Turabi Genç:"Başkan ve Yönetim bizi destekliyor"

G

Guest

Misafir
Türkiye Basketbol Ligi'nde kötü günler geçiren Galatasaray'ın genel menajeri Turabi Genç, ilerisi için umutlu konuştu..

Genç, bu hafta Bandırma Banvitspor maçıyla beraber çıkışa geçeceklerini ifade ederek, ''Yeni transferimiz Little'ın de takıma katılmasıyla eksiğimiz kalmadı. Bu haftayı galibiyetle kapattıktan sonra ligin ikinci yarısına fırtına gibi gireceğiz'' dedi.

Takımın artık çok daha iyi olacağına inandığını vurgulayan Turabi Genç, ''Devre arasında bir haftalık arayı iyi değerlendireceğiz. Herkes çok büyük bir özveriyle çalışıyor. İkinci yarıda kaybettiğimiz bütün maçların acısını çıkaracağız. İkinci yarıya 'Galatasaray'ın devresi' diyebiliriz'' diye konuştu.

-''BU KADAR FARK YİYECEK TAKIM DEĞİLİZ''-

Turabi Genç, Efes Pilsen'e dün 19 sayıyla yenildikleri maça değinirken, ''Rakibimiz çok güçlü, ama Galatasaray bu kadar farklı yenilecek bir takım değil. İlk periyotta takımın bu kadar çabuk bir şekilde pes etmesi kimsenin aklına gelmezdi'' dedi.

İlk periyottan sonra güçlü rakipleriyle denk mücadele ettiklerini anlatan Genç, şöyle devam etti:
''İlk periyotta savunmada inanılmaz derecede çok hata yaptığımız için fark açıldı. İlk periyottaki bu fark direncimizi büyük ölçüde kırdı ve daha sonra bu farkı kapatamadık. İlk kez bu kadar kötü oynadık. Yeni transferimiz Little, ABD'den gelir gelmez takımla idman yapmadan maça çıktı, çok yorgundu. ABD'li oyuncu 1-2 hafta içinde çok daha iyi olacak.''

-''BAŞKAN VE YÖNETİM BİZİ DESTEKLİYOR''-

Efes Pilsen maçında taraftarın yönetime tepki göstermesini de değerlendiren Genç, ''Seyircimizin tepkisi kötü oyuna reaksiyondur'' dedi.

Turabi Genç, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yaptıkları maçtan önce başkan ve yönetim kurulu ile yemek yediklerini anlatarak, şunları söyledi:
''Başkan ve yönetim kurulu yemekte maddi ve manevi olarak bizi destekleyeceklerini söyledi. Yönetim artık bizim arkamızda. Dünkü maça yöneticiler gelmedi, ama Fenerbahçe maçını izlediler, hatta sarı-lacivertlilerle yaptığımız bayan maçına da gittiler. Başkan ve yönetimimizin desteği sürüyor. Basketbol yönetimiyle kulüp yönetimi tek vücut olarak çalışıyor. Galatasaray bu durumda olmamalı. Basketbolda ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş'ın Galatasaray'ınki gibi mazisi var. Bundan sonra çok daha iyi olacağız.''

Kaynak:Ajansspor
 
Olmadi Turabi abi.

Aslinda halimizin cok basit bir ozetini yapmis.

Dünkü maça yöneticiler gelmedi, ama Fenerbahçe maçını izlediler, hatta sarı-lacivertlilerle yaptığımız bayan maçına da gittiler.

Maca geldikleri icin tesekkur ediyoruz yoneticilere.
 
Bazı yerlerde katılmamak elde değil Turabi abiye. Mesela Efes'ten 19 yicek bi takım olmadığımız, mesela Little'ın gelişiyle kadronun tamamlandığı. 2. yarının bizim yarımız olacağına da inaniyorum çünkü kim ne derse desin kadromuz gerçekten kaliteli. Hatta Turabi abinin bu lafları, laf olsun torba dolsun mantığıyla değil, inanarak söylediğine de inanıyorum. Ayrıca "Galatasaray bu durumda olmamalı. Basketbolda ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş'ın Galatasaray'ınki gibi mazisi var. " bu sözde de herkes gibi hemfikiriz.
 
