Türkiye Kupası (2014-2015)

Tam bir klasik Fb Ulker-Galatasaray final serisi olur. Efes macini + 4-5 sayi farkla aliriz.Efesin gencleri kaldiramaz kritik maclari.. Dacka maci da coach farki ile bizde goruyorum. Diger tarafta ise hakem yardimi ile finale yakin gordugum fb ulker var.

Maric veya Carter'dan birinden vazgeçecek olacak olmamız dezavantaj bizim adımıza.
Bence Efes ve olursa Daçka maçlarında Maric olmalı.
Kristic'e ile Ermal ve Vidmar'a karşı Young tek başına duramaz. Bu yüzden Maric muhakkak oynamali.
Türkiye Kupası maçlarında Carter ve Pocius' dan birinden vazgeçmek gerekir.
Maric oynamalı muhakkak.

Maric veya Carter'dan birinden vazgeçecek olacak olmamız dezavantaj bizim adımıza.
Bence Efes ve olursa Daçka maçlarında Maric olmalı.
Kristic'e ile Ermal ve Vidmar'a karşı Young tek başına duramaz. Bu yüzden Maric muhakkak oynamali.
Türkiye Kupası maçlarında Carter ve Pocius' dan birinden vazgeçmek gerekir.
Maric oynamalı muhakkak.

Neyse ki Efes de benzer sorunu yaşayacak Nihat :)

Heurtel, Janning, Perperoglou, Bjelica, Saric, Lasme, Krstic. Bu isimlerden birini kesecekler, benim tahminim Bjelica ya da Saric olur.

Bence Pocius'u keser Ataman.

Efes'i geçersek Daçka ya da Ted Kolejliler'i her türlü harcarız.

3 günlük turnuva bizim yolumuz Ülkere göre daha zorlu. Finale çıksak bile yorgun olacaz ama yine de umitliyim. Kupayı almalıyız

Neyse ki Efes de benzer sorunu yaşayacak Nihat :)

Heurtel, Janning, Perperoglou, Bjelica, Saric, Lasme, Krstic. Bu isimlerden birini kesecekler, benim tahminim Bjelica ya da Saric olur.

Bence Pocius'u keser Ataman.

Efes'i geçersek Daçka ya da Ted Kolejliler'i her türlü harcarız.

Bence de Pocius' u kesmeliyiz.
Onlarda dediğin gibi Bjelica'dan vazgeçerler.

Bizim yolumuz hem zor hem de dinlenmeden yarı finale çıkacağız.

Ülkerin yolu da hem daha kolay hem de dinlenerek yarı finale çıkacaklar.

Perşembe, cuma, pazar. 4 günde 3 maç olacak final yaparsak. Muhtemelen hepsi son 2-3 dakikaya kalacak maçların. 35 dakika ortalamayla oynayacak oyuncular falan, yorgunluğu, sakatlığı. İlk maç elenelim haftasonu dinlensinler perşembe gidip Zalgiris'i yensinler.