• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TR Kupası Yarı Finali | Galatasaray 81 - 68 Banvit

ARROYO gerçekten İLAÇ gibi transfer.. Şutu çok iyi, top sürme yeteneği, oyun zekâsı !! Adam elini kollunu sallayarak içeri girip atış yapıyor sayı alıyor.. Macvan 3 ledi.
 
Abartısız söylüyorum şu sürede Howard oynasa Furkan kadar katkı veremezdi ! Bir asist daha Arroyo 3 lüğü yolladı ! Top çaldı hücum bize geçti ! helal olsun Furkan şimdiden bugünün MVP si !!
 
ARROYO gerçekten İLAÇ gibi transfer.. Şutu çok iyi, top sürme yeteneği, oyun zekâsı !! Adam elini kollunu sallayarak içeri girip atış yapıyor sayı alıyor.. Macvan 3 ledi.

Sadece Domercant bile olsa herşey çok farklı olur hem finale kalırsak Pazar günü hem de sene sonu ah be o sakatlık.
 
Sezon öncesi Türkiye Kupasındaki F.Ülker ile oynanan grup maçında Hawkins'in oyunundan sonra sezonun en etkileyici performansı olabilir Furkan'ın 2.çeyrek yaptıkları. Müthiş katkı verdi. Helal olsun.
 
Hem takim hem Furkan muazzam oynuyor.Hadi alalim su maci be!
 
Banvit 31 sayının 11 ini çizgiden buldu ilk yarıda.
 
Ha şöyle biraz top çevirerek boş şut buldurarak hücum oynayın varsın şutlar girmesin.Yani her zaman yaptığımız bir oyuncunun süre dolana kadar bekleyip kendince birşeyler yaratıp basket atmasını beklemekten daha akılcı.
 
Bilmeyenler olabilir yazayım.. Furkan 2 tane pasında takım 2 tane 3 lük attı. 1 tane hücum ribaundunu basket faul ile bitirdi . 1 tane top çaldı ve takım hücumda sayı buldu. Rakip tam hücum ederken top çaldı ve top bize geçti , bu hücumdan sayı bulduk. Savunmasıyla en az 2-3 basketi engelledi. Bizim adımıza Macvan'ın 3 lemesi ve rakip takımın fazlaca çizgiye gelmesi kötü noktalar oldu.
 
pota altı savunmamız muazzam yalnız;) 2. yarıda böyle devam bu finalde olmasa da ligde finalde arroy0-domercant-jamont-macvan-ndong 5lisiyle oynayacağız bu kesin ama önce şu maçı ardından da kupayı kaldıralım ;)
 
Arroyo bir orkestra şefi gibi yönetiyor takımı.İzlemek büyük keyif.
 
o nasıl asist aroyyo-Furkan.
 
33-46 sanırım darbeyi indirdik burdan vermeyiz maçı şimdiden bayrakları flamaları hazırlayın fener alayına..
 
33-46 banvit mola.. Arroyo ve Furkan dans ediyorlar resmen rakip savunmayla, Gordon da savunmada ve hücumda çok iyi katkı veriyor. Muazzam bir hücum gücümüz var şu anda
 
Furkan abartmadı mı sanki biraz :)
 
Marko kenarda fanatik taraftar gibi..
 
arroyoooooooooo 54-40
 
Arroyoooo..54-40
 
Geri
Üst