TSK Karagücü: 52-Galatasaray: 69

ilk periyotta biraz çuvallamamıza rağmen daha sonraki devrelerde maçı koparttık.Yalnız bugünkü maçın biraz zorlu geçtiği kesin.
 
Ömer ilk periyot hepimiz şaşkınlık içerisindeydik unutmuşum sana skor göndermeyi kusura bakma.

Gene güzel bir gündü. Ferit 29 sayı ve belki de 12-13 ribaunt ile parladı.

Bu kadar zorlanmamızın nedeni de zeminin parke değil kauçuk olması. Ferit'in söylediğine göre bizim tekerlekler parkeye göre olduğundan o zeminde gitmiyormuş kolay kolay. Zaten çok fast break yedik adamlar vızır vızır geliyordu.

Bir de çok şut kaçtı. Özellikle ilk yarıda çok çok kötü şut attık. Hem de her hucumda 2-3 şut imkanı yakalamamıza rağmen.

52-51'den sonra inanılmaz bir tam saha baskı yaparak 4 dakikaya 17 sayı sığdırdık. Günün yıldızları Ferit, Ali Asker ve yaptığı savunma ile Serdar kaptandı. Bu arada yaptığı asistler ile Uğur'un da yıldızı parladı.

12-13 gün sonra ilk Avrupa maçımıza çıkacağız Belçika'da. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Maçtan sonra oyuncularla fotoğraf çektirdik. Petr tanıdı beni :) Serdar'ın hırsını ve sevincini görmeniz lazımdı...

Tribünde 20-25 kişi vardık ama salon dolup taştı resmen.

Türkiye bize dar geliyor bekle Avrupa Cimbom geliyor...
 
Sezon başından beri beklediğimiz maç geldi sonunda. Mücadele tahmin ettiğimiz gibi başlamadı. Ankara taraftarı olarak diken üstünde maç seyretmeye alışkın olduğumuz için bu durum bizi çok şaşırtmadı. Ancak diğer maçların aksine bildiğimiz bir şey vardı ki burada son düdük çaldığında galip gelen taraf biz olacaktık.

İlk yarıda yedek kadro ağırlıklı başlayıp zeminin de azizliğine uğrayınca igşler istediğimiz gibi gitmedi. Salona alışan oyuncularımız ikinci yarı iki takım arasındaki farkı hissettirerek kazanmayı bildi. Tekerlekli Sandalye takımımızı diğer branşlardan farklı kılan inanılmaz mücadele isteği. Bu takımdaki mücadele isteğini görüp hayran olmamak elde değil. Bu takımın her maçını dolu tribünlere oynaması gerekiyor bunu da zamanla gerçekleştiririz umarım.

Ankara´daki farklı kimliğini bu maçta da hissettiren Bilkentli Aslanlara teşekkür ederiz. Karşılaşma öncesi takımıza çiçek maç boyunca da sürekli destek verdiler.

Arkadaşlar lütfen fazla bağırmayın bebeğim uyuyor :)

Serdar Hoca oley, Serdar Hoca oley Serdar Hoca oleyyyy :)
 
onuryavuz' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen fazla bağırmayın bebeğim uyuyor :)

Serdar Hoca oley, Serdar Hoca oley Serdar Hoca oleyyyy :)
Abi bebek uyandı hatta GSnin basketleriyle coştu.Yeni bir taraftar edindik.

Zorlanmamızın bir diğer sebebide bjk maçından önce aşırı kondisyon ve o maçın yorgunluğu.maçın başında etkisini gösterdi ama olay kritikleşince o mücadele ve hırs tüm yorgunluğu unutturdu.

Ayrıca ne can abi nede onur abi tucekin savunmasından ve kaptığı toplardan bahsetmemiş oda sadece 8 sayı atmasına rağmen mükemmel savunma yaptı.
 
Gerçekten heyecanlı ve güzel bir maçtı. İki takımada moral verdiğimizin inancındayım. Orada bulunan herkese çok teşekkürler. Bu takımın bu mücadele ve istekle yenilceğini zannetmiyorum. Çok kaliteli ve hırslı takım. Avrupa da başarılar .... :atki
 
taraftar

hepinize teşekkürler devam edecek sevinciniz biz eminiz sizde emin olun.asla namağlup şampiyonluğu ve avrupa kupasını vermeye niyetimiz yok sevgilerle.
 

Üst