97-81 yenildik geçmiş olsun.
Şu maçı izlerken Maccabi'nin her boş üçlüğünde ekranı kırasım geldi.Böyle savunma olmaz olsun.Biz anca attığımız 3lük yüzdesi %40 olursa maç kazanıyor ya da kaybetsek de iyi oynamış gibi gözüküyoruz.Münih bile Maccabi'ye 2 sayı ile kaybetti savunma yapmayı bilmeyen takım 66 sayı yedi , biz 100 sayı yiyoruz.Hoca kenardan boş boş seyrediyor fark 10 olduğu anda 'tamam havlu attık' görüntüsü var.Adamlar bu sezonki en yüksek deplasman ve iç saha skorlarını Galatasaray'a karşı attı.
1.Tofaş yenilgisinden sonra bizim için sezonun bittigini yazmıştım,takım beni yanıltmadı.
2.Şutörümüz yok diyorum birkaç haftadır ama aslında bizde dünyanın en iyi şutörü var erceg,neredeyse 40 dakika forma giyecek,savunma yok tamam ama attıgı sayılarıda düşük yüzdeyle buluyor
3.Ve Türk takımları içinde en heyecan vermeyen takım biziz,efes bile cediyle,doguş'la bir heyecan veriyor,fb ülker'in en azından bir potansiyeli oldugunu düşünüyorum ki camia olarak hala heyecanları var
4.Galatasaray'da başarısızlıga anlayış gösterebilirim ama heyecansızlıga tahammül edemiyorum
Diger takımlar gençlere ciddi süreler veriyorlar bu bile heyecandır bizde ise erceg var,yılın transferi !
En büyük isyanımda kadere,bu kadar sakatlık neden bizi buldu ...