TSK Karagücü: 52-Galatasaray: 69

Gönül isterdiki hakettiği ilgiyi gösterelim takıma ancak spor salonunun kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle belli sayıda Galatasaraylı salona girebilecek.

Umarım takımı en iyi şekilde ağırlayabiliriz Ankara´da.

Arkadaşlar;

Yarın 11.30'da TSK Rehabilitasyon Tesisleri'nin girişinde toplanıyoruz.

TSK'ya Bilkent'e giden Sıhhiye-Ümitköy dolmuşlarına binerek, 111 numaralı otobüse binerek veya saat başı Dikmen caddesi ve Sıhhiye'den kalkan Bilkent servislerine binip, Bilkent nizamiyesinden taksiye binerek ulaşabilirsiniz.

Eğer bulamam diyenler varsa bana özelden ulaşın cep numaramı vereyim.

Çağlar;

Servis kesin, ben Bilkent'den geleceğim için kullanmayacağım servisi ama bir arkadaşımız halletmiş benim de yeni haberim oldu, yalnız biraz geç kalkacak servis gelen giden olursa diye. 10.45-10.50 gibi kalkar.

Beni de Bilkent kavşağından alıp, 11.30 gibi girişte diğer arkadaşlarımız ile buluşacağız.

Can Altay' Alıntı:
Çağlar;

Servis kesin, ben Bilkent'den geleceğim için kullanmayacağım servisi ama bir arkadaşımız halletmiş benim de yeni haberim oldu, yalnız biraz geç kalkacak servis gelen giden olursa diye. 10.45-10.50 gibi kalkar.

Beni de Bilkent kavşağından alıp, 11.30 gibi girişte diğer arkadaşlarımız ile buluşacağız.

tamamdir.. 8)

Servis en geç saat 10:30´da kalkacak. Çünkü Sedat Hocayla bugün görüştüğümüzde erken gelinmesini istemişti biraz.

Çağrı tek servis kalkacak çünkü gelenlerin bir bölümü Bilkent´ten gelecek. Salon kapasitesi 100 kişilik, bize ayrılan yer sayısı ise malesef çok değil.

Çağrı Çankaya' Alıntı:
can abi bir tane bir servis olacak.yoksa çok sayıda mı.çünkü yaklaşık 100 civarı bir taraftar bekleniyor yeterli olur mu?

Çağrı tek servis olacak 100 kişi beklemiyoruz ama gelirlerse de yukarıda belirttiğim ulaşım yollarından biriyle gelirler artık...

Şu anda 40 kişi civarındayız. 100 kişilik salonda iyi etki yaparız :)

Takımımızın toparlanması gerekiyor...Ben maçı farkla kazanacağımızı düşünüyordum.Sedat hocayla da görüştüğümde ligi inşallah namağlup şampiyon bitirip Avrupa'da başarı yakalayacağımızı düşünüyorduk

İlerleyen dakikalarda toparlanmamız,silkinmemiz gerekiyor.Taraftar kaç kişi varmış ?? Küçük bir salon zaten ama sormuş olalım.