Turgay Zeytingöz

''Sponsorumuz Erden Timur'un çok vizyoner biri olması, bizim Galatasaray'a gelişimizde en etkili şeydi.''
''Galatasaray gibi bir ismi duyunca Pistiolis'le görüşmemiz çok kısa sürdü.''
''Sezon içinde hedeflerimizi revize edip daha da büyüttük çünkü daha iyisini yapabileceğimizi gördük. Bu yüzden, istemesek de Ekrem abiyle yolları ayırmak zorunda kaldık. Bunlar profesyonel hayatın içinde var.''
''Bost ve Melo'ya yoğun ilgi var ancak onlar kulüpte inanılmaz bir aidiyet yarattılar. Belki benden çok futbol maçına gitmişlerdir.''

Adam çok makul birisi, konuşmaları da öyle. Ekrem Memnun'u belki bizden çok seviyordur ama gereken yerde profesyonel kararı vermiş. Benim transfer başlığında yazdığım gibi; Galatasaray isminin etkisinden söz etmiş. Dediğim gibi bu sezonu kararlı bir şekilde tamamlar ve hedefler koyarsak; yaz döneminde alamayacağımız oyuncu sayısı az.
Melo ve Bost hakkında söyledikleri de biraz rahatlattı beni. Olağanüstü bir sahiplenmeleri söz konusuymuş kulübü.
 
Umarim bir gun futbol subemizde de Turgay Bey gibi vizyoner,isin ehli ve yalnizca hak ettigi icin orada o gorevde yer alan bir spor adami bizim planlamamizi yapar.Kendisi ve su anki yapimizdan cok umutluyum

Gelecek sene Şampiyonlar Liginde olacağımızı ve orada final four hatta şampiyonluk hedefimizden de bahsetti Turgay Bey. NEF organizasyonu ile bunu yapabileceğimizi düşünüyorum. Belki Pistiolis hoca grup maçları başlamadan gelseydi şu anda şampiyonluk sevinci yaşıyor olabilirdik. Neyse vardır bunda da bir hayır. Seneye inşAllah 🤲
Şu organizasyona dokunulmazsa 3 sene içinde çok başka şeyler konuşacağız. Gelen yönetimin katkısı olmayacaksa mümkünse uzak durması gerekiyor bu organizasyondan...
 
Zannediyorsam zaten bu erkek basketbol şubesi özerk gibi yönetiliyor. Şubenin patronunun Erden Timur olduğunu da söyledi(erkek basketbol). Bu bağlamda ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten parayı koyan da NEF organizasyonu. Ek olarak; uzun vadeli bir planlama yapılmış ve Türkiye genelinde yakın zamanda ciddi bir altyapı taraması da yapılacakmış. Yani yönetim var ya da yok pek etkilemiyor bu durumda, diye düşünüyorum.
Turgay Bey çok akıllı ve ileri görüşlü biri. Erden Timur da anladığım kadarıyla sadece fanatik bir taraftar değil; basketboldan ciddi anlamda anlayan profesyonel bir adam. Zaten röportajda bunu da söyledi birkaç kere.
 
Buna çare bulmak kendisinin elinde değil maalesef şu anda kulüp durmuş durumda genel sekreterin imza yetkisi yok. Ancak oyuncuyla sözlü anlaşma yapabiliyoruz. Böyle bir iklimde oyuncuya 20 gün bekle demek zor. Kendileri de farkındadır yerli rotasyonunun durumunun.
 
Gökhan Dinç: "Barış Nane'nin Metin Öztürk ile ilgili garip çıkışları oluyor. Barış Nane, Ali Ramazanoğlu ile birlikte Metin Öztürk ile ilgili "bu adama neden bu kadar yer verdiniz, bu kadar güçlü olmasına gerek var mıydı?" ifadeleri kullanıyorlar..."

Gökhan Dinç: "Dursun Özbek de kalkıyor ayağa, "Ne biçim konuşuyorsunuz siz? Kimsiniz siz kardeşim?" diyerek otelden kovuyor. Bunun üzerine Nane ve Ramazanoğlu odadan ayrılıyorlar. Erden Timur da arkadaşlarını tutmaya çalışıyor ama gidiyorlar."

Gökhan Dinç: "Daha sonra Erden Timur odaya geri dönüyor ve Dursun Özbek'e "arkadaşlarıma böyle davrandığınız için ben listeden ayrılıyorum" diyerek odadan tekrar ayrılıyor."

Bu söylenenler doğrusu ise ve Erden Timur listede değilse sıkıntı büyük. Muhtemelen NEF organizasyonu da devam etmeyecektir. Çok kötü oldu...
 
Kaostan beslenen, fav almak için her türlü maymunluğu yapmaktan çekinmeyen muhabir bozuntularına prim vermemek lazım.

Lâkin ben Dursun Özbek denen art niyetli vasıfsızın olduğu yerde olumlu şeyler beklemiyorum.
 
Andreas Pistiolis:

"Yönetim kademesinde belirsizlik olduğunun farkındayım. Seçimler olacak. Fakat buradaki yönetim, yani Turgay, Kerem Tunçeri, Erden Timur beni tüm bunlardan korudular. Yapmam gereken şey işimi yapmak ve takımıma konsantre olmaktı."
 
Özellikle yerli oyuncularla ilgili çalışmalar yaptığına inanıyorum. Bazı oyuncuların Turgay Zeytingöz farkıyla astronomik teklifler almadıkları sürece seçimi bekleyeceklerini düşünüyorum. Turgay Zeytingöz, Kerem Tunçeri, Andreas Pistiolis ve Erden Timur dörtlüsü çok uyumlu çalışıyor, umarım gelen yönetim bunu bozmaz.
 
Son düzenleme:

Üst