Türkiye Kupası Çeyrek Finali | Galatasaray CC 62 - 55 Olin Edirne

Mevcut sakatlıklar umut törpülüyor ama yine de Kayseri´deki Türkiye Kupası´nı başarılı olunabilecek bir hedef olarak görüyorum.

Evet, kupaya giden yoldaki ilk maç ligde yenildiğimiz Olin Edirne. Ligde kendi hatalarımızın etkisiyle yenilmiştik seyircimiz önünde ama takımın en önemli isimleri de sakattı o günlerde. Gerçi yine sakat oyuncularımız var ama geçmişteki maçtan dersler çıkararak Olin´i bu sefer geçeceğimizi düşünüyorum.

Eğer bir kaza olurda geçemezsek ya da yarı finalde elenirsek benim için hiç önemli değil. Kaybetsek de kazansak da tek gerçek ben bu takımı seviyorum.

Hafta içinde gitmem çok zor Kayseri´ye ama finali görürsek bir ihtimal pazar günü salondaki yerimi alırım.
 
Evren'in olmaması canımı sıkıyor.Olin'i bi şekilde yeneriz.Ama yarı finalde Ülker'e karşı nedense pek bi ümidim yok.Ya da finalde Efes'e karşı.Tek temennim Banvit'in kazanması.Belki bir şekilde finalde Efes'i geçeriz.
 
Evren'in olmaması canımı sıkıyor.Olin'i bi şekilde yeneriz.Ama yarı finalde Ülker'e karşı nedense pek bi ümidim yok.Ya da finalde Efes'e karşı.Tek temennim Banvit'in kazanması.Belki bir şekilde finalde Efes'i geçeriz.

Efes eski Efes olsa belki ama bu dönem çok iyi oynuyor Efes. Roberts Keremler Thornton falan müthiş performans gösteriyorlar. Yarı finalde Banvit'le karşılaşıp onları geçsek bile final günü kısıtlı rotasyondan dolayı oyuncuların yorgunluğu başımıza bela olur. Efes'i yenmemiz çok zorlaşır. Ama ben bu olumsuzluklara rağmen yine de ümitliyim Aslanlar bana burada bir kupa hediye edecekler inşallah. Bir an önce perşembe olsa da maça gitsek :D
 
Ben olin Edirne maçını rahat kazanacağımızı düşünüyorum ayrıca sports tv nin maçları şifresiz yayınlanmasıda süpriz oldu umarım rahat galibiyet alarak yolumuza devam ederiz
 
Zaten dün maçları şifresiz verip,bugün ki maçları şifreli vermek saçmalık zaten.Yapamazlar böyle bir şey.İnşallah yarı final ve final maçlarınıda şifresiz izleyebiliriz.

Olin maçı ise inşallah kazanacağız.Bizi liderlikten eden takımla bir hesaplaşma maçı.

eleme maçlarında bu dediğini yapmışlardı hatırladığım kadarıyla. bizden önceki maçı şifresiz vermiş ama bizim maçta şifre girmişlerdi.
 

Üst