Ahmet Çakı'ya ne dersiniz?
Yıllardır Ergin hocanın yardımcısı idi. Ergin hoca sürekli teknik faul ve ceza aldığı için onun yerine geçtiğinde takımı hep bence daha iyi yönettiHocam Yakup hocada ne gördünde aday olarak görüyorsun? Bize yakıştırdığın adamın başantrenör olarak resmi maçlara çıkalı daha 3.ayı olmuş, daha kendini kanıtlayamamış ne diyeyim pes vallahi..
Allah korusun.Ahmet Çakı'ya ne dersiniz?
Valla hocam benimde aklıma başka bir isim gelmedi nedense. Sizin fikriniz nedir bu konuda?Allah korusun.
abi ben hakan demir ve Ertuğrul erdogan bekliyorum yerli hamlesi gelirse. bide çok çok düşük ihtimal ama oktay mahmuti, o da yani doğal beklenti.Valla hocam benimde aklıma başka bir isim gelmedi nedense. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Valla en ufak Oktay hocam belirtisi görsem kesinlikle onu yazardım. Çok çok isterim hatta.abi ben hakan demir ve Ertuğrul erdogan bekliyorum yerli hamlesi gelirse. bide çok çok düşük ihtimal ama oktay mahmuti, o da yani doğal beklenti.
Barış Nane ve Tunçeri'nin büyük katkısı olduğunu düşünmüyorum. O sıralar orada Erden Timur vardı.Olayi iyi anlamak lazim.
Baris Nane-Kerem Tunceri-Turgay Zeytingöz ekibi varken gayet iyi ilerliyodu organizasyon.
Ilk olarak Baris Nane gitti, sonra Kerem Tunceri gitti, Ekip dagildi. Isler dahada kötüye gitti simdide Turgay Zeytingöz gitti.
Bir ekip olmadan basarili olma imkanin yok bundan sonrada basarili olacagimizi düsünmüyorum sadece Taraftarin gazi alindi
Barış Nane özellikle transferlerde ve oyuncu ilişkilerinde çok etkiliydi özellikle o dönem Turgay Zeytingöz transferler için ben, Barış Nane ve Ekrem Hoca sabahlara kadar en ince ayrıntısına kadar araştırdık demişti.Barış Nane ve Tunçeri'nin büyük katkısı olduğunu düşünmüyorum. O sıralar orada Erden Timur vardı.
Baris Nane eski bir basketbolcudur. Genc ve vizyonlu bir arkadas. Ikisininde payi varBarış Nane'nin öyle bir basketbol bilgisi yok. O transferlerdeki başarının aslan payı Ekrem Memnun'undu.