TSB 5.Hafta | Galatasaray - Kardemir Karabük

bugun engelsiz aslanlarımızın basket maçı tam bir şölen havasında geçti.

bu maç alpaslan abiye bir anıydı bir hatırlamaydı bir nevi büyük bir vefaydı.
sağolsun uniler güzel bir tribün yaptılar.onlarla beraber bu takımın kemik tribünü olan yıldız teknik ve arka bahçe harun volkan ikilisi, hellin katkılarıyla ,açılan sopalı büyük pankartlar maça olan ilgi 2 takıma verilen destek çok güzeldi.bugun alpaslan abi eminim ki çok mutludur .onun tribün gençliği engelsiz aslanlarına onun istediği gibi sahip çıktı.

skor önemli değil .zaten yenilmez armanın skoruna bakmak hata olur.

yaklaşık 15 kişilik karabüklüde takımlarını destkelediler .onların takımlarına bizim sevgi gösterisinde bulunmamaza onlarında cimbombom diye karşılık vererek bğırması günün güzel bitmesine sebep oldu.

bugun gelip destek veren başta bu organizsayonda emeği olan ömer abi olmak üzere herkese selam olsun.


resimler galatasaray ana sayfada mevcut.böyle bir güzel günde daha fazla resim koyabilirlerdi ama yine de koymalrı bile çok güzel.
 
Öncelikle herkese teşekkürler diyerek başlamalıyım sanırım.. normal sayımızın biraz üstünde oluruz diye düşünüyordum.. taa ki salonun yanına gelene kadar selamlaşıp malum yere geçişten sonra tekrar girişe geldiğimizde "n?oluyo laan" diye tepkiler belirdi suratımızda, acaba Erkek basketbol takımımızın maçı seyircilimiydi acaba düşüncesinden sonra, hayırdır inşallah diyerek güzel bi tebessüm oluştu suratlarımızda..

her dilden, her sözden, her akla gelenin söylendiği güzel bi maç oldu.. (küfürsüz, sataşmasız). Ömer abi olsun, Sinan olsun, alt gruplarımız olsun herşey çok güzeldi.. herkesin emeğine, sesine sağlık.. umarım tek maç olarak kalmaz her maçımız böyle olur..

bir parantez?de Koray için olmalı sanırım, Allah nazarlardan saklasın, Ahmet abicim ne mutlu sana ki böyle güzel bi yeğen?e sahipsin.. 2 hafta önceki Adana Engelli maçında keşfetmiştik onu.. "baktık kimse gelmiyor, bizde küçüklükten yetiştiriyoruz" demiştin ahmet abi, tek başına salonun her yerinde gezer tozar, gelir dünya tatlısı bi ufaklık.. öpüver abi :)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 8038_n.jpg

Ocak proğramı, saat ve gün değişimi olurmu bilemem..
03.01.2010 | İstanbul - İ.T.O | 13:00 | Saran Anadolu - ENGELSİZ ASLANLAR
10.01.2010 | Ahmet Cömert | 13:00 | ENGELSİZ ASLANLAR - Cadbury Kent Eng. Yıldızlar
16.01.2010 | Süleyman Seba | 15:30 | Beşiktaş - ENGELSİZ ASLANLAR
24.01.2010 | Ahmet Cömert | 13:00 | ENGELSİZ ASLANLAR - Karagücü
 
Volkan abi bu arada bugün söylenen besteyi kim çıkardı biliyormusun?Kim çıkardıysa ellerine sağlık,çok güzel olmuş.

Hayatımızın anlamı Sarı-Kırmızı
Umut koyduk senin adını,
Senin için yaptık onca deplasmanları,
Bitmez olan Cimbombom aşkı...
 
o eskidir 2-3 senelik.. maje (nickname) diye bir arkadaşımız vardır kendisi şuan nevşehir'de o yapmıştı.. yani bir nevi "peşindeyiz.biz" bestesidir.. engelli maçlarında bir araya geldiğimizde söylerdik.. (dön artık be maje)

hızlı değilde, yavaş ağır ağır söylediğinde daha da muhteşem oluyor..

Hayatımızın anlamı Sarı-Kırmızı
Umut koyduk senin adını
Senin için yaptık onca Deplasmanları
Bitmez ulan cimbombom aşkı..
 
Volkan SAVCI' Alıntı:
Bitmez ulan cimbombom aşkı..[/i]

Volkan Abi ben de buranın ulan olduğunu düşünmüştüm de izlediğim videoda olan yazıyodu :)

Koray'ı Allah nazarlardan saklasın hakikaten,yine günün yıldızı oldu ama bir eleştiri gelsin benden.Mola zamanlarında yaparsa şovunu oyuncularımız da dinleme şansı bulur Koray'ı :)

Koray Reis...
Koray Reis...
 
Şehir dışında olduğum için kaçırdım, kaçırdığım için gerçekten üzüldüm ve engelsiz aslanların bir maçını kaçırdığım için üzülebildiğime sevindim :) .
Başta takım olmak üzere orada bulunan herkese tebrikler, yüreğinize sağlık.
 

Üst