Türkiye Kupası | Fenerbahçe Beko 89-74 Galatasaray

Kulübün amatör branşlarda bozdurup bozdurup harcasak neredeyse ömür boyu yetecek tarihi var da; Dusan Alimpijevic'in Beşiktaş'ının yarısı kadar takıma benzeyemeyecek olmak, 2011'de Kayseri'de farkı 26'dan 5'e çeken takımla aynı cümlede anmayı zul addetmek açmaz yaratıyor.

20 üstü farkla Fenerin kazanmasını bekliyorum. Dünkü Alkmaar rezilliğinin üstüne izleyerek iyice sinirlerimin bozulmasını istemiyorum

AZ Alkmaar oyunculari yillik ucret toplamı 10.250 Milyon Euro, bizim iki toplumuz net 12 Milyon Euro aliyor ama sonuclar ortada; bu 12 Milyon Euroyu baskete aktaralım dediğimizde(oradaki küçülme olmadan tabi) ya zaten kim takip ediyor baskete, voleybolu deniyorun bu akşam ki sonuçlarını göreceğiz yine maalesef...

AZ Alkmaar oyunculari yillik ucret toplamı 10.250 Milyon Euro, bizim iki toplumuz net 12 Milyon Euro aliyor ama sonuclar ortada; bu 12 Milyon Euroyu baskete aktaralım dediğimizde(oradaki küçülme olmadan tabi) ya zaten kim takip ediyor baskete, voleybolu deniyorun bu akşam ki sonuçlarını göreceğiz yine maalesef...
Basket gelirin kac peki? Mesela her yil 12 yatirsan baskete her yil diyelim max gelirin ne olur.

Galatasaray basketbol ' da küçük değildir , Yönetim küçültür. Futbol Takımından örnek veriyim ki
Batshuayi aldığın parayı baskete yatır bugün %50 şanş belki daha üstü diyebilirdim ama olmaz
BUGÜN DE MAĞLUP OLUCAZ NE ZAMAN GALATASARAY 'IN SPOR KULÜBÜ OLDUĞUNU ANLARSALAR
O ZAMAN GALATASARAY BASKETBOL ' DA ŞAMPİYON OLUR

Maç birazdan başlayacak. Galatasaray sevgim izlememe kararıma engel oluyor. Ben bir öğretmen olarak elimden geldiğince her sene kulübüme destek olmaya çalışıyorum, ürünlerden alıyorum. Öğrencilerime Galatasaray sevgisini alışıyorum. Lakin yönetimler geliyor, futbol dışı branşlara doğru düzgün yatırım yapmıyor. Çok mu zor ortalama bir salon yapmak, çok mu zor sistemli bir şekilde altyapıya yatırım yapmak,sistem dahilinde A takımlara transfer yapmak. Galatasaray gibi büyük bir kulübün benim gibi 39 yaşına gelmiş birine en azından 7 8 şampiyonluk yaşatması lazımdı. Gerçekten çok üzücü.

Bu oyuncuların hali ne hoca ya biz niye böyleyiz kulüp olarak yeter ya... Beko sahada yok, boş boş geziniyorlar; buna rağmen adamlara zorla elinle maçı vermeye çalışıyorsun.

En son Türkiye kupasını 1995’te almışız. Gurur tablosu!
Forumdan 5-10 kişi toplasak, 30 senede hiç olmazsa 1 defa kazanırdık herhalde kura şansı, kaza bela vs.