Yönetimin karsılasmalara gelmesi kadar dogal ve olmazsa olmaz bir olay düsünülebilir mi ki?

Sn. Genc farkında olmadan büyük bir gaf yapmıstır. Yönetimin en önemli görevi zaten takıma destek vermektir. Destek vermeyecekse yönetime neden giriyor ki? Yönetim bazlı destek de nasıl verilir? Takıma karsılasmalar dısında da ilgi göstermek , istirak edebildiği sınırda idmanlarda yanlarında olmak , maddi sıkıntı yasamalarına mahal vermemek ve haftada bir yaptıkları karsılamalarında yanlarında olmak.

Hala bunları tartıstıgımıza inanması güc. Yöneticilerin Fenerbahce macına gelmesi övünülecek birsey gibi lanse ediliyor. Yönetim basarıyla övünmeli su maca bu maca iştirak ettiklerinden dolayı degil ! Zaten tüm karsılasmalara maximum sayı ile iştirak etmek zorundalar .
 
Diğer topik te, siyah çelenklerden falan bahsettik,
Bence, bir on gün sabır, eleştri de yapmayalım, çok önemli gelişmeler var,
Beklemekte yarar var,
Galiba sonunda işler bir yerlere geliyor,
Turabi Genç olmayacak dyaya amin deyecek birine hiç mi hiç benzemiyor.
 
Şimdi bu Turabi Genç kardeşim yabancı oyuncuyu getiremedin diye laf söylendiği vakit ABD'de yılbaşından girdi BJK'nin yabancısından çıktı. İş bitti, adamı aldık dedi sonunda hangi adamın bittiğini gördük.

Bu kadar fark yiyecek takım değilmiş. Gözün gördüğü bir, 20 sayı avans verse Efes yenerdi be kardeşim. Adamların oynadığı maçlar ortada, Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlar meydanda. Kimi kandırıyosunuz ? ABD li yoldan gelmiş de maça çıkmış,ondan böyle olmuş. Onu bizde biliyoruz, niye böyle olmuş gelecekse niye daha evvelden gelmemiş, gelenden niye vazgeçilmiş sen onu açıklayacaksın yetkili olarak. Açıklayamıyosan da o zaman ortaya çıkıp laf kalabalığı yapmayacaksın. Kimse kusura bakmasın Turabi Genç laf kalabalığı yapmıştır.

En sonunda ki yönetim meselesi de ilginç. Turabi Bey madem yönetim sizi destekliyor,madem kadron da Efes'ten fark yemeyecek kadar iyi o zaman niye sondan 2. bu takım ? Geriye bir kenar yönetim kaldı, o kenar yönetim de kendin de varsın. Yani ?

Akıl sır erecek gibi değil...
 
Alvin bir nefes al ya.Belli sekilde nefes vermeden yaziyorsun.
Gerekli aciklamalari yapmistir.

Justin Rowe un lisansi icin yetkilil kisi bulunamamistir Christmas tatili yuzunden.Besiktasin bayan oyuncusunun ise belgesi cikmistir cunku daha once Turkiyede oynamistir.Aslinda bu lisans da degil.Bir belge gerekiyor lisans almak icin.

Justin Rowe un gonderilme nedenini hic aciklamadik dimi.10 dakikada bir buram agriyor suram agriyor diyip duruyormus.Nazli bir yapida yani.
Gecenin bir yarisi birinin Donald in pesine dustugunu ogreniyor Turabi Genc.ve tam 3.5 saat icinde oyuncuyla anlasip lisansini cikariyor.Ben bu klupte boyle isbitiricilik daha once gormemistim.Goren varsa beri gelsin.

Bilgi sahibi olmadan gereksiz elestiriye izin veremem buradan.Zamaninda en cok elestiren insanlardan biri olarak son zamanlarda tek basina verdigi savastan dolayi (ve ince dusunceleri icin -yildizlar yemek gibi) Turabi abiye icten tesekkurler.
 
