Transfer Dosyası 2006-2007

varda ıle gorusulebılır ama cok zor cunku varda gercekten baba paralara oynıcak oynayan bir oyuncu
ayrıca 4-5 numaraya yabancı alınacak bıze atletık degıl pota altını dolduracak adam lazım arkadaslar bundan 2sene once gelen mark lıttle ı unutmayalım!atletık adam yerıne keep tarzı kalın arkası donuk oynu bılen ve rıbound cekebılen bı yabncı ve atletık ve orta mesafesı ıyı sayılabılecek bır 4 lazım

biglion' Alıntı:
varda ıle gorusulebılır ama cok zor cunku varda gercekten baba paralara oynıcak oynayan bir oyuncu
ayrıca 4-5 numaraya yabancı alınacak bıze atletık degıl pota altını dolduracak adam lazım arkadaslar bundan 2sene once gelen mark lıttle ı unutmayalım!atletık adam yerıne keep tarzı kalın arkası donuk oynu bılen ve rıbound cekebılen bı yabncı ve atletık ve orta mesafesı ıyı sayılabılecek bır 4 lazım
evet varda çok baba paralara oynayabilir ama bence vardaya 500 bin dolar verilebilir.ben 500 bin doları varda,wright gibi adamlara veririm.ama dixona 500 fazla.eğer o parayı verebilecek gücümüz varsa vardayı değilde michael wrightı takıma kazandırmalıyız

dirk nowitski' Alıntı:
biglion' Alıntı:
evet varda çok baba paralara oynayabilir ama bence vardaya 500 bin dolar verilebilir.ben 500 bin doları varda,wright gibi adamlara veririm.ama dixona 500 fazla.eğer o parayı verebilecek gücümüz varsa vardayı değilde michael wrightı takıma kazandırmalıyız
wright 5 oynayamaz kısa kalır
ama
varda 5 oynarken atletikliğini gösteriordu.
varda döndüğünde savunmacısı daha dönememiş oluyordu genelde
varda gelsin seneye bizi kimse tutamaz

denizz' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:
biglion' Alıntı:
wright 5 oynayamaz kısa kalır
ama
varda 5 oynarken atletikliğini gösteriordu.
varda döndüğünde savunmacısı daha dönememiş oluyordu genelde
varda gelsin seneye bizi kimse tutamaz
zaten 5 numarada fatih oynayacağı için wright gelsin dedim.wright 4 numara tam bir 5 numara değil ama 5 numarada bu sene fatihi kullanıcağız

beyler halaa yabancı transferinde sinekmi avlıyoz yokmu halaa biri anlaşılmak üzere olan filan

bence 3 numara ve skorer 5 no kesin almaliyiz 3 numaramiz gerektiginde top surebilcek iceri girip gerekse disarda oynamali 5 te alcak posttan sayi almali

bence 5 numaraya yunanistanlı baby shaq lakaplı schortsianidis alınabilir adam fiziğini harika kullanıyor 3 numarayada katardan erfen ali saed tavisyemdir

brain boddicker

konya selcuk kadar bile olamıyoz adam bizdeyken iiyi oynuyodu
yeni takımında başarılar dilrim:(

beşiktaş taki wright ilgili bilgisi olan varmı bence alınabilirse fatihle birlikte mükemmel bir pota altı mız olur

AlicAn' Alıntı:
beşiktaş taki wright ilgili bilgisi olan varmı bence alınabilirse fatihle birlikte mükemmel bir pota altı mız olur
wrightın gelmesini bende çok istiyorum ama holmanla ilgileniyomuşuz.bence wrightı almalıyız

holman eski gücünde ise pota altında fatihle birlikte geçilmez olur ama uzun zamandan beri oynamıyor galiba :( :(