TSB | 15. Hafta GALATASARAY 101 - 57 Saran And.

Re: TSB | 15. Hafta Galatasaray-Saran Anadolu

Selahattin Kaya' Alıntı:
Arkadaslar ,

Engelsiz Aslan'larla kiminle nasil iletisim'e gecebiliriz diye soracaktim...yardimci olursaniz sevinirim...

Sedat Hoca'yla konuşup özel mesaj attım Selahattin Abi.

Bu maçta muhtemelen şube yöneticilerini görürüz. Yok bu maça da gelmezlerse bilemem artık :)

Bu arada GS TV yayınlayacak mı arkadaşlar? Yayın olmazsa skor geçebilirim buraya dakika dakika.

GS TV nin vermesi harika oldu keza vermeside gerekiyordu gerçekten heyecanla bekliyorum şampiyonluk maçımızı ..

Vay be Galatasaray TV :)

Sırf şu maçı verdikleri için bir senelik internet üyeliği alacağım.

Maç yayını için heyecan olması gerekiyordu demek ki. Takım, heyecansız (!) bir şekilde galibiyetler aldığı için...

Saran maçını internetten izlemek isteyenler için satılık GS TV şifreleri var. : )

Maça olan yoğun ilgi nedeniyle bugünlerde 10´dan verebilirim. Maç günü yaklaştıkça fiyat artar. İyi de aylık zaten 5 TL diyenler olabilir ama üyelik başvurusunun onaylanıp şifrenin gönderilmesi ortalama bir hafta sürüyor. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Saran maçını internetten izlemek isteyenler için satılık GS TV şifreleri var. : )

Maça olan yoğun ilgi nedeniyle bugünlerde 10´dan verebilirim. Maç günü yaklaştıkça fiyat artar. İyi de aylık zaten 5 TL diyenler olabilir ama üyelik başvurusunun onaylanıp şifrenin gönderilmesi ortalama bir hafta sürüyor. : )

Şimdi şurada maça gitme imkanı olmayıp,öğrenci bir genç arkadaşımız dese ''Onur abi maçı çok izlemek istiyorum ama 10 liram yok'' cevabınız hayır olmazdı eminim.. :)

Veresiye filan yok kardeşim, öğrenci indirimi düşünülebilir o kadar. : )

Neyse konu başlığını katletmeyim. Maçı GS TV´nin verecek olması iyi bir gelişme. Üyelik başvurusu ve kanalın açılması ödeme yapıldıktan hemen sonra gerçekleşiyor.

YÖNETİM TAM KADRO

BU MAÇA GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR GELİR GELMEYENDE KENDİ BİLİR...BİZ SİZİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTIYORUZ YÖNETİMDE BAŞKAN DAHİL PAZAR GÜNÜ MAÇTA....

Onlar ligin kralı, Avrupanın efendisi..
Onlar Dünya'ya kendilerini ayakta alkışlatanlar..
Onlar Arma'nın kuşkusuz en iyi temsilcisi ve Galatasaray markasının adeta tanıtım reklamı..
Engelleri sevmezler, yıkarlar. ENGELSİZDİR onlar.
Takımdır onlar, en birliğinden. Kardeştirler, sevgisi büyük olanından.
Kısacası onlar; Galatasaray'dır, aslandır, kraldır.

Lig'in müdavimidir, usta başıdır. Bazen de patron, her şey ondan sorulur.
Zaman gelir krallığı atar, usta başı olmaz. Çırak olur. Ama saygıdandır, mütevaziliktendir. Rakibi de severler(Saran hariç), saygı duyarlar daha fazla atmazlar.
Onlar galibiyet severler. Yenilgi bilmezler pek. Avrupa'da bir kere alırlar, daha sonra rövanşı finalde alırlar. Bırakmazlar, ünvanı korumaya bayılırlar.

Bu aradakileri siliyorum...Savaş mesajları gibi algılamak da çok yanlış bir şey.. Rekabet isteyen taraftarlar, rekabetin biraz bu halini de sevmelidir. Ama benim amacım asla savaş çıkarmak değildi.. Fakat sanırım herkes böyle anlıyor.. Buradan Sevcan'ın mesajından sonra bunu silmek gereği duyduğumu da belirtmek istedim. Unutulmasın, ben şu ana kadar bir sürü tekerlekli sandalye basketbol takımı maçına gittim..Hiç birinde ne küfür ettim, ne de bir rakibe kötü söz söyledim. Hiç bir taraftarımız da söylemedi..Hatta her maç iki takımı da tribüne çağırırız. Saran maçı biraz sorunluydu, ve karşılıklı olarak galyana getirmeler ve tahrikler vardı. Bir şekilde olan oldu ve bu branştaki bu tarz olan ilk maç oldu..Neyse konuyu kapatıyorum..Yanlış anlaşılmak ve engelli kardeşlerimize saygısızlık yapıyor durumunda kalmak istemem..Herkesi seviyoruz...

18 Nisan Pazar 13:00
Galatasaray-Saran Anadolu
Ahmet Cömert Spor Salonu

http://www.facebook.com/notes/Galatasar ... 0029675296