Türk Telekom:100-Galatasaray:91

Galibiyet haftaya İtü maçıyla gelecekse hiç gelmesin daha iyi.Bu kadar iyi bir takım her oyuncu elinden gelenin maksimumunu vermeye çalışıyor.Ama kenarda bi antrenörümüz yok maalesef bunu kazansak ta tekrar söliycektim.İlk yarı takıma yaptırdığı güzel alan savunmasını Ercüment Sunter çözdükten sonra oyuna hiçbir müdahelede bulunmadı.İlk 2.5 peryot kenarda tuttuğu Fatihi oyunun en kritik döneminde oyuna aldı ve Valentin,Whisby gibi çok iyi oynayan iki oyuncuyu son 2 dk ya kadar kenarda bekletti.Oyunun en zor anında oyuna daha önce hiç girmemiş Gökhan Üçoklar ı aldı.Kadro geniş diye devamlı oyuncu değiştirilmez hem de iyi oynayan oyuncu hiç değiştirilmez.Whisby takıma çok çabuk uyum sağladı.Umarım takıma çabukl uyum sağlayamadı gibi bi bahane bulmaz.Yorgundu diye de değil çünkü Whisby en diri oyuncumuzdu bugün.Bu arada gerçekten de Burak ı arıyor gözler.Cezalandırıcı şutları atan bi uzun lazım bize.O da Burak.Halil Hoca nın mantığını Yiğiter Uluğ çok iyi çözmüş.İlk 3 peryetta maç kopmazsa kaybedilmiş demektir.Bunu iki senedir ezberledik.Ben son ğeryota kadar çekişmeli geçen bi maçı kazandığımızı hatırlamıyorum hatırlayan varmı?
Her ne kadar maçı kaybetmiş olsak da,5 te 1 yapmış olsak ta ben bu takımdan ve mücadeleden çok memnunum.Yeterki Halil Hoca ya bıraksın ya da tek sistemle maça çıkmasın.Basketbol futbol gibi değildir,bi satrançtır.Ercüment Sunter bugün mat etti Halil Üneri.Tek tek baktığımızda da tüm oyuncular gayet başarılıydı ama savunmamız bugün feci biçimde sınıfta kaldı ve maç boyunca hep aynı sayıları yedik bi türlü çözüm bulamadı Halil Hoca.Söz dönüp dolaşıp aynı yere geliyo.Bu iş yürümüyo.Bakalım Müge Berkalp(menajerimiz-mağlubiyet nedenlerini açıklamakla sorumlu menajer)bu hafta ne diyecek?Çok merak ediyorum.
 
malik atmasın da ne yapsin? bosta adam varsa atıyor, sonlarda bi kisi sut sokamadi, o da hakli olarak kendisi kullandi topları. haluk yıldırım benzeri bir forvetimiz olsa olacak ama hep malik'in sirtina biniyor yük. (hep jacopson bu takimda is yapardı diye düsünüyorum, bilmiyorum yaniliyor muyum)

yaw delirdim hüseyin nasil bir basketbolcudur, hadi simdi ona bir sey demiyim de nasil sonlarda hiçbir sey yapmadigi halde bu adami oyunda tutarsin? valentin'in performansi yükseliyor, sok oyuna bir sayi soksun. bir sayi bile çok kritik olacakti önlerde oldugumuz dakikalarda....

whisby bekledigimizin çok üzerinde gibi geldi. sevindirici tek sey.


buraaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
 
Bu arada Telekomun amerikalı guardı oldukça etkili bir adam. Boyu çok kısa ama hem hücumda hem de savunmada çok iyi. Uzun Amerikalısı da bizim pota altını dağıttı.

1 numarada kesinlikle Randy oynamalı. Dixon belli bir noktadan sonra saçmalamaya başlıyor.

Son dakikada bütün maç oynamayan Gökhan'ın girmesi skandaldı gerçekten.


Whisby olumlu görüntü çizdi zaten takımın potansiyeli umut veriyor da kenarda bu potansiyeli işleyecek adam yok.

P.S . Bu senenin mzereti de belli oldu "Aldığımız Türk oyuncular geldikleri takımlarda fazla süre almıyorlardı"..
 
Haftaya ITU yu yeneriz.Yumruklar havaya kalkar =)

Ha yenilirsekte takim oturuyor denir herhalde.

Halil Muge elele Halil Muge elele hepberaber GS a cokmeye ..oooo.oooooo
 
X' Alıntı:
Haftaya ITU yu yeneriz.Yumruklar havaya kalkar =)

Ha yenilirsekte takim oturuyor denir herhalde.

