TSB 5.Hafta | Galatasaray - Kardemir Karabük

20 Aralık Pazar 15.30

Ahmet Cömert Spor Salonu...

Çok önemli bir işim çıkmazsa maça geliyorum inşallah.Maç mı,tabiki kazanırız...
 
Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımımızın bu hafta ki rakibi Karabük.
Kadrosunda genç milli takım ile beraber Fransa?da iyi işlere imzasını atan Ahmet ve a milli takımla Avrupa 2. Olan milli takımda yer alan Murat Arslanoğlunu barındıran Karabük Engelliler takımının antrenörlüğünü milli takımda Sedat İncesu?nun yardımcılığını yapan Can aksu yapıyor.

20 Aralık 2009
Saat:13:00
Ahmet Cömert Spor Salonu
 
memleket takımı olmasından dolayımıdır nedir, seviniyorum kardemir karabük ismini görünce.. ahh ahh..

aynı yüzler, bildik sohbetler, değişmeyen keyif ve mutluluklar.. amatör brunch (yazılmıştı, pesindeyiz blog'da) kahvaltıyı maça dahil edip, maç sonrası öğle yemeği tarzında tuhaf bi keyif..


sazlıklardan havalanacak sesimiz, erken gelenler için.. sote'dir.. (şifredir anlayana)

ev çıkışları en geç 10:30/11:00 olmalıdır ;)
 
Nasılsa kazanacağız onun için yorum yapmaya gerek yok.. Ben Engelsiz Aslanlarımızı yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.. Giden herkesin ayağına sağlık..
 
Saadettin Saran'ın takımı, Saran Anadolu'da namağlup bildiğim kadarıyla. Bu sene şampiyonlukda onlarda oldukça iddaalılarmış Bjk'yi yendiler önceki hafta sanırım.
 
Samet Semiz' Alıntı:
Saadettin Saran'ın takımı, Saran Anadolu'da namağlup bildiğim kadarıyla. Bu sene şampiyonlukda onlarda oldukça iddaalılarmış Bjk'yi yendiler önceki hafta sanırım.

Renkleri de sarı lacivert zaten o takımın.Bir nevi küçük fenerbahçe de diyebiliriz.Zaten Sadettin Saran olur da o kulüpte etkin bir görev alabilirse bu takımın ismi direk fenerbahçe olarak değişir.

Ama tabi bizle baş edemezler,maçımız kaçıncı hafta bilmiyorum ama o zaman kim en büyük gösteririz zaten.
 
Engelli Yıldızlar'ı ve Beşiktaş'ı zar zor yenmişler. Hakemleri almazlarsa (ki İzmir maçında hakemlerle ilgili bir eleştiri vardı, bu tarz şeyler maalesef bu dalda da oluyor) geçen seneki gibi 10 civarı bir farkla yeneriz.

Karabük şu anda ligde 2-2 gidiyor. Alıp yolumuza devam edeceğiz inşallah.

En az 103 maça doğru emin adımlarla...
 
Maç ile ilgili bilgi ve haberi ana sayfada bulabilirsiniz arkadaşlar.
Saran ile ilgili konuşmak için çok erken.Önümüzdeki maça bakalım ve hedefe doğru gidelim.

Bu spora her geçen gün ilgi büyüyor.Taraftar desteği ile yapamayacağımız iş yok.
 
Valla Volkan abi çok iyi oldu ya, öbür türlü Karga bişeyini yemeden ta Küçükyalıdan biraz zor oluyor canına yanayım. Her maç bu saatte olsa keşke güzel olurdu.
 
Şamil :)

geçen sene daha kötüydü, 10:00 'mu 09:00'mu neydi başlama saati.. hatta sabahın 7'sinde kalkıp kartala saran maçına bile gitmiştik 500T'lerle :)
 
Galatasaray 81 - 47 Kardemir Karabük

Bugün maçta eskiye oranla çok sayıda taraftar vardı.Hafta içi Marmara'da yapılan panel etkili olmuş sanırım.Bir dahaki maça kimsenin gelmeyeceğini bilsek bile oyuncularımıza verdikleri sözü tuttular en azından.

Öte yandan Engelsiz Aslanlar'ın maçında yönetim-basketçi-taraftar tarzı tezahüratların ve futbol maçı tezahüratlarının söylenmesi hoş değildi.
 

Üst