Top 16 | 8.Hafta | Maccabi Electra Tel Aviv 97-81 Galatasaray Liv Hospital

Farkın 16 olması kimseyi aldatmasın, 81 sayı atmış olmamız da. Maccabi bir ara vites arttırdı 25 sayı yaptı farkı sonra savunmayı bıraktı, nasıl olsa her attığımızı sokuyoruz ne gerek var kendimiz yormaya moduna geçtiler 25nci dakika itibariyle. Bu maç açık konuşmak gerekirse benim gözümde Ergin Ataman'ın bittiği maçtır, kaç maçtır ha diyoruz sakat çok, para ödenmiyormuş, oyuncular formsuz, koçun kafası karışık ama yeter yani bi yere kadar. Şu Erceg nedir, kimdir, ne katkısı vardır yahu 32.5 dakika saha kalıyor? Furkan ve Macvan ikilisi toplamda 31 dakika sahada kalmışken ve yararlı işler yaparken Erceg sevdası nedir? Bir ara farkı 12ye düşürdük 7 dakika kala, takım baya direnç göstermeye başladı, hadi dedim belki bu dakikadan sonra son bi gayret asılırız maça ve o an Erceg-Bonsu'yu aldı oyuna Ergin Ataman. Bu arada Efes'e ruhsuz takım, ne işe yarar anlamam falan diyen arkadaşlar açıp bizim bi son 10 maçımızı bi de onların son 10 maçını izlesinler.

Şu maçı izlerken Maccabi'nin her boş üçlüğünde ekranı kırasım geldi.Böyle savunma olmaz olsun.Biz anca attığımız 3lük yüzdesi %40 olursa maç kazanıyor ya da kaybetsek de iyi oynamış gibi gözüküyoruz.Münih bile Maccabi'ye 2 sayı ile kaybetti savunma yapmayı bilmeyen takım 66 sayı yedi , biz 100 sayı yiyoruz.Hoca kenardan boş boş seyrediyor fark 10 olduğu anda 'tamam havlu attık' görüntüsü var.Adamlar bu sezonki en yüksek deplasman ve iç saha skorlarını Galatasaray'a karşı attı.

Şu maçı izlerken Maccabi'nin her boş üçlüğünde ekranı kırasım geldi.Böyle savunma olmaz olsun.Biz anca attığımız 3lük yüzdesi %40 olursa maç kazanıyor ya da kaybetsek de iyi oynamış gibi gözüküyoruz.Münih bile Maccabi'ye 2 sayı ile kaybetti savunma yapmayı bilmeyen takım 66 sayı yedi , biz 100 sayı yiyoruz.Hoca kenardan boş boş seyrediyor fark 10 olduğu anda 'tamam havlu attık' görüntüsü var.Adamlar bu sezonki en yüksek deplasman ve iç saha skorlarını Galatasaray'a karşı attı.

Kardeşim Barca ile oynarsın Realle oynarsın kaliteli uzunların biri girer biri çıkar riske edersin 3 sayı çizgisini anlarım... Şu maçta 10 dakika oynayan bir Sofo var, başka bir Pivot yok rakipte 5 dışarıda oynuyor...Bu kadar boş 3 sayıyı nasıl yersin anlamıyorum...Yorumcu inanamıyor her attıkları girdi falan.. Bende Blu'nun bir şutu hariç el üstü üçlüklerini hatırlamıyorum...Doğal yani bomboş atıyor adamlar...En olmayacak maçta 3lük yeme rekoru kırdık...Şu maçların hepsinden keyif almaya bakan biriyim ama bu akşam benim bile asabımı bozdular...

Bizim üçlükten başka cidden hücm setimiz yokmuş, bugün anladım bunu.Girerse kazanırız girmezse de bugün ki gibi çift hanelerde fark yeriz.Savunma desen öyle birşey zaten yok bizde.Ergin Ataman ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim kovulmak istiyorsa eğer istifa etsin kendisi .

Erceg kimin adamı kardeşim, böyle bir rahatlık yok her maç banko berbat oynasada takımın ritmini bozsada oynuyor yeter ya yeter artık. İpekçide kaç maç izledim adam ruhsuz, ruhsuz abi...

