Türk Telekom:100-Galatasaray:91

geçen sene yenmiştik glba Ankararada Telekomu
bu senede devam eder umarım
genelde bizim için zor geçer bu telekom maçları ama umarım kazanırız.
 
abi emin misin yendiğimize hic sanmıyorum maca gelince cok zor bir mac oalcak bu savunma anlasıyla zor savunam yapmazsak hcbirsey olamz fener efes den mac sonunda 50 sayı yedi biz ülkerden ilk yarı 53 sayı yedik bu bile hersey ianlatıyor herhalde anlasılan ikinci galibiyetimiz için itü macını bekleyeceğiz artık onları da yeneriz sanırım
 
Evet geçen yıl Telekom'u Ankara'da 84-89 yenerek sezonun ilk galibiyetini almıştık ama geçen yıl TBL de oynadığı 3, ULEB'de oynadığı 3 macı da kaybeden bir Telekom vardı, bu yıl ise namağlup lider !!
 
Federasyon henüz Telekom maçının tarih ve saatini açıklamadı ama NTV
nin kasım ayı yayın programında maç Cuma günü saat 20.00’da
görünüyor.... Bu durumda sanırım maç cuma günü olacak...

http://www.ntvmsnbc.com/news/345831.asp
 
Valla bizim bu oyunla Telekom'u yenmemiz nerdeyse imkansız. Zaten beni hep korkutmuştur Telekom maçları...
Aslında biraz savunma yapsak kazanırız ve ben bu maçta Randy'den olumlu bir performans bekliorum.
 
mucize bekliyorum.ama alabiliriz maçı çok zor olsada.mücadele etmeden yenileceklerse gelmesinler istanbula hepsi orda kalsın.
 
Bu arada Telekom'un başında hala 1 in 4 ü Ercüment Sunter mi var?Hala oradaysa Telekom'dan emekli olacak bu gidişle. :p
 
Valla ne bekliyeceğimi bilmiyorum.Beykoz'a yenilen,Ülker'den 34 yiyen bir takımız.Ama ilginç bir kadromuz var.Oyuncular hırslı oynarsa alınmayacak maç değil.
Bir de benim bildiğim kadarıyla Şemso'nun olay çıkarttığı maç Erman Kunter döneminde Türkiye Kupası Final Four'unda Ankara'da 2 sayıyla kaybettiğimiz maçtı.
 
Basketbol: Haftanın Programı

maç saatimiz belli oldu..............takımımızın yanında olacağız....

Türkiye Basketbol Ligi (TBL)’nde beşinci hafta programı açıklandı. Basketbol Federasyonu’nda yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, sezonun 5. maçında Türk Telekomspor’la karşılaşacak. 11 Kasım Cuma günü, saat 20.00’de Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşma NTV’den de naklen yayınlanacak.
_______________________________

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK
 
çok zor geçmesini beklediğimiz ama mersin maçından daha rahat kazanacağımıza inandığım 1 maç olacak bunu laf olsun diye değil gerçekten inandığım için söylüyorum eski yrd. antrenörümüz Sedat ÖZYER' e şimdiden geçmiş olsun dileklerimisunuyorum :atki
 
ya arkadaşlar bazıları bana kızacak ama bizim telekomu yenmemiz mümkün değill gerçekten kadro yapımız güzel ona lafım yok ama türk telekom ülkerden maç sonunda 50 sayı yedi biz ise devfre sonunda 53 sayı yedikkk ve doğru dürüsttt bir hucum setimiz yokkkkk bütün oyun dixona bağlı o oynamaz sa takım duruyor bilmiyorum gerçekten çok zor maç olacak
 
zor maç hiç bir beklentim yok..kolay pes etmek istemiyorum bi taraftar olarak ama öyle...
 
yeni yabancımız oynar sanırım.
galip gelirsek sürpriz olarak degerlendirilecek. yenilgisiz telekom'u yenersek sürprizden öte sükse olur. takim tekrar kendine gelir. üner biraz olsun kredi kazanır.
 

Üst