Trabzon’dan şimdi de ‘çete’ iması

Beko Basketbol Ligi’nde Galatasaray Medical Park’ın Antalya BŞB.’ye mağlup olmasını ‘hayret verici’ bulan Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp ilginç açıklamalar yaptı.

Akşam gazetesine konuşan Alp, “Ülkemizde yabancı menajer çeteleri var. Bunların her takımda oyuncuları, antrenörler var. Göz göre göre maçları maniple ediyorlar. Bunu herkes biliyor. Federasyon da bu çeteyi, çetenin başını da biliyor ama müdahale etmiyor” ifadelerini kullandı.

buda nur gencerin yorumu


İsim Soyisim : nur gencer

21-03-2012




NE YAZIK KI,BASKETBOL ILE HIC ILGISI OMAYAN BU KISILER BILE BAZI SEYLERIN FARKINA VARMAYA BASLADILAR,BEN SIZE TERCUMESINI YAPAYIM; IMPARATOR ANTRENOR VE ANTALYANIN SIRP ANTRENORU AYNI MENECERIN,AYNI SIRKETE BAGLI ANTRENORLER,MAC ANLASMALI YANI DIYOR,DELIKANLI ANTRENOR IMPARATOR TEMIZLESIN SIMDI KENDINI,OLANI BITENI SAGIR SULTAN DUYDU……GSARAY’A HIC YAKISMIYOR
 
Nur Gencer liseli miydi?
Rakibe %70'le üçlük sokturacak bir maç satma sistemi geliştirmişiz.Çaktırmadan potaları mı genişletiyoruz ne yapıyoruz anlamadım.
Ha unutmadan,Sakota geçtiğimiz sezon kimin antrenörüydü?Biz o takıma karşı ne yapmıştık?Antalya'da ne kudret varmış yahu.Trabzon'un yapamadığını yapıp çatır çatır bağlıyorlar bizi.
TBF seçiminde de Demirören'i aday göstersinler.Bu pisliği çözse çözse o çözer.
 
Eninde sonunda bu dönemde maç kaybedecektik. Nur Gencer bunu konuşacağına hala hakemlik yapan Recep Ankaralı'yı konuşsun. Ceza aldığımız sezon şube sorumlusu yapılmamak sağlam koymuş.
 

Üst