1.Tofaş yenilgisinden sonra bizim için sezonun bittigini yazmıştım,takım beni yanıltmadı.
2.Şutörümüz yok diyorum birkaç haftadır ama aslında bizde dünyanın en iyi şutörü var erceg,neredeyse 40 dakika forma giyecek,savunma yok tamam ama attıgı sayılarıda düşük yüzdeyle buluyor
3.Ve Türk takımları içinde en heyecan vermeyen takım biziz,efes bile cediyle,doguş'la bir heyecan veriyor,fb ülker'in en azından bir potansiyeli oldugunu düşünüyorum ki camia olarak hala heyecanları var
4.Galatasaray'da başarısızlıga anlayış gösterebilirim ama heyecansızlıga tahammül edemiyorum
Diger takımlar gençlere ciddi süreler veriyorlar bu bile heyecandır bizde ise erceg var,yılın transferi !

En büyük isyanımda kadere,bu kadar sakatlık neden bizi buldu ...

1.Tofaş yenilgisinden sonra bizim için sezonun bittigini yazmıştım,takım beni yanıltmadı.
2.Şutörümüz yok diyorum birkaç haftadır ama aslında bizde dünyanın en iyi şutörü var erceg,neredeyse 40 dakika forma giyecek,savunma yok tamam ama attıgı sayılarıda düşük yüzdeyle buluyor
3.Ve Türk takımları içinde en heyecan vermeyen takım biziz,efes bile cediyle,doguş'la bir heyecan veriyor,fb ülker'in en azından bir potansiyeli oldugunu düşünüyorum ki camia olarak hala heyecanları var
4.Galatasaray'da başarısızlıga anlayış gösterebilirim ama heyecansızlıga tahammül edemiyorum
Diger takımlar gençlere ciddi süreler veriyorlar bu bile heyecandır bizde ise erceg var,yılın transferi !

En büyük isyanımda kadere,bu kadar sakatlık neden bizi buldu ...

Katılıyorum kesinlikle, yakında Erceg'i 40 dk falan oynatır Ergin Ataman.Diğer takımlarda gençler süre alır ama biz maç kopsa bile oynatmıyoruz.Bugün Efes'te Cedi maçı çevirdi resmen Efes lehine bizde ise Furkan Bonsu'dan,Erceg'den az süre alıyor.

Avrupa basketbolunu seven,işe kıllık noktasında didikleyerek bakan bir adam için Top 8 yapmamız kabus gibi bir şeydir.Kabullenemediğim nokta bu.Yoksa takım rakamları kabullenilebilir bir noktaya getiriyor da diğerinin yanında bir anlamı var mı,muhtemelen yok.

Sadece dış atışlarla skor üretmeye çalışan - umursamaz - savunma yapmayan takımımız var . E.Ataman' ın Tofaş maçı sonrası gece antremanıda çok işe yaramış !!!

Takım Geçen senede sakat verdi ama Reaksiyon verdi Şampiyonluk geldi.Fakat bu sene tek fark Gordon'u kaybetmemiz ve saha içi iyi savunma ve dinamikliğini kaybetmemiz oldu Gordon'un ani delirip alev almasıyla Çok önemli maçları kazandık ama kimseye yaranamadı Şimdi değeri anlaşılmıştır.
Şampiyon olmuş takıma böyle bir yapılanmanın yanlış olduğunu hep söyledim Sakatlığı atlatamadan Tekrar kampı kaçıran Domercant ile yola çıkıp Uzun zamandır oynamamış Bonsu'ya güvenip Ribaund alamayan Erceg ile plan yaparsan Sene ortası bir bakarsın Ligde saha avantajı gitmiş Türkiye kupası gitmiş Eurolig ise umut vermiyor Gruptan çıksan ne olacak.Macabi maçındada Alan savunması yapmamız gerekirken içeri gömüldük içeri gömülmesi gerekirken alan yaptık 97 sayı yiyerek deplasmanda maç kazanamazsın . Ergin hoca'nın bilgisini irdelemek haddim değildir.Fakat ergin hocanın aklı takımda değil gibi bence Macvan yerine erceg tercihi ne ile açıklanabilir . Furkan neden az süre alıyor Ayrıca Erceg'in dokunulmazlığımı var.Sene başında Fb ile Cumhurbaşkanlığı kupası maçında son topu Arroyo Cenk veya başka biri yerine Erceg'e kullandırtmıştı Ergin hoca ve Maç gitmişti.Erceg'e çok güveniyor ama bu güven kendini yakacak sanırım Ben Basketi çok seven biriyim Ayrıca Futbol Antrenörüyüm Her spor dalında kriz yönetimi önemlidir o krizden çıkamazsanız çare üretemezseniz Sersemler ve yanlış hamlelere başvurursunuz Bence ergin hoca şuan kendini takıma veremiyor ve yanlış hamleler yapıyor Umarım takım Çok geçmeden Ayaga kalkar.