Türkiye Kupası Çeyrek Finali | Galatasaray CC 62 - 55 Olin Edirne

TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL

GALATASARAY CAFE CROWN
OLİN EDİRNE BASKET
Hakem
Tarih 10.02.2011 18:00
Yer KADİR HAS SPOR SALONU


Şampiyonluuk Bekliyoruuz Şanlı Galatasaray.. İlk hedefimiz önce Olin'den rovanşı almak
 
Facebook'da şu ana kadar 226 kişi geleceğini işaretlemiş.Biletix'den gördüğüm bize kayseri taraftarının her zaman gidip,koşup durduğu pota arkasını vermişler.Geçmişte bizim gidip büyük kalabalık oluşturduğumuz daha rahat olan pota arkası fenerbahçelilere verilmiş.Neyse maç günü sayımız çok daha fazla olacaktır.
 
Takımı izlemeyi özledim sanırım..
Türkiye Kupası hem takımın emeklerinin karşılığı hem de iyi moral olur alınırsa..
Son ana kadar savaşacaklarını bildiğim için bize sadece başarılar ve iyi şanslar dilemek kalıyor.
 
Hiç olmadı bu.Olası rakiplerimize karşı en büyük sıkıntımız yoğun program ve rotasyon eksikliğiyken Evren'i kaybettik.
 
Çarşamba günü başlayacak olan Spor Toto Türkiye Kupası 8'li finalinde Perşembe günü Olin Edirne ile son 4'e kalma mücadelesine çıkacak olan G.Saray Cafe Crown'un Kayseri kafilesinde sakatlıkları bulunan Evren Büker ve Mellih Mahmutoğlu yer almıyor. 2 numaradaki 2 alternatifini İstanbul'da bırakan sarı kırmızılılarda genç Göksenin'e büyük iş düşecek gibi. Hem zaten Seibutis'e tutma görevini de ona bırakacaktır Mahmuti, tıpkı Abdi İpekçi'de oynanan lig maçında olduğu gibi.
 
Olin Edirne gerçekten çok iyi takım.Takdir edilmesi gereken,izledikçe keyiflenebileceğimiz bir kadroları da var.Ancak Evren'in sakatlığına rağmen,Galatasaray'ın geri dönüşü olmayacak bu maçı ( belki de bir rövanşı ) alacağını düşünüyorum.Yiğit Çelebi'ye de katılıyorum,serbest atış ve üçlük yüzdeleri maçın sonucunu belirleyecek.
 
Göksenin'e güveniyorum.

Şunu yazabileceğimiz duruma geldiği için Göksenin'e tekrar teşekkür ediyorum.

Seibutis'e üstünlük kursun, maçı kazanalım, bu kadar basit.
 
Zor maç olacak gerçekten ancak ben kazanacağımızı düşünüyorum.. Yarı finalde Fener gelirse direnmemiz zor. Göksenin'in bu maçı kaldırabileceğini şu zaman diliminde pek zannetmiyorum. Evren'in yokluğu epey zorlar bizi o maçta. Ama olur da iyi performans verirse işler değişir... Banvit gelirse bence onu eleriz.. Yorgunluk olarak da düşünürsek Banvit daha az yıpratır bizi. Finale en diri biçimde Olin - Banvit eşleşmeleriyle çıkarız.. Bakalım artık, yolumuz açık olsun. Umarım kupayla döneriz uzun seneler sonra erkek basketbolda kupa görmüş oluruz...
 

Üst