Türkiye Kupası | Fenerbahçe Beko 89-74 Galatasaray

Yukarıda herkes yazmış zaten farklı kelimelerle ama adamlar maçı ciddiye almadan, terlemeden kazandı. Yani bu bana ağır geliyor, bizi yönetenlere gelmiyor. Bütçe artmasını istiyoruz falan filan zaten başka konu ama mevcut bütçenin takımı da değil bu. Daha önce de yenildik güç farkı zaten oluyor ama kötü Fenerbahçe yürüyerek yeniyor bu takımı.

Topu eline alan 1 perde çağırıyor ondan sonra kendi kendine takılıyor. Ne bir topsuz hareketlilik, ne bir alan paylaşımı ne de bunlar olursa o pası verecek oyuncu var. Koç olarak ben olayım kenarda hangi hücumu farklı oynardı ki takım? Sahada herkes kafasına göre karar veriyor zaten.

3. çeyrek mola aldı koçumuz mola dönüşü Livingston'a perde sağa vurdu şut atmaya kalktı savunma gelince Palmer'a firlatti oda yerden alıp şut attı. Nunu çizdiysen ayrı, sana rağmen bu oynandıysa ayrı utanır insan kendinden.

Basketbol salonu yapılsa da bütçe artmadan başarı gelmez.
Saygılarımla.
zaten Salon yapildiginda otomatik bütce artar.

Salon isim hakkini satarsin.
Taraftarlar salonu benimser, bilet geliri artar.
Daha fazla sponsor cekebilirsin

Tabi burda salonun mimarisi cok önemli. Rakip takimlari bogan, sahaya yakin bir salon olmali umarim

Cünkü voleybol, yüzme, basketbol hepsi ayni anda olacak dendi.

O kadar kolaydı yani.

Euroleague şampiyonu olduktan sonra ancak salondan 6-7 milyon Euro gelir elde edebilen fb varken sen salonu yapar yapmaz isim hakkı için nasıl sponsor bulacaksın acaba?

Ayrıca her basketbol salonunun belli bir mimarisi vardır. Onun dışına çıkılmaz.

Saygılarımla.

Yine yenildik.
Şaşırmadım.
Bütçe 10 milyon Euro olmadan başarı imkansız.
Salon yapılmadan başarı imkansız.
Başarı gelmeden sponsorun gelmesi imkansız.
Ezel’deki Kenan gibi konuştum ama gerçekler bunlar.
2021-2022 bütçesi yanılmıyorsam 2-3M arasıydı. Muhteşem nokta atış transferleri ile o zamanın Eurolig efendisi Efes'i paramparça etmiştik, Fener'i falan da yeniyorduk. Tabii ki Micic,Larkin gibi isimlerle bu bütçeyle bir yere kadar başa çıkabildin playoffta. Hakem ve Efes'li yöneticilerinin yaptıklarını görmezden gelerek konuşuyorum.
Ama bu sezonki bütçe o sezonki bütçenin 2 katı olması lazım Furkan da yazmıştı geçen gün 5M'den daha fazla diye.
Peki neden ''kıyas dahi edilemeyecek'' kadar kötü olduk biz ? Demek ki her şey bütçe değilmiş. 10 Milyona gerek yok, 5-6 milyona da şu ligdeki takımların şu hallerini yenersin. Ama tabii ki iyi oyuncu seçmek ve o oyuncuları oynatacak koç bulmak önemli.

Son düzenleme: