Ben inaniyorum valla.
X' Alıntı:Ben inaniyorum valla.
gordon' Alıntı:jackal biraz açar mısın söylediklerini?Bu
onurcukkk' Alıntı:Çok ii bir insan ve Bizlerin hep yanında olan bir insan. TURABİ GENÇ.
RalphGS' Alıntı:''TARAFTARın tepkisi kötü oyuna reaksiyondur''
Yazıklar olsun ya ...
aragorn74' Alıntı:RalphGS' Alıntı:''TARAFTARın tepkisi kötü oyuna reaksiyondur''
Yazıklar olsun ya ...
Abi ben ne dedim...??? İbne basına sadece malzeme veriliyor demedim mi? Ayrıca arada iki kez "formaları çıkarın" diye bağıran 3-5 kişi de olunca... hele hele boş olan yönetici koltuklarını da göz önünde bulundurursak... boş koltuklara sırt dönersen... mevcut olanlara çeker işine gelenler de bu tebkiyi... = şekil-A i.ne basın!
Yani bu ne perhis..ne lahana turşusu... "Yönetim uyuma, Basketbola sahip çık" diye bağır.... sonra idarecilerin koluna girip sporcu girişinden çık?!
Şov! ve Poz!
jackal*tr' Alıntı:aragorn74' Alıntı:RalphGS' Alıntı:''TARAFTARın tepkisi kötü oyuna reaksiyondur''
Yazıklar olsun ya ...
Abi ben ne dedim...??? İbne basına sadece malzeme veriliyor demedim mi? Ayrıca arada iki kez "formaları çıkarın" diye bağıran 3-5 kişi de olunca... hele hele boş olan yönetici koltuklarını da göz önünde bulundurursak... boş koltuklara sırt dönersen... mevcut olanlara çeker işine gelenler de bu tebkiyi... = şekil-A i.ne basın!
Yani bu ne perhis..ne lahana turşusu... "Yönetim uyuma, Basketbola sahip çık" diye bağır.... sonra idarecilerin koluna girip sporcu girişinden çık?!
Şov! ve Poz!
Konu acmak ıstemıyorum ama gene aynı yerde kalıyoruz bu konuyu macta konusalım yuz yuze burda kımsenın basınısısırmyeleım yoksa bu konu daha cok uzar ama ozen gosterın byeler ozen :!:
Birde sen subenın manj. ol ondan sonra pacan yıyorsa bu tepkı gayet normaldı deyok boyle bırsey heralde boyle diyecek :!: