklassa almıstık macı . Canları sagolsun . Bu arada bu takım bu sene alması gerektıgı tum macları aldı . Bu takım bu sene lıgı de alır f8 ı de oynar .

Müthiş oyun helal olsun size . Fark 7 olunca dedim acaba uzatmalara bırakmasa mıydık sonradan müthiş dönüş beni de şaşırttı. Enderi bir tek ben mi begenmiyorum acaba sayın forum üyeleri ? arroyo nun umarım ciddi bir şeyi yoktur

Bu arada HELAL OLSUN ERCEG ..

Ergin Hoca öğrencilerini teşekürler, beni yanılmadılar, inşallah bu gruptan çıkarız, Ergin hocayla güzel günler göreceğiz buna inanıyorum, Türkiye'nin en iyi Antrenörü olduğunu her geçen gün tekrar tekrar kanılıyor, bu arada en çok eleştirdiğimiz Ergeç'e burdan ayrıca Teşekür ediyorum nerdeyse yıkacaktı Cska'yı, tekrardan teşekürler aslanlar...

Yani olabileceğinin maksimumu oldu, hepsinin yüreğine sağlık, ligi boşluyorduk ama varmış bir sebebi.Boşverin ligi zaten şu durumda