Türabi Abi umarım dediklerin gerçekleşir. ne diyeyim. bizde senin dediklerini düşündüğümüz için her zaman her sene bu radan ve salonlardan takımımıza desteğimizi sürdürüyoruz..


Ancak maça gelip aval aval bakacak yöneticii istemiyorum şahsen. o koltuklar boş kalsın kafi. hiç değilse orayıda pisletmemiş olurlar...

saygılar ..
 
Murat leeter of clearence işleri o kadar basit değil...Bi ara görüşürsek bildiğimi ayrıntılı anlatırım.Ki benim duyduğum Beşiktaş'ın Mactanebe Amechree'ye letter of clearence aldığı yolunda...
 
Biz de farklı bişey demiyoruz X, alındı denilen oyuncu alınmamışsa dışardan bakılarak herkesin gördüğü şeyleri değil o alınmayan oyuncunun niyesini açıklasın bize.

Bu alınmayan oyuncu yetkilisi bulunamadığından mı başı ağrıdığından mı alınmamıştır ? Zamanında bu oyuncuya nasıl ulaşıldı da sonra yetkilisine ulaşılamıyor? Ulaşılsaydı alınacak mıydı ? Peki alındığı vakit başı ağrır mıydı ?

Başka bir mesele de T.Genç tek başına mı değil mi ? Kendisi yönetim arkamızda diyor, başkası T.Genç tek başına çalışıyor diyor. Tek ise niye yönetim destekliyor diyor, değilse niye Turabi tek deniliyor ? Madem yönetim destekliyor,kadro iyi takım niye küme düşecek ?

Cevap bekleyen sorular bunlardır. Bugün bu soruların cevabının bulunmadığı demeçler olsa da olur olmasa da...
 
Bu sorular.. bu görüşler. açuklamalar ve bizim bu söylemlerimiz 2 senedir deevam ediyor. Ancak hep aynı yerde sayoyoruz. nedeni bellidir.

ÖZHAN CANAYDIN ..

1- ilk seçimlerde FT yi vaad edeterk başkanlığa seçilmiştir..

2- geçen sene ortası yapılan ikinci kurulda ise "Ali samiyene dönüş ve Hagi takımda" sözleri ile kalmıştır başka açıklaması olamaz. sebebi olamaz. ve 100.yıl ayağına seçilmiştir.. Ancak Bir GS futbol takımının 34 maçundan 5 maçına gelmeyen- bir amatör şube maçına kendi gelmeyip . fıtbol şube sorumlusunu gönderen ve o maç FB maçı olursa. FB yönetimi de bu boş çiftliği yönetici ordusuyla donatıyorsa sebep halil hoca-turabi değildir.

Turabi Genç in farklı bişey söylemesi beklenemezdi şahsen . sevgili mehmet in de dediği gibi "Yürek ister". turabi abiye en ufak bir sitemim asla yok . Çok ii bir insan ve Bizlerin hep yanında olan bir insan. ama böyle başta olan insanlar yüzünden zor durumda kalan insanlardan biride ne yzıkki TURABİ GENÇ.
 
"başkan ve yönetim bizi destakliyor."

kargaaaaaalarr.. :) :)

turabi abi gercekten bu sözü inanarak soylediyse inandığı dusuncelerle sarf ettıgı cabalarla celişiyor orda durmasına hıc gerek yok zaman. inanarak soyledıgıne ınanmıyorum. dostlar alışverişte gorsun...:)

şubenın bu yonetım sayesınde getirmiş oldukları durum ortada. bu vakıtten sonra destek olsalar neye yarar bu zamana kostek oldukları yetmedı mi?
atın alan uskudarı geciyo.
bu sene gözumuzun yasınada bakmayacaklar. durumuz gecen seneden de vahım tahlıke çanlarını malesef daha erken calmaya basladık.
ağlamakla, lafla peynir gemisi yürümüyor artık.

uzgunum ama ligde kalalım yeter yokluktada basarı bence.
 

Üst