N
Necati
Misafir
Galibiyet haftaya İtü maçıyla gelecekse hiç gelmesin daha iyi.Bu kadar iyi bir takım her oyuncu elinden gelenin maksimumunu vermeye çalışıyor.Ama kenarda bi antrenörümüz yok maalesef bunu kazansak ta tekrar söliycektim.İlk yarı takıma yaptırdığı güzel alan savunmasını Ercüment Sunter çözdükten sonra oyuna hiçbir müdahelede bulunmadı.İlk 2.5 peryot kenarda tuttuğu Fatihi oyunun en kritik döneminde oyuna aldı ve Valentin,Whisby gibi çok iyi oynayan iki oyuncuyu son 2 dk ya kadar kenarda bekletti.Oyunun en zor anında oyuna daha önce hiç girmemiş Gökhan Üçoklar ı aldı.Kadro geniş diye devamlı oyuncu değiştirilmez hem de iyi oynayan oyuncu hiç değiştirilmez.Whisby takıma çok çabuk uyum sağladı.Umarım takıma çabukl uyum sağlayamadı gibi bi bahane bulmaz.Yorgundu diye de değil çünkü Whisby en diri oyuncumuzdu bugün.Bu arada gerçekten de Burak ı arıyor gözler.Cezalandırıcı şutları atan bi uzun lazım bize.O da Burak.Halil Hoca nın mantığını Yiğiter Uluğ çok iyi çözmüş.İlk 3 peryetta maç kopmazsa kaybedilmiş demektir.Bunu iki senedir ezberledik.Ben son ğeryota kadar çekişmeli geçen bi maçı kazandığımızı hatırlamıyorum hatırlayan varmı?
Her ne kadar maçı kaybetmiş olsak da,5 te 1 yapmış olsak ta ben bu takımdan ve mücadeleden çok memnunum.Yeterki Halil Hoca ya bıraksın ya da tek sistemle maça çıkmasın.Basketbol futbol gibi değildir,bi satrançtır.Ercüment Sunter bugün mat etti Halil Üneri.Tek tek baktığımızda da tüm oyuncular gayet başarılıydı ama savunmamız bugün feci biçimde sınıfta kaldı ve maç boyunca hep aynı sayıları yedik bi türlü çözüm bulamadı Halil Hoca.Söz dönüp dolaşıp aynı yere geliyo.Bu iş yürümüyo.Bakalım Müge Berkalp(menajerimiz-mağlubiyet nedenlerini açıklamakla sorumlu menajer)bu hafta ne diyecek?Çok merak ediyorum.
Her ne kadar maçı kaybetmiş olsak da,5 te 1 yapmış olsak ta ben bu takımdan ve mücadeleden çok memnunum.Yeterki Halil Hoca ya bıraksın ya da tek sistemle maça çıkmasın.Basketbol futbol gibi değildir,bi satrançtır.Ercüment Sunter bugün mat etti Halil Üneri.Tek tek baktığımızda da tüm oyuncular gayet başarılıydı ama savunmamız bugün feci biçimde sınıfta kaldı ve maç boyunca hep aynı sayıları yedik bi türlü çözüm bulamadı Halil Hoca.Söz dönüp dolaşıp aynı yere geliyo.Bu iş yürümüyo.Bakalım Müge Berkalp(menajerimiz-mağlubiyet nedenlerini açıklamakla sorumlu menajer)bu hafta ne diyecek?Çok merak ediyorum.