Transfer Dosyası 2006-2007

rasheed_36' Alıntı:
Holman Ülker'e gelmeden bir yıl önce ligde ribaund ve blok kralı olmuştu

umarım başarılı bir oyuncudur eğer gelirse pota altındaki blok gücümüz ve çaydırıcılığı, ayrıca ribaund gücümüzde artar bu maçı kazanmadı en önemli istatisliklerdir

iyi bir forvet almamız lazım.geçen sene Dixon dışında hücum katkısı olan oyuncu sayımız baya azdı.kritik anlarda kimse sorumluluk almıyordu.yabancı tercihlerini iyi yaparsak bu sene iş yaparız...

Holman aslında kaliteli bir uzun bunu da ulkerin onu karsıyakadan almasıyla anlıyabiliyoruz ve seyretigim kadarıyla gercekten her yonde katkı yapabilen atletik bir uzun ama sakatlık problemi devam edio mu onla ilgili bir bilgim yok ama eger karsıyadaki holmon gibi olursa bize cok katkı yapar

bana göre savaşan savunma yönü çok iyi olan ve hucuma çok hızlı çıkıp sayı yaratabilen bir takım yaratılmalı dünya şampiyonasında da çok iyi görüyoruz artık basketbolda bireysel yeteneklerden çok takım oyunları ön plana çıkıyor bizde bu sayede bizden daha spekteküler transferler yapan rakiplerle çok daha iyi mücadele edebiliriz...

İmza Töreni

678 kez okundu
Medya Bilgilendirme

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferleri için 30 Ağustos Çarşamba günü, saat 16:00'da, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da katılacağı toplu imza töreni düzenlenecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Re: İmza Töreni

SAPO1@mynet.com' Alıntı:
678 kez okundu
Medya Bilgilendirme

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferleri için 30 Ağustos Çarşamba günü, saat 16:00'da, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da katılacağı toplu imza töreni düzenlenecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
o güzel eskiden imza töreni bile yapılmıyordu bu bile gelişmedir

...

Sormasi ayip olacak ama bisey merak ediyorum; halil uner ne oldu? Galatasarayda hala gorev aliyormu herhangi bir kademede veya baska bir takimimi calistiricak gelecek sezon???

Bu yeni transferlerin tanitilmasi olayi cok guzel en azindan yonetim yaptigi transferlerden gurur duyuyor ki boyle bir calisma icerisine girmis...

Re: ...

PinitiGs' Alıntı:
Sormasi ayip olacak ama bisey merak ediyorum; halil uner ne oldu? Galatasarayda hala gorev aliyormu herhangi bir kademede veya baska bir takimimi calistiricak gelecek sezon???

Bu yeni transferlerin tanitilmasi olayi cok guzel en azindan yonetim yaptigi transferlerden gurur duyuyor ki boyle bir calisma icerisine girmis...
henüz net 1 bilgi yok galiba ama turkbasket.com da tbl de galatasaraya girersen sagda takimin künyesinde halil üner için koordinatör yaziyor bende bu konuyu çok merak ediyorum
http://www.turkbasket.com/ErkBLGalatasaray.asp

bende halil üner teknik kadrodan idari kadroya geçiş yaptı diye biliyorum ama işi hakkında bir bilgim yok...

holman savunmada çok ii iş yapan hareketli bolk tehtidi olan bir oyuncu.2 den fazla ortalamsı olabilir.hücum yönende ise hücuma hızlı çıkan ve çoğu pozisyonu smaçla bitiren bir oyuncu.ayrıca bir iki yerden de orta mesafeli şutu var.serbest atışları fena değil.ribauntlarda ise bence 7-8 ortalama yapar ama eski holman gücünde ise...

AlicAn' Alıntı:
bende halil üner teknik kadrodan idari kadroya geçiş yaptı diye biliyorum ama işi hakkında bir bilgim yok...
bu isi kesin ögrensek iyi olur ne is yapacak bu adam yoksa tam anlamiyla ayrildimi

valla bence inşallah ayrılmıştır kalsa bile takıma çok fazla katkısı olacağını zannetmiyorum...

arkadaşlar birşey sorucam halil üner zamanında altyapıya litvanyalı hocalar getirilmişti onlara ne oldu şimdi?gittiler mi?

hollman potaaltında müthiş bi kaleci ve fatihle aynı anda oynadğında maçlar blok festivaline dönüşebilir.ayrıca hücumdada fena sayılmaz.yıllardır aradığımız spektaküler oyuncuyu bulduk sonunda ama tabi eski hollman mı,o bi soru işareti!izleyip görücez.fizik olarak hazır olursa en ii transferimz bence

ozan' Alıntı:
hollman potaaltında müthiş bi kaleci ve fatihle aynı anda oynadğında maçlar blok festivaline dönüşebilir.ayrıca hücumdada fena sayılmaz.yıllardır aradığımız spektaküler oyuncuyu bulduk sonunda ama tabi eski hollman mı,o bi soru işareti!izleyip görücez.fizik olarak hazır olursa en ii transferimz bence
holmanı deneyip aldık eskisi gibi ki teknik kadro onunla sözleşme yaptı

dirk nowitski' Alıntı:
ozan' Alıntı:
holmanı deneyip aldık eskisi gibi ki teknik kadro onunla sözleşme yaptı
insallah öledir bakip görecez artik

hazırlık maçlarında denediğimiz Mcglowen'in özelliklerini sordum ve aldığım cevap aşlağıdadır:

"Good offensive Power Forward, with decent shot, very active, runs the floor well, not very strong and sometimes could work on board harder...
Wasn't he supposed to sign with Virtus Roma?"