Top 16 | 8.Hafta | Maccabi Electra Tel Aviv 97-81 Galatasaray Liv Hospital

İçeri kapanmayı geçtim bir de üstüne alan savunmasına döndük ve tepeden 3ü yedik. Yahu anlamıyorum bok mu var alan savunmasına dönüyorsun. Kim için dönüyorsun Zizic için mi ? Blatt'a sorsan teşekkür eder alan savunmasına döndüğümüz için. Anlamıyorum yeminle anlamıyorum.

Ergin Ataman kovulmak falan istiyor anladığım kadarıyla, bunun başka açıklaması olamaz cidden. Arroyo-Hairston-Domercant-Erceg-Bonsu beşi mi savunacak Maccabi'yi de 5 dakika civarı oyunda bu beş kalıyor? Bırakın Maccabi'yi Darüşşafaka ile oynasak bu beşle, yeniliriz. Furkan 6 dakikada 6 ribaund çekmiş, Macvan 5 dakikada 10 sayı atmış, hiç önemi yok koç için yeter ki Bonsu-Erceg oynasın.

Yahu niye içeri kapatıyorsun takımı sayın Koç Ataman ? Neden yahu bana biri mantıklı bi sebep göstersin forumu bırakacağım. Böyle gerizekalıca bi strateji görmedim. Hİç kimse kusura bakmasın Sofoklis çıktıktan sonra Maccabi takımına karşı içeri kapanıp boş üçlüklere izin veren adam iyi koç filan değildir. Geçiniz efendim geçiniz !

Yemin ederim, 3-4 hafta önce evde Digitürk varken diğer odaya sırf Euroleague için D-Smart almayı düşünüyordum artık o kadar zevk almamaya başladım ki Digiturk basketbol paketini iptal edeceğim bu gidişle.

Yahu adamlarda pivot yok 3 sayı çizgini savunmuyorsun böyle birşey olamaz..Kral yaptınız Blu'yu..50 sayı yedik Maccabiden bir devrede helal olsun ne diyeyim...

İlk yarının sonunda bir pozisyon var ki Hickman Erceg'in yanından geçip gidiyor . Erceg gitsin bugün ne giysemde oynasın yeter artık be şurada bu adamı savunduğumu da bilirim ama hakikaten yeter. Bu yumuşak uzun filan değil ben Goran Nikolic'i de izledim , Smodis'i de izledim , Rentzias'ı da izledim. Ama senin gibi karaktersiz görmedim.
Bir de Ataman gitmek istiyorsa çeksin gitsin yeter yahu resmen baltalıyor takımı. Ataman fanboyları bu maç için ne diyecek merak ediyorum. Maçtan sonra da çıkar önce 1-2 oyuncuyu suçlar , sonra da '' Gaazzaray'ın olduğu yerde ümit bitmez hede hödö '' diyip fanboylarını coşturur. Biz de salağız zaten ! Yazıklar olsun şu düzene de , sana da , prenslerine de . Umarım kovulursun da kurtuluruz senin bu gitme çabalarından !

Hayır Furkan-Macvan daha iyi olsa da eski Beşiktaşlı kontenjanından Bonsu-Erceg oynamaya devam ediyor.Ben bu işi anlamadım açıkçası

İlk yarının sonunda bir pozisyon var ki Hickman Erceg'in yanından geçip gidiyor . Erceg gitsin bugün ne giysemde oynasın yeter artık be şurada bu adamı savunduğumu da bilirim ama hakikaten yeter. Bu yumuşak uzun filan değil ben Goran Nikolic'i de izledim , Smodis'i de izledim , Rentzias'ı da izledim. Ama senin gibi karaktersiz görmedim.
Bir de Ataman gitmek istiyorsa çeksin gitsin yeter yahu resmen baltalıyor takımı. Ataman fanboyları bu maç için ne diyecek merak ediyorum. Maçtan sonra da çıkar önce 1-2 oyuncuyu suçlar , sonra da '' Gaazzaray'ın olduğu yerde ümit bitmez hede hödö '' diyip fanboylarını coşturur. Biz de salağız zaten ! Yazıklar olsun şu düzene de , sana da , prenslerine de . Umarım kovulursun da kurtuluruz senin bu gitme çabalarından !

Erceg'le Smodis'i aynı cümle içinde dahi kullanma vallaha elim ayağım titredi. :) tırnağı olamaz zira.

Maaşallah, iyi gidiyoruz. Ancak maç bir yana, kendini bilmez bir güruhun İsmail ŞENOL'a küfür etmiş olması nedeniyle dandik spikerlerin anlatımı ile maçlarımızı seyretmek zorunda kalmamız çok can sıkıcı. Süper bir maç ama sanki cenaze töreninden canlı yayın yapılıyor gibi bir hava yansıyor ekranlardan. yazık, gerçekten çok yazık.

Tamam bir beklentim yoktu ama devre 11 sayı ile biterken ikinci devrede 4 dakika olmadan 24 sayıya çıkarken Ergin Ataman' da bizim gibi izledi resmen maçı. şuan 4 hücum ribaundu aldık,hepsini 3'lük denedik,5 atışın hiçbiri girmedi. Bu ne disiplinsizlik, ne laubalilik, başı boşluk almış başını gidiyor. Beklentim tamam ama ayıptır bu oyun ya

Furkan zorla oynattırdı kendini resmen.Hocanın oynatma gibi bir niyeti yoktu ama o kadar ekstra iş yapınca çıkarmaya utandı herhalde.