Türkiye Kupası | Galatasaray 56-71 Fenerbahçe

27 Şubat Çarşamba
Saat 19.45
11 Nisan Spor Salonu - Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde 11 Nisan Spor Salonu’nda düzenlenecek Kadınlar Türkiye Kupası heyecanı 27 Şubat’ta başlayacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısını ilk sekizde tamamlayan takımları bir araya getirecek bu prestijli organizasyonda şampiyon, 2 Mart’taki final müsabakasının ardından kupasına kavuşacak.

Turnuva öncesinde Botaş ve OGM Ormanspor’dan idarecileri, diğer 6 ekibin ise başantrenörlerini ve birer oyuncularını bir araya getirecek basın toplantısı ise 26 Şubat’ta, Nevali Hotel’de saat 15.00’te gerçekleştirilecek.
 
Son maç Mersin'e on sayı ile kaybetti Fener. Bütün oyuncularımız gününde olursa şansımız olabilir.
 
Son 3-4 maçlarını izledim, fb'nin ciddi sorunları var. Ya maça giremeden başlıyorlar ya da maç içinde belli bir bölümde çok fena dağılıyorlar, dakikalarca skor üretemedikleri oluyor. Tokatlarsak kimse şaşırmasın ama full konsantre çıkmamız şart.
 
Jefferson yine kayıplarda. Yine bir hedef maçında yine rezil oynuyoruz ve bunda en büyük faktör koçsuz oluşumuz! 17 fark oldu kapattım belki maç döner!!!
 
Işıl, Moriah, Monika kötü. Alperi ve İremden katkı geldi. Daha maçın başında havlu attık böyle olmamalıydı.
 
berbat ötesi bir yarı oynadık. Top Işıl ve Moriahın elinde patlıyor genelde ve Efe hoca da iyi izliyor.
 
Skordan bağımsız Efe Güven'e sormak istediğim bazı şeyler var;

İnci Güçlü ilk beş başlayıp çıktıktan sonra neden bir daha girmedi oyuna?
Sinem Ataş'ı neden maçın son bölümüne kadar unuttu bu kadar arayış içindeyken?
Fenerbahçe özellikle ilk yarı boş üçlükler bulurken nasıl bir savunma anlayışı içindeydik?
Hücumda Işıl Alben ve Moriah jefferson'un topa yön vermeye çalışması haricinde ne gibi planlar hazırladık rakibimize karşı?

Neredeyse sezon bitti bu takım savunma ve hücumda ne oynuyor? Neden bir tane oyuncumuz bile üstüne koyamadı sezon başından bu yana?

Saygılar.
 

Üst