TSBSL 4. Hafta | Galatasaray 96 – 46 KKTCELL

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig 4. haftası yarın İstanbul Bağcılar Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray - KKTCELL maçı ile başlayacak. Karşılaşma saat 14.00'da.

KKTCELL ligde oynadığı ilk üç maçın ikisini kazanarak iyi bir başlangıç yaptı. İlk maçta Beşiktaş RMK Marin'e 72-92'lik skorla kaybeden Kuzey Kıbrıs temsilcisi, daha sonra evinde peşpeşe oynadığı Bornova Barışgücü ve Karagücü maçlarını kazanarak ligde maç fazlasıyla üçüncü sıraya yerleşti.

Galatasaray ise ertelenen Beşiktaş RMK Marine maçının ardından İzmir deplasmanından galibiyetle dönerek 2. galibiyetini elde etmişti. Engelsiz Aslanlar KKTCELL karşısında Piotr Luszynski, Matt Scott, Sofyane Mehiaoui, Seyran Orman Kurt ve Umut Ünar'ı rotasyon dışı bırakarak çıkacak.

TSBSL'de 4. Hafta maç programı şu şekilde:
Kardemir Karabük - Bornova Barışgücü
Antalya BŞB - Beşiktaş RMK Marine
İzmir BŞB - Yalova OSK
Karagücü - Adana Engelliler
 
Kaldığımız yerden devam... Yaşanan her şey geride kaldı ve unutuldu. Tribünler her zamanki gibi azınlığın sesini çınlatacak.

KKTCELL güçlü bir takım değil. Bornova Barışgücü karşısında aldıkları galibiyet biraz sürpriz oldu. Fazla direnemeyeceklerdir.
 
Kaldığımız yerden devam... Yaşanan her şey geride kaldı ve unutuldu. Tribünler her zamanki gibi azınlığın sesini çınlatacak.

Umarım Yıldız Teknik de kaldığı yerden devam eder Ernoyan, en azından bu branşta. Çünkü onlar bu şubenin lokomotifi, vefakarı, cefakarı...

Maçla ilgili yazmaya gerek yok pek, rakip zayıf da olsa bize göre, Engelsiz Aslanlar her zamanki ciddiyetiyle maça çıkacak. Zaten Sedat Hoca ve Engelsiz Aslanlar´ın en çok beğendiğim yanı, rakip kim olursa olsun her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp çıkmaları.
 
Bağcılar Spor Salonu'na ilk defa gittim. Konum itibariyle berbat bir yerde olsa da salonu beğendiğimi söyleyebilirim.

Bunun dışında, takım yüzdeli oynamamasına rağmen 98 sayı attı. Varın gerisini siz düşünün.

İstatistiklerle, resimlerle güzel bir yazı hazırlayacağım inşallah. Yorgunluğu üzerimden atmam lazım.
 

Üst