Top 16 / E Grubu

Arkadaşlar bakıyorum keyifler yerinde. Kimisi ligde fark yediğimiz Efes'i içerde dışarda yeniyor. Kimisi Oli'yi içerde keklik olarak görüyor, acaba dışarda da yenebilir miyiz diye düşünüyor. Burası EL top 16' ve 4. torbadan kuraya girdik. Sadece ayağımızın yere basması açısından hatırlatıyorum. Evet taraftar faktörü çpk önemli. Ben içerde tüm takımlarla kafa kafaya oynayacağımızı düşünüyorum. Eğer 2 galibiyet çıkarabilirsek içerde, dışırdan süpriz bir galibiyetle gruptan çıkabiliriz. Ama açık söyleyim ben ilk ikide bitirme olasılığımızın %15 civarında olduğunu düşünüyorum. (iyimser bir yaklaşımla)

Bunları söylüyorum çünkü insanlarda aşırı beklenti var ve bunun sonucunda ufak bir kötü sonuçta burada gönderilmeyen oyuncu teknik staff kalmıyor. Benim için şu aşamada 2 galibiyet yeterlidir. 3 olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

arkadaşlar maç fikstürü belli oldumu.Belki rakiplerin zafiyetlerinden yararlanmak bize yakışmaya bilir ama sonuçta bazı takımlara yarıyacak ve buda inş biz oluruz.Lafı biraz uzattım ama herhalde anlamışsınızdır demek istediğimi.Efes'in ilk bir kaç maçında Vujacic olmayacak büyük ihtimalle ve bu maç bize karşı olursa iyi olur sonuçta Efes'in en skorerlerinden birisi hatta en skoreri

bence fikstürde ilk maçta Olympiakos ile oynamak bizim için önemli olacak. Çünkü spanoulis ve papadopoulos 6-7 hafta sakat olduğu için oynamayacakmış. Bu sebeple ilk maç Olympiakos ile olsun.

@Hakan Akpınar
Sanmıyorum Vujacic'e ceza geleceğini.Gallinari hakemin üstüne yürüyüp, eline vurduktan sonra diskalifiye edilmişti ona rağmen ceza almadı,Vujacic'e de vermezler.

Kura gelebilecek en iyi kura gerçekten ama Efes'in bu kadar küçümsenmesi şaşırttı beni.Yabancı sınırı olmadığından 5 yabancı ile bile sahaya çıkabilirler ve yabancıların kaliteside tartışmasız çok yüksek.Özellikle lig maçında Barac'ın bize karşı performansını hatırlarsanız bu maçta yanında Batista ve bize ters gelebilecek bir Savanoviç'le başımızı ciddi sıkıntıya sokabilir.Önemli bir uzun takiviyesi çok elzem şu aşamada.

Güzel kura yalnız her yerde paylaşılan 4 tahminli kura tahmini yalan oldu
Bizim için ilk maçın oli ile deplasmanda evde farketmez olması önemli ayrıca Cska ile son maçı evimizde oynarsak tadından yenmez...

efesı hafıfe almamak lazım hakkaten ama bızım trıbunlerımız karsısında barcanın dustugu halı hatırlayıp bı de grupta 6 macın 4 unu ıstanbulda oynıcagımızı hesaba katınca sansımızı bır uzun takvıyesıyle yuksek goruyorm ben. Cska herkesı supurur 6 da 6 yapar. Bıze de 3 hatta belkı 2 galıbıyet bıle yeteblr. Bu galıbıyetlerı de alabılcek gucteyız cnku basımızda mahmutı ve takımın arkasında bızler varız... 8 e kalırsak sahane muthıs bı ıs olur ama kalamazsak da kımse neden kalamadınız demez. Bu yuzden kaybedecek bı seyımız olmadıgını bılerek basketbolumuzu oynayıp yapabıldıgımızın en ıyısını yapmalıyız. parkede yenılmez armada trıbunde euroleague ın en ıyısı Galatasaray trıbunu olarak...

Şu aşamada transfere ihtiyacımız muhakkak var.. Uzun zamandır söylüyoruz bunu, ama Oktay hoca ısrarla "düşünmüyoruz" diyor. Şaşırıyır ve geriliyorum..Anlamsız anlamsız işler. Oktay hoca bu şubenin kahramanı zaten süperkahraman yaratmaya gerek yok..Transfer şart, şart şart..

Öncelikle gelebilecek en uygun grup geldi diye düşünüyorum bizim adımıza.Hiçbir şekilde hesap yapamayız ama şunu biliyoruz ki bu gruptan çıkacak gücümüz var.Efes maçlarında 2 maçı da alabiliriz,aynı şekilde kaybedebiliriz hiç belli olmaz aynı şekilde Olympiakos maçları her sonuç çıkabilir.Ayrıca bence Cska illa ki mağlubiyet alacak artık.O kadar da kolay değil bu işler,onların çok kötü olduğu gün olacak illa ki.Umarım o kötü günleri de bize denk gelir.

Bu takım grupran çıkar veya elenir belli olmaz ama şundan eminiz sonuna kadar kovalayacağız şansımızı.Kesinlikle herhangi bir tepki,aşırı eleştiri olmamalı eğer kötü sonuçlar alırsak.Rakiplerimiz yıllardır Euroleague oynuyor,bunu söylemek zorundayım ama biz daha toy bir takımız.Bunu karamsarlık açısından söylemiyorum ama her şekilde takımın arkasında olmalıyız ki zaten şu ana kadar üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık.

Son olarak da Efes deplasmanında salonu biz doldursak keşke,hani bir organizasyon olsa Efes tarafından da bilet alıp doldursak salonu müthiş olur :)

Bu gruptan Cska'nın grup liderliği garanti.İkinci ise Cska'nın gruptaki tüm maçlarından galibiyet çıkaran takım olacaktır.Sahamızdaki 3 maçı kazanırsak gruptan çıkarız.Bunun için potaaltını güçlendirmemiz şart, aksi takdirde enfazla 1 galibiyetle sonuncu oluruz.