Top 16 / E Grubu

Pire'de son 5 saniyede 2 sayı gerideyken orta sahadan 3 lük sokup kazanmak çok çok iyi olur :) Sloukas'ın 3 lüğü yıllarca çıkmaz yoksa aklımdan..

Olympiakosun averajı 11,bizim ise -16 Olympiakos eğer CSKA karşısında 20li bir fark yerse ki normal olur bu,bizde Efesi 7-8 sayı civarı yenersek cebimize tek farklı mağlubiyeti de koymuş olacağız.Yani tek farklı kaybedersek bile normal sayı averajında üstün olursak biz tur atlarız.Bunu da düşünmek lazım sonuçta her sayı çok önemli olacak maç sonunda.

Evet eğer Efes maçını kazanırsak dediğim senaryo gerçekleşecek :)

İlk katıldığımız euro ligi çok sevdim neden biliyormusunuz arkadaşlar hakem konusunda o kadar rahatız türkiyedeki hakemlerin olmadığı heryerde her takımı yeneriz türk basket hakemlerinin olmadığı bir organizasyondan daha güzel ne olurki. İnşallah olimpiyakosu geçerizde bir tarih yazarız.

onu geçtim Lafayettte'nin Olympiakos maçındaki son saniyedeki 3lüğü girse top8 garantiydi şuan...

Hadi o yine başkasının maçıyla ilgili bir durumdu sonuçta. Ama ben İstanbul'da kendi elimizle kaçırdığımız o fırsata çok daha fazla yanıyorum.

Cidden Euroleague'de rakibin olan takımlara karşı sayı farkı meselesi inanılmaz önemli, şu an daha iyi görüyoruz işte...

oly'de printezis'in sakatlıgı vardı ne durumda acaba?? cska maçı öncesi söyleye söyleye khryapa'ya nazar degdirdim bakalım bu hafta oly'de kim sakatlanacak :) içimden bir ses hines diyor ya hadi hayırlısı...

ilk oly maçı veya efes-oly maçlarını düşünerek moral bozmayalım. an itibariyle ülker ve efes elendi. ilk sezonumuzda yoluna devam eden tek takımız. bunun gururunu yaşayalım ve lütfen oly maçına inanalım.. top 8'i biz hakediyoruz.