Türkiye Kupası | Karşıyaka vs Galatasaray

Karşıyaka maçında anca böyle favori olabilirdik zaten. Sponsorları çekilmiş, koçu gitmiş, takım dağılmış. Adamlar baktı bizden olmayacak, onlar bizim seviyemize indi sonunda. Yine de kazanamayabiliriz, kıran kırana geçer maç.

Yıllardır takip ettiğim forumda üye olup yazmak aklıma gelmemişti. İlk mesajımı da bu vesileyle yazayım.

Zor bir maç, Karşıyaka her ne kadar son zamanda kötü olsa da takımımız da iyi sinyaller vermiyor özellikle Cummings ve Young'un sakatlıkları ile iyice rotasyonumuz daraldı. Yine de galibiyet bekliyorum. Takımımıza başarılar diliyorum. 2016'da alınan Eurocup'tan beri 9 senedir hiçbir kupayı alamadık. Galatasaray gibi bir kulübün bu 9 senede en azından 3-4 kupa alması gerekirdi. Bir takım bu kadar senedir nasıl kötü yönetilir, Tofaş kadar da mı yönetilemiyor bu takım düşündürücü ve sinir bozucu.

Karşıyaka'yı bu koşullarda bile rahat yeneriz diyen arkadaşlarıma hayret ediyorum. GS hiçbir maçın favorisi değildir ve olamaz. Diyelim ki bu maçı kazandık, eeee sonra ne olacak? Bunu düşünmek bile rahatsızlık veriyor ama olacağı söyleyelim, her zaman ki gibi fenerin oyuncağı olur, kahır çekeriz, bu kadar basit...