TSB | 15. Hafta GALATASARAY 101 - 57 Saran And.

Re: TSB | 15. Hafta Galatasaray-Saran Anadolu

GS tv yi inanılmaz derecede kutlamak gerekir çok büyük bir aşama gerçekten :) internet ve tv üzerinden zaten yayını vardı tv si bence vardı sırf bu maçı vereceklerinden internet yayınınıda alacağım arkadaşlar ödeme yapıldıktan hemen sorna açılıyor bu maçı kaçırmayın :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Saran maçını internetten izlemek isteyenler için satılık GS TV şifreleri var. : )

Maça olan yoğun ilgi nedeniyle bugünlerde 10´dan verebilirim. Maç günü yaklaştıkça fiyat artar. İyi de aylık zaten 5 TL diyenler olabilir ama üyelik başvurusunun onaylanıp şifrenin gönderilmesi ortalama bir hafta sürüyor. : )

Vay be 2 gün Antalya turu yapalım dedik piyasada yoktuk ortalığı karaborsacılar basmış :) Ben 5 dkya üyelik aldım birde arkadaşlar netten üye olanlar dikkat etsin bir ay oldum 5 ytl neki demesin otomatik yenileniliyor girip iptal etmezseniz :) Kredi kartını veriyosun onlar çat çat diye çekiyor.Sonra dolandırıldık demeyin.

arkadaşlar ben gstv ye üye olamıyorum nasıl yapacağım bana anlatırmısınız lütfen, gstv üyelik dediği yeri tıklıyorum bir form çıkıyor onu dolduruyorum ondan sonra bir şey olmuyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Haysiyetsiz köpeklerin ihanetleri
Unutmadık yaptığınız kahpelikleri
Kapatılacak bu hesap arma aşkıyla
Saldır Cimbom hiç durma ölümüne oyna
Koyup Saran'a koşalım şampiyonluğa.

(Sen rüyalarımda sabah uyandığımda)

Pazar günü görüşmek üzere...

Yiğit metrobüsün Şirinevler durağında inmen yeterli.Ondan sonra salona yürümek sadece 5 dakika.

Bende Onur Yavuz abimle geleceğim maça.Heyecan dorukta...

:p

Maç bileti ne kadar olur?

Yarin dolu tribünler önünde o aslanlar nasil cosuyor bi görün siz. Bu aslanlara tribün lazim, pis gaza geliyorlar. Yarin paramparca edecekler sarani. 99% eminim ben. Söyle bin kisi gelse yarin of süper olur süper. Keske bende gelebilsem. Hadi hayirlisi.

Bende çok donuyor. Başka bir kanal var mı acaba?

12-5 öndeyiz mola Saran.

Çoluk çocuk getirmişler bir ton. Shrek de geldi mi ki :)

Onur abi de maçtaymış sanırım öyle mi? Öyleyse kaybetme olasılığımız var :)