Küfür olayı hiç bir zaman savunmuyorum. Ancak maçın başından sonuna kadar maça hiç bir hamle yapmayan bir koç maç sonunda yorum yapmıyorum İsmail Şenol a küfür edildi konuşmuyorum, gerekirse giderim açıklaması çok talihsiz olmuş .
Açıkçası maçı seyrederken bu farkı açtık açtık yoksa hep bir iki sayı farkla gidersek kuban bu maçı alır diyordum nitekimde öyle oldu.Özellikle değinmek istedğim konu bir takımın bir oyuncuya bu kadar bağlı olması mevzusu.Dün gece sadece arroyonun eline bakıyorduk diğer oyuncularımızda topu verelim arroyoya sonra seyredelim neler yapacak havasındaydı.Arroyo'nun bu kadar uzun süre oynatılması yaşının da etkisiyle haliyle yorgunluk belirtilerine ve oyundan düşmesine sebeb oldu ve malesef yaptığı top kayıplarınıda potamızda fast-break sayısı olarak gördük.Burda suç atamanda endere de belli süre vererek arroyonun dinlenmesini ve son anlara daha dinç çıkmasını sağlayabilirdi.Ayrıca şuna değinmek istiyorum Ergin Atamanın bir oyuncu ilk iki üç atışını kaçırınca hemen oyundan almasından nefret ediyorum.Dün gördük Domercant iki atışı sokamadı hemen aldı.Maçı izleyenler bilir ne kadar hırslı olduğu yüzünden belliydi.
4.lük için çekişeceğimiz en büyük rakibimize kendi sahamızda yenilmek gerçekten kötü oldu.Ama ben hala bu takımın toparlanıp 4. olacağına inanıyorum.Önümüzdeki münih deplasmanı çok kritik eğer o maçı alırsak bir galibiyet serisine başlayabiliriz.