TR Kupası Final | Galatasaray-Fenerbahçe

Galatasaray yönetiminin ilgisizliğine rağmen her kulvarda mücadelesine devam eden takımımız kupa finalinde, 2014 yılınca rencide ettiği şikecilere karşı.

5 Mart Cumartesi Saat 16.00
Kadir Has SS -Kayseri

Başarılar Sarayın Sultanları

Fenerbahçe çok formda, bizde aksine özgüven kaybı yaşadığımız bir dönemdeyiz, zor maç olacak.

İçimdeki his bu seneyi bu kupayla telafi edeceğiz diyor, bakalım.

Hem form hemde mental olarak rakip daha iyi durumda ..
quiqley ve levanderi yavaslatabilirsek ibre bize döner ..
Haydi saray'in sultanlari ..

Beklendiği üzere iki rakibimizi de eleyerek finale çıktık. Maç sonuçları farklı olsa da sonuçlar maçın gidişatını yansıtmıyor. Birazcık konsantrasyon kaybı yaşadığımızda iki rakibimiz de hemen yakaladı bizi. Final maçında 40 dk boyunca sahada hangi oyuncumuz olursa olsun bir an dahi konsantrasyonunu kaybetmeden oynamalı.

Son dönemde Ayşe'deki kıpırdanma çok sevindirici. Artarak devam etmesini umuyorum.

Kayseri'de 2 gündür çok az taraftarımız var. Dün derbi olması sebebiyle biraz daha kalabalıktı ama bugün tahminimce televizyona da hiç tezahürat sesi yansımamıştır. Salon görevlisinin telsizinden gelen bizim oraya 2 çay getirsenize anonsu bile salonda duyuldu. Galatasaray taraftarlığı dün maç çıkışında birkaç rakip takım taraftarıyla kavga etmek değil, yarı final maçında takımına destek vermektir. Kayseri ve çevre illere yakışmadı bu kadar az taraftar desteği.

Umarım final maçında takımımız hak ettiği desteği görecektir.

Az önce Quigley ile otelin asansöründe karşılaştık ve keşke Galatasaray'da oynasan dedim. Çok net bir şekilde hayır diyerek kestirip attı. Sezon sonunda kazanacağımız kupalarla Quigley'e keşke Galatasaray'da olsaydım diye düşündürmek bu takımın boynunun borcudur. İSTERSEK YAPARIZ! Sadece ve sadece İSTERSEK

Taraftarlığıma hakim olan duygularım, tıpkı sizin gibi düşünmeye zorluyor beni... Ama aklım; bu denli büyük hataların, özellikle idari hataların, yapıldığı bir yerde "başarı mümkün müdür" diye de soruyor... Beni sorarsanız, ben halâ duygularımdan yanayım; aklıma rağmen!..

Kızların ve Ekrem hocanın özverisi ne kadar yetecek göreceğiz, zira rakip bizden oldukça iyi durumda. Gerçi hep bizden iyi oldular birde böyle bir gerçek var :)

Takım sporların çzgüven çok önemli. Maalesef Ekrem hocanın dediği gibi takımın öz güveni son dönemde yerlerde. bu kupa o yüzden önemli. Eğer kazanırsak sadece kupayı değil kaybedilen öz güvenimizi de kazanmış oluruz. Hadi kızlar.

Kara bulutların dağılacağı maç olur. Sert savunma yapıp düşük skorlu maç olur kazanırız diye tahmin ediyorum.

Sezonun geri kalaninda nasil bir konumda olacagimizi gösterecek bir mac ..Kazanirsak ölü topragini atıp lig ve avrupa icin özgüven depolariz..
Kaybedersek tazelenmeye baslayan özgüvenimiz yeniden dibe vurur ..Teknik , taktik boyutundan cok psikolojik bir sınav olacak ..

Eğer Quigley'i durdurursak bugün kupa gelir, Quigley isim olarak büyük oyuncuların seviyesinde olmasada oyun olarak o seviyede, Ekrem Hoca ve takıma güveniyorum, inşallah bu kupayı kazanırız ve herşey bizim lehimize iyiye gider...

Eşleşmeli alan savunması ve 2-3 alan denemelerimiz iyi sonuç vermiyor. Işıl'ın çok iyi oyunuyla yürüyoruz bakalım ama savunmada işler çok kötü, sanki man to man'a dönmek lazım.

Kötü bir ilk yarıya rağmen skor fena değil. Hepsi elinden geleni yapıyor ama yetmez. Herkes en iyi oyununu oynaması lazım kazanabilmemiz için.

Kotu halleriyle bile yendiler. 7 sayi oldu fark 2 dk kala. Sadece alan savunmasi yaptilar sadece. Loyd'un eline top vermedik. Gecmis olsun.

Hakemler ve Galatasaray yönetimine yarı yarıya yazılacak kaybettiğimiz bir kupa.
Canları sağolsun kızların ve Ekrem hocanın.