Türkiye Kupası Çeyrek Finali | Galatasaray MP 94 - 57 Antalya BŞB

Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı
15 Şubat Çarşamba
20:15
Konya Selçuklu Spor Salonu

Bilet satın almak için;

http://web03.biletix.com/etkinlik/NBXA3/TURKIYE/tr

Kazanırsak rakibimiz Beşiktaş Milangaz-Aliağa Petkim maçının galibi olacak.

Antalya BŞB ile Türkiye Kupası elemelerinde oynadığımız maç;

Antalya BŞB 67-89 Galatasaray

Antalya BŞB ile ilk yarıda oynadığımız maç;

Antalya BŞB 76-88 Galatasaray

Günlük performansların önemli olduğu 8'li finaller.Antalya'yı rahat geçeriz diye düşünüyorum.Aliağa kupanın sürpriz takımı olabilir benim görüşüm.KUPAYLA DÖNÜN ASLANLAR...

Tbbl onlarda zaten şua maçları bari ağız tadıyla izleyelim bu nedir ya basketbol maçları şifreli :S hep şifre hep şifre parkeden uzaklaştırmakmı istiyorlar bu gençleri yazık!

ilk yarıda vurup geçmek lazım bi daha arkamıza bakmadan soyunma odasına 20li sayılarda girersek rotasyon yaparız 2. yarı en kötü +10la kazanır tüpçüleri bekleriz cumaya..

Evren, Caner, Göksenin, Shumpert uzun süreler alır umarım. Yedek oyuncuların alacağı süreler Beşiktaş maçındaki verimimizi arttırabilir.

Galatasaray - Antalya Bşb (Canlı)

Türkiye Kupası Çeyrek Final Mücadelesi;

Galatasaray MP - Antalya Bşb

20:15 - Sports Tv

Takımımıza başarılar diliyoruz!

Son 8'de çekebileceğimiz en iyi kuraydı.Tek maç,günlük performans falan dinlemeden rahatça geçelim.Yarı final ve finale rakiplere nazaran daha dinç çıkalım.Jelovac'ın şutuna maç kopmadan önce el göstermek,Rasim Başak'ı da mümkün mertebe görmemek dileğiyle.

Ben daha çok az süre alan oyuncular ile Savovic'in daha fazla süre almasını bekliyorum. 8 takım içindeki en kolay kurayı çektik zaten, kaza yaşayacağımızı pek zannetmiyorum Antalya'nın gücü ortada.. Takıma başarılar şimdiden..

Tbftv den izleyebilirsiniz arkadaşlar. Hadi rastgele aslan yürkliler...