Beklendiği üzere iki rakibimizi de eleyerek finale çıktık. Maç sonuçları farklı olsa da sonuçlar maçın gidişatını yansıtmıyor. Birazcık konsantrasyon kaybı yaşadığımızda iki rakibimiz de hemen yakaladı bizi. Final maçında 40 dk boyunca sahada hangi oyuncumuz olursa olsun bir an dahi konsantrasyonunu kaybetmeden oynamalı.
Son dönemde Ayşe'deki kıpırdanma çok sevindirici. Artarak devam etmesini umuyorum.
Kayseri'de 2 gündür çok az taraftarımız var. Dün derbi olması sebebiyle biraz daha kalabalıktı ama bugün tahminimce televizyona da hiç tezahürat sesi yansımamıştır. Salon görevlisinin telsizinden gelen bizim oraya 2 çay getirsenize anonsu bile salonda duyuldu. Galatasaray taraftarlığı dün maç çıkışında birkaç rakip takım taraftarıyla kavga etmek değil, yarı final maçında takımına destek vermektir. Kayseri ve çevre illere yakışmadı bu kadar az taraftar desteği.
Umarım final maçında takımımız hak ettiği desteği görecektir.
Az önce Quigley ile otelin asansöründe karşılaştık ve keşke Galatasaray'da oynasan dedim. Çok net bir şekilde hayır diyerek kestirip attı. Sezon sonunda kazanacağımız kupalarla Quigley'e keşke Galatasaray'da olsaydım diye düşündürmek bu takımın boynunun borcudur. İSTERSEK YAPARIZ! Sadece ve sadece İSTERSEK