Halil Muge elele Halil Muge elele hepberaber GS a cokmeye ..oooo.oooooo

valla insani çığrından çıkarıyorlar.. aa öyle deme xciğim takım oturuyor yavaş yavaş.. maçtan sonra gülmelerinin nedenide o zaten..
 
http://www.gsbasket.org ANA SAYFADAN ...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı savunmada ve hücumda iyi başladığı karşılaşmanın sonunu getiremedi. Özellikle ilk devre çok iyi yapılan alan savunması ikinci devre devam ettirilemedi. Malik DİXON' ın 29 sayı kaydettiği karşılaşmada, takım oyununu unuttuğumuz için yenilgi kaçınılmaz oldu. Teknik sorumlu Halil ÜNER' in ilk yarı çok faydalı oynayan Valentine PASTAL ve yeni transfer Glenn WHISPY' i ikinci devrede çok uzun süreler kenarda tutması da karşılaşmanın skoruna etki etti.

Karşılaşmayı 100-91 kaybeden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı mağlubiyet serisine devam ederken, oyuncu seçimleri dolayısıyla eleştiri okları bir kez daha teknik patron Halil ÜNER' e yönelmiş durumda.
 
arkadaşlar doğru söylüyor

takım oturmaya başladı.
ama dibe doğru.

ben tek aklıma takılan soru şu.
bu telekom takımının bizden ii olan yönü nedir.
yabancı kadrosumu yerli kadrosumu .
ama sorunun cevabı tek şık herhalde

hocası.

allah sonumuzu hayır etsin bu adamla
 
Yazmicam dedim ama yazıyorum kusura bakmayin

Ben Çok dayanıklıyım diye düsünürüm kendimi.Sabırlıyımdir Diye...


Ama Sabredemiyorum artık,Dayanamıyorum ...

Cuma günü neseliyken ,tüm nesemi Galatasarayimizin basında katletmekten baska birsey icin bulunmayan adamların sirk gösterisini izleyip içimi bunaltıyorum ..

Yeter artık,Savunmayin su herifi..Lütfen yeter...
 
Belki hepimizin derdi aynı; hepimiz hemen hemen aynı eleştirilerde bulunuyoruz ve eleştiriler hep tek bir hedefte yoğunlaşıyor ANCAAKK

Daha birkaç gün önce kendi istediği yeni bir oyuncuyu transfer eden teknik adam ne diye bırakıp da gitsin ki?

Kimsenin kafasında bırakıp gitmek yok, tabi aynı şekilde bu yeni transfere onay verildiğine göre kimsenin kafasında da bıraktırmak yok !!!


Yani herşey boş ....
 
Gerçekten illallah ettirdiniz.Bırakın artık şu görevi..Adam gibi bırakmak varken hem takımı rezil edip kendinizden iğrendirdiniz.Hepiniz sahtesiniz
 
yeni geldim maçtan.. bir coach nasıl maç verir canlı bir şekilde gördük... ne yaptığını ilmeyen, takım oyunu oynamayan ancak bireysel oyunla ancak çok kötü bir gününde olan telekoma 91 sayı atmamıza rağmen 100 sayı yeme başarısını gösteren halil üner ve ne halta yaradığını bir türlü anlamadığım, ancak havalı sarı saçlarıyla ortalıkta dolanan müge hanımı tebrik ediyorum...

varolasınız... böyle bir yönetime ancak böyle coach yakışır...

halil üner, allahaşkına ne yaptığını sen biliyor musun?
 
burdaki yetkili arkadaşlar argo kelimeler yazmayın diye bize uyarı verdiler bizde bazı kelimeleri yazamıyorum kusura bakmayın ama bu çok sevgili halil hocamızı hala savunan arkadaşlarım varsa gelsinler ben onlarla özel olarak ilgilenmek isterim biz kendimizi boşuna üzüyoruz canaydınla beraber bu adam geldi ve onunla gidecek belli onursuz ve şahsiyetsiz herifler gs yakasından düşsünler yeter artık lütfen
bir dip not bu takım başka bir hoca geldiği taktirde ilk üçe oynar bu takımda hayat var
 
ARdaQue' Alıntı:
Belki hepimizin derdi aynı; hepimiz hemen hemen aynı eleştirilerde bulunuyoruz ve eleştiriler hep tek bir hedefte yoğunlaşıyor ANCAAKK

Daha birkaç gün önce kendi istediği yeni bir oyuncuyu transfer eden teknik adam ne diye bırakıp da gitsin ki?

