Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray CC 70 - 68 Pınar Karşıyaka (Ceza nedeniyle hükmen)

Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":1nsxj6r2]Galatasaray karşısında takımımıza güvenimiz tam.Hakan hoca ortaya ne çıkartıcak merak ediyorum ama geçen seneden kötü olmucağı kesin.


Sen Galatasaraylısın diye biliyordum.. Çok şaşırdım.. Benim de Karşıyaka karşısında takımıma güvenim tam.. Kazanacağız..[/quote:1nsxj6r2]

1. lig bölümünde yazıyorum ya sürekli farketmedin mi :p Valla bugüne kadar ara ara yazılar yazıyorum seviyorum bu forumu ve Galatasaraylıları 8)
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Bülent Aydın' Alıntı:
Galatasaray karşısında takımımıza güvenimiz tam.Hakan hoca ortaya ne çıkartıcak merak ediyorum ama geçen seneden kötü olmucağı kesin.
Abi kazanırsak(galatasaray kazanırsa:) baya dalga geçen olur senle :)
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Kaan Çağdur' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":1v7irrcp]Galatasaray karşısında takımımıza güvenimiz tam.Hakan hoca ortaya ne çıkartıcak merak ediyorum ama geçen seneden kötü olmucağı kesin.
Abi kazanırsak(galatasaray kazanırsa:) baya dalga geçen olur senle :)[/quote:1v7irrcp]

Biz kazanırsak beni banlarla :p
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Hakan hoca çok hırslı ve disiplinli bir hocadır, son saniyeye kadar mücadele ister takımı farklı yenik olsa bile. Bu sezon hiç izlemedim Karşıyaka'yı, o yüzden bir tahmin yapmak zor şimdiden ama oldukça çekişmeli bir maç olması muhtemel..
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Bülent Aydın' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":3tp68cp6]Galatasaray karşısında takımımıza güvenimiz tam.Hakan hoca ortaya ne çıkartıcak merak ediyorum ama geçen seneden kötü olmucağı kesin.


Biz kazanırsak beni banlarla :p[/quote:3tp68cp6]

Hakaret etmediğin sürece bu forumda öyle şeyler olmaz.Sizle aramız pek iyi sayılmaz gerçi son 1 senede çok yol kattetik bu konuda.Bunda Alpaslan abi-Özgür Soylu'nun büyük etkisi vardı tabi ki.Ama son yenildiğimiz İzmir'de ki maçtan sonra ezici taraftar üstünlüğümüzü yediremeyenleriniz oldu seneye tribünde intikam diyenleriniz var=) Karşıyaka taraftarıyla kazanıyor diyor ama öyle birşey olmadığını ilk defa gördüm geçen sene.Orası bizim için Kadıköy oldu, tribünde kendimizi ispatladık 7. haftada oyuncularımız parkede üstünlüğü sağlayacak inşallah.

Bu maça dönersek de Tufan'ın iyi bir geri dönüş yapıp zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum.Kolay geçeceğini sanmıyorum hele Saras ve Wilkinson yokken. Tufan'ın sazı ele alacağı, Can Akın'ın beklediğimden daha fazla katkısı, Evren Büker'in sorumluluk aldığı, Cemal'in cezası bittiyse savunmada ve hücumda boyalı bölgede faydalı işler yapacağı bir maç bekliyorum.

Saldır Cimbom Ok Let's Go!
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Hüsnücan kardeş geçen sene trübüne gitmeme kararı aldık 48 sayı fark yediğimiz Fener maçından sonra.Benden ilk defa bir İstanbul takımına karşı tribünde geri kaldığımızı hissetim.Bu kadar sene Arena olsun Atatürk Spor salonu olsun maç vermememiz ilginç.Her serinin bir kırılma anı vardır inşallah daha uzun yıllar sürdürrüz bu geleneği.7. hafta tüm Galatasaraylıları Arenaya bekleriz.Artık olaylarla anılan bir tribün olmamaya karar verdik.

