Geldiğinde çok umutluydum ama hem geçen sene ki rezalet, hem de Yeboah ve Halilovic rezaletleri sonrasında istifa etmesi gerekiyor...
Bize, en büyük zararı ben galatasaraylıyım diyenler verdi.turgay beyde, buna iyi bir örnek.Artık cümle alem biliyor görevinden uzaklaştırıldı.
Biraz iş ahlaki onurlu gururlu biri istifa eder.
Turgay bey öyle Galatasaraylıymış böyle fanatikmiş bu masalları geçelim
Haklısın kardeşim, ama oda yapılan transferlerin, daha doğrusu aldığı malın kalitesini biliyordur.onun sorumluluğu, daha fazla ,ve daha kritik önemde.bunuda hepimizden ,daha iyi biliyor olması lazım.Kadro kurumunda ozelikle yabancı seçiminde Turgay Bey kadar koçlara da pay çıkarmak lazım. Ekrem Memnun Pistolis ve Mitrovic 'in de katkı ve sorumluluklarını gözönünde bulundurmak gerekir.
Buna katılmıyorum...Kadro kurumunda ozelikle yabancı seçiminde Turgay Bey kadar koçlara da pay çıkarmak lazım. Ekrem Memnun Pistolis ve Mitrovic 'in de katkı ve sorumluluklarını gözönünde bulundurmak gerekir.
Buna katılmıyorum...
Hocaları kendi getirdi,Kerem Övet efendi Dünyadaki her oyuncudan haberi olan biridir diyor Turgay efendi içinde ozaman bende sorarım 2 senedir bu vasatları nasıl buldu getirdi.
Kendi getirmediyse İmza yetkisi kendisindeydi anlaşmasaydı.Kerem Turgay Zeytingözü korumak adına her işe o koşuyor diye savunuyor.
Koşmasın efendim 2tane altına klüpten personel alamamış ise zaten vasıfsız vizyonsuz olduğunun kanıtıdır.
Bu vasıfsızları çokmu arıyoruz.
Gitmesi için bir sebep yok. Ben kendisinden memnunum.Tarih, 2 temmuz 2023.ve turgay zeytingöz, halen bu şubede görev yapıyor.
Ben bu kadar birbiriyle çelişen açıklamalar görmedim. Halilovic’ten “atlet ve savunma yönü çok yüksek” diye bahsedince bir gülme geldi bana, daha sonra “hedefimiz Euroleague” diyince kapattım.