Kimsenin kafasında bırakıp gitmek yok, tabi aynı şekilde bu yeni transfere onay verildiğine göre kimsenin kafasında da bıraktırmak yok !!!


Yani herşey boş ....

O zaman, bu kadar taraftarın hiç bir önemi yok. Biz taraftarlar olarak bunu görüyoruz da, bu takımı yöneten ve yüce hocamız (?) bunu göremiyor mu?
Bugüne kadar bu konuda yazmamayı yeğledim ve yazmadım da. Niye yazmadım; Halil Üner başarılı mıydı da yazmadım. Belki kendi acizliğini görür dedim. Ama artık sabredecek durumum kalmadı. Elinde bu kadar oyuncu var da kullanamıyorsan, ben daha ne diyeyim. Daha ne olması gerekiyor? Halil Üner'in şu anda kafasında ne var, merak ediyorum. Bugün başarılı değilim; ama başarılı günler yakındır diye mi düşünüyor? Kendi sabredebilir; ama 3 yılı perişan geçmiş bir takımın taraftarı sabredemez.
Her maçtan sonra aynı tepkileri alacağını bile bile, takımın başında durmak da koca bir erdemdir. (!)
 
bunun adı dan dun basketbol başka bir şey değil.

ılk yarıda alan savunmasını başarılı şekilde uyguladığımızı söyluyoruzda
100 sayıyı yemekte büyük marifet demek oluyor. hücümü geçtim zaten.
atamıyorsun madem kolay da yemeyelim. adamalr hızlı geldıler bıtırdıler..
böyle savunmaya devam edersek işimiz zor.
sayııları yiyipte malık' in sazı eline beklersek çok bekleriz daha...
takım oynasın bu adam değil.

ribauntları merak edıyorum başa baş durumdayken 32-31 idi. sonra koptu gitti zaten.
 
ya beyler burda enteresan bir durum söz konusu. burda haftalardır konuşuluyor, hepimiz görüyoruz nasıl bir komediyle şaka gibi maç yönetemediğini de bu adam bu kadarmı cahil, bu kadarmı basketbol bilgisine sahip değil. yoksa sanki inadına maç yönetmek değilde yönetememek adına o koltuktaymış gibi...
+'sı hiç yok bunun yanında bir takımı en kötü nasıl oynatırım onumu gösteriyor cümle aleme.
 
Boşuna yazıyorsunuz...

Boşuna paralanıyor,üzüyorsunuz kendinizi...

Değil GS spor kulübü başkanı,feriştahı gelse h.ü istemediği müddetçe burada kimse ona dokunamaz...

O yüzden rahat olun sıkıldığınıza değmez...

Ben h.ü 'yü savunurken bunları bilerek savundum, bazıları gibi direkman h.ü 'ye saldırmayıp belkide iyi olabilecek bir takımı hep bekledim ama umut yok gibi görünüyo, şimdi oturduğum yerden soda'mı yudumluyorum hazmetmeye çalışıyorum tavsiye ederim...
 
şimdi maçtan geliyorum arkadaşlar gerçekten üzülmemek elde değil.Uzun süre önde götürdüğümüz maçı son 2 dakikada verdik maalesef.Motivasyon+kondisyon+konsantrasyon eksik.Bunlar olsa çok işler yapacaz diye düşünüyorum.

Maç sırasındaki olaylara gelince.Bizim tribünümüze Ankaragüçlü taraftarlar geldi ve pankartımız onlara büyük hazımsızlık yapmış olsa gerek ki, Ankara dışından gelen pankartları toplama huyları varmış.Sadece bizim pankartımızı değil.Ankaralı Aslanlar pankartını da gasp etmişlerdi.Neyse zor kullanarak da olsa pankartımızı aldık o çapulcu pislik insanların ellerinden.Olayların çok içinde olduğumdan 2. çeyreği izleyebildiğim söylenemez :?

Olaylardan sonra güvenlik görevlileri geldi.O taraftarlıkla hiç bir alakası olmayan çapulcu adamlar olay yerinden uzaklaştılar.Dolayısıyla biraz daha rahatladık.Sökülen pankartımızı yeniden astık.Ondan sonra ortam biraz daha sakinleşti.
 
Mactan önce sohbet sırasında şu sıralar nette dolaşan ha iceberg, ha Carlsberg, ha Spielberg fıkrası anlatıldı ve Halil Üner'in yorumu : "Ha Sunter, ha Kunter.." Kunter'i rakip olarak görüyor adam kendine ve sırf bu kompleksi sebebiyle bu yüzyılda bu takımı bırakmayacak sanırım :? ...
 

Üst