Yarın ki maçta pota altını kim domine edicek diye merak içindeyim.Nba patentli ligimizde de oynamış bir uzunla ilgileniyoruz eger gerçekleşirse bu sene sağlamız
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Tribüne gitmeme kararını doğru bulmuyorum pek.Oturursun 5 dakika hiç bağırmazsın veya sadece protesto edersin ama gitmemek armayı yalnız bırakmak ters geliyor bana.Yine de bize ayrılan yerin karşısında iyi oluşum vardı.Ama tribün abisiz kaldığı apaçık ortadaydı.Yine de salondan çıkarken her zaman ki gibi izmirli köpekler başlayanları susturanlarıda görmek güzel.Aynı şekilde biz de İstanbul çekerken bizi durduracak birilerinin olması.Ve sonunda fenerli köpekler kaf kafı destekler sözü ile ortamın yumuşaması.Olaylarla anılan tribün olmamaya karar verdik diyorsun ama sanmıyorum o atmosferin içinde yine 1-2 çıkıntı olacaktır ve onların gazıyla tüm tribünün rengi değişecektir.Tabiki de tribün liderlerinin davranışları çok önemli.Bir de Hüseyin Beşok gibi değerinize küfür etmek doğru bulmadım.

Wilkinson-Rancik ikilisini pota altında kullanacak gibi gözükürken Wilkinson'ın sakatlığı Fatih Solak sesleri, Cemal'in ilerleyen basketbolu neler olacak bende merak ediyorum.Mihajlovic oynadığı hazırlık maçlarında istatistik olarak bakarsak kötü bir performans çizmedi.Andre Smith'in sakatlığı vardı Karşıyaka'da son durum nedir biliyor musun?
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Şöyle söyleyim Hakan hoca biraz ters antremanlara gittiğimizde kapıya talimat vermış kimse içeri girmesi diye.Ama takımı İzmirdeki turnuvada izledim.Smith istikrarsız bir oyuncu Mihajlovic'te eh işte Bosman olmasa kadroda olucak birisi değil.Emre'de sakat,Evren Yenice diye bir arkadaş geldi uzun olarak antremanları doldursun diye ama imkansızllıklardan 2. uzun o.Anlayın halimizi.ama gününde olduklarında Alper,Holston ve Toolson çok can yakar.Gökper'de Hakan'la geçirdiği tek sezonda çok şey öğrendi.
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Karşıyaka'nın bu sezon pota altı BBG EVİ gibi ama altıkları iki kısa oyuncusu Holston ve Toolson çok metediliyor gününde olduklarında maçı çevirebilecek oyuncular deniyor.
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Evet Toolson konusunda bende iyi şeyler duydum.Pota altı dediğin gibi giren çıkan belli olmucak gibi gözüküyor.Boyalı bölgede Cemal'i iyi kullanırsak zor maç kolaya da çevrilebilir.Kilit anahtar boyalı bölgede ki performanslar gibi duruyor.Evren'i de izlediğim 2 maçta çözemedim açıkçası daha fazla şeyler beklediğimden midir nedir anlamadım.Bizim maç banttan saat kaçta verilecek bilgisi olan var mı?
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Şu maçın canlı verilmeyişi zaten o kurumun ne kadar amatör olduğunu gösteriyor.Senin futbolsmart bilmem carttu curttu birsürü kanalın var futbolu ordan ver basketbolu da Dspor'dan ! Bahane olamaz bu , amatörlük ve kalitesizlik olur olsa olsa!
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

konyalı aslanlar gerekeni yapsınlar salon full dolsun,konya-selçuk uA inşallah gerekeni yaparlar maç saat 2 de inşallah kazanırız....
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Mike Wilkinson ve Cemal Nalga'nın yokluğunda uzun problemi oluşacaktır yarın, Eren Beyaz ile. Rancik dışarı çıkmayı daha çok tercih eden, boyalı bölgedeki o itiş kakışa yanaşmayan bir oyuncu tıpkı Polat gibi. Pınar Karşıyaka'nın da orayı domne edecek bir oyuncusu yok, geçen sezonki Leon Williams gibi mesela. Ama yine de oralardan zorlamaya çalışacaklardır oyunu.
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

For the Great Victory !
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

İlk defa selçuk üniyi direk geçiş yaptığım için mutlu oldum konyada sıkıntıdan patlayacaktım yoksa iyi oldu maçlar hele bir Galatasarayımız var daha ne olsun ben maçı izlemeye 19 mayıs spor salonuna gidiyorum inşallah galibiyetle geri dönecem foruma :)
 
Re: Galatasaray - Pınar Karşıyaka

Bize ayrılan bölümü hınca hınc doldurmuşuz :)
 

Üst