Uzun zamandır evde uydudan maç izleyemiyordum böyle ne güzel oluyormuş ya:)
Uğur Güven 1 10 Şub 2011 #61 Uzun zamandır evde uydudan maç izleyemiyordum böyle ne güzel oluyormuş ya
Erdal Avcı 0 10 Şub 2011 #62 Ermal ve Rancik'i gören direk pota altına dalıyor.Derken Andric oyuna girecek ohh be.
Melih Özkul 0 10 Şub 2011 #64 Olin'liler fena gitmiyor sanki. Orası güzel bi spor salonu kötü pota olacağını sanmıyorum. Gerçi bilmiyorum ironi mi yaptınız ama
Olin'liler fena gitmiyor sanki. Orası güzel bi spor salonu kötü pota olacağını sanmıyorum. Gerçi bilmiyorum ironi mi yaptınız ama
Uğur Güven 1 10 Şub 2011 #65 Kameramı çok aşağıdan çekiyor potalarmı çok yüksek anlamadım ama bişey var potalarda takımda sanki tatilden dönmüş gibi oynuyor hiç hırs yok.
Kameramı çok aşağıdan çekiyor potalarmı çok yüksek anlamadım ama bişey var potalarda takımda sanki tatilden dönmüş gibi oynuyor hiç hırs yok.
wotws 0 10 Şub 2011 #66 Göksenin'in üçlüğüyle kötü gidişimize son verdik. Maç çok sıkıcı geçiyor yalnız.
Burak Barut 0 10 Şub 2011 #70 Göksenin savunma iyi yapmak istiyorsa; rakibe top aldırmaması lazım.Aldırttıktan sonra geçmiş olsun en iyi ihtimalle faul yapar.
Göksenin savunma iyi yapmak istiyorsa; rakibe top aldırmaması lazım.Aldırttıktan sonra geçmiş olsun en iyi ihtimalle faul yapar.
Melih Özkul 0 10 Şub 2011 #71 Shumpert all starda ne bulsa atıyordu burda boş şut kaçırarak başladı çok da kritikti.
Barış Erenkara 0 10 Şub 2011 #74 Sırf maç sonunda Orhun Gencer'e " hala tebessüm ediyor musun? " diye tweet atmak için şu maçı alalım istiyorum.
Sırf maç sonunda Orhun Gencer'e " hala tebessüm ediyor musun? " diye tweet atmak için şu maçı alalım istiyorum.
Melih Özkul 0 10 Şub 2011 #75 6 sayı fark mola aldık. Maçın galibini şut yüzdelerinin belirleyeceğini biliyorduk. Şuanda onlar daha iyi attıkları için öndeler.
6 sayı fark mola aldık. Maçın galibini şut yüzdelerinin belirleyeceğini biliyorduk. Şuanda onlar daha iyi attıkları için öndeler.
Melih Özkul 0 10 Şub 2011 #76 Tam kontrolü kaybetmeye başladığımız anda Shumpert'tan çok kritik sayı ama atışı atamadı malesef.
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 10 Şub 2011 #77 Kötü oynuyoruz açıkçası. Toparlanmamız lazım. Adamlar farkı açmaya başladı.
Gazanfer Tosun 0 10 Şub 2011 #78 Son saniye basketleri can sıkıyor. Olin tempoyu düşürmeye çalışıyor hep. Hücumda yine pek akıcı değiliz. Şut sokmamız lazım, yoksa yine kabus gibi bir maç geçirebiliriz.
Son saniye basketleri can sıkıyor. Olin tempoyu düşürmeye çalışıyor hep. Hücumda yine pek akıcı değiliz. Şut sokmamız lazım, yoksa yine kabus gibi bir maç geçirebiliriz.
Can Kırımlıoğlu 0 10 Şub 2011 #80 Mola aldık skor 26-31.. Pek iyi değiliz, Shumpert ile skora tutunmaya çalışıyoruz şu an