Türkiye Kupası Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
böyle güzel bir kura anca taraftarının takımdan ümidini kesmiş takımın toptan değişmiş takımlara gelir şanşlıyız bizede geldi ve eğer şansızlık olmazsa bu gruptan birinci çıkarız ve güven tazeleriz
 
herkes uyanık olsunj haftasonu maça gitmek için son rütuşları yapıyoruz bu arada şu Sakarya da hangı durakta trenden ınılecegını söyleyen 1isi olursa ona göre saatlerini ve ücretlerını araştıracagım şu sakaryadakı tren garının adı ???
 
h.paşa- adapazarı ekspresine biniyorsunuz: son durakta iniyorsunuz, isterseniz 15 dakika yürürsünüz, isterseniz 1 ytl civarı minibüs parası vererek direk salona 4-5 dakikada varırsınız. ulaşım cok rahattır.

otobüs seçeneği
sakarya vib, klas, metro gibi seçenekler var. nerdeyse her saat klakıyor ve direk sakaryaya gidiyor. indikten sonra 4-5 dakika yürüme yolunuz var. sorsanız direk gösterir. aynı cadde üstünde zaten

helikopter seçeneği:
kozyatağı civarında kalkan özel helikopterler var, sanırım saati 2000 dolarmı neydi galiba. (sallıyoda olabilirim) yarım saat ile 45 dakika arası bi saate gider sanırım. 1500 ytl civarına cok rahatça sakarya ulaşabilirsiniz.

takdir sizin ve bütçenizin
 
salon kaç kişilik haberi olan varmı?

Utku editi :

salon yaklaşık 1500 kişilik falan diye tahminediyorum belki biraz daha fazla olabilir. çok emin değilim.

fena bir salon değil ama kesinlikle ayhan şahenk tesisleri değil. gerçi ayhan şahenk avrupanın en iyi 2. tesisi:p ölçü olamaz
 
valla hazırlık macları ölçü degil ama inanın türkiye kupasında daha zor gruba düsseydik bizi hallaç pamuguna cevirirlerdi daha hazır degilkiz insallah yeni gelecek olan 3 numara ile birlikte daha iyi oluruz çünkü kadromuz bence cok iyi gectigimiz senelere göre
 
Valla ben Alpella'yı izledim..Bizi de izledim..Kafa tutmaz..Oyak da öyle..Sadece KSK rakip olur..Daha 1 hafta var..Çok daha iyi oluruz.. :)
 
tübad turnuvasında takımımızı beğendim bence 3 maçıda alıp lider çıkacağız bu gruptan :)
 
28 Eylül- 2 Ekim tarihlerinde Manisa, Samsun, Konya ve Sakarya'da oynanacak olan Türkiye Kupası eleme grubu maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu.
A GRUBU (KONYA)
28 Eylül Perşembe 16.45 Beşiktaş Cola Turka - TOFAŞ (Recep Ankaralı, Berk Torun, Vedat Borulday) 19.30 F.Bahçe Ülker - Mersin BŞB (Halil Baldemir, Tunçtan Durmuşcan, Serhat Büker)
29 Eylül Cuma 19.15 TOFAŞ - F.Bahçe Ülker (Serkan Emlek, Tunçtan Durmuşcan, Serdar Ünal)21.15 Mersin BŞB - Beşiktaş C.Turka (Halil Baldemir, Özlem Yalman, Vedat Borulday)
30 Eylül Cumartesi 17.00 F.Bahçe Ülker - Beşiktaş ColaTurka (Halil Baldemir, Özlem Yalman, Serdar Ünal)19.00 TOFAŞ - Mersin BŞB (Serkan Emlek, Fatih Arslanoğlu, Serhat Büker)
B GRUBU (MANİSA)
28 Eylül Perşembe 14.45 Darüşşafaka - Casa TED Kolejliler (Engin Kennerman, Ersan Ergüler, Turgut Işık) 16.45 Efes Pilsen - Tekel (Emin Moğulkoç, Zafer Yılmaz, Can Atsüren)
29 Eylül Cuma 15.00 Tekel -Darüşşafaka (Emin Moğulkoç, Zafer yılmaz, Can Atsüren)17.00 Casa TED Kolejliler - Efes Pilsen (Engin Kennerman, Orhun Yurtdaş, Tarkan Tuser)
30 Eylül Cuma 15.00 Darüşşafaka - Efes Pilsen (Engin Kennerman, Tarkan Tuser, Serkan Sert) 17.00 Tekel - Casa TED Kolejliler (Emin Moğulkoç, Eran Ergüler, Orkun Yurtdaş)
C GRUBU (SAMSUN)
30 Eylül Cumartesi 19.00 Selçuk Üni. - Beykoz (Mehmet Keseratar, Sencer Yılmaz, Ali Şakacı) 21.00 Banvit– Türk Telekom (Erşan Kartal, Alper Özgök, Uğur ÖZEN)
1 Ekim Pazar 16.30 Beykoz - Banvit (Alper Özgök, Yener Yılmaz, Sencer Yılmaz) 19.00 Türk Telekom - Selçuk Üni. (Mehmet Keseratar, Kaan Büyükçil, Uğur Özen)
2 Ekim Pazartesi 14.30 T.Telekom - Beykoz (Mehmet Keseratar, Alper Özgök, Kaan Büyükçil) 16.30 Selçuk Üni. - Banvit (Erşan Kartal, Yener Yılmaz, Ali Şakacı)
D GRUBU (SAKARYA)
30 Eylül Cumartesi 14.00 G.Saray CafeCrown - Oyak Renault (İsmail Aydın, Sami Özel, Mustafa Akıllıoğlu) 16.00 Alpella - Pınar Karşıyaka (Fatih Dalay, Deniz Kıyak, Elçin Demir)
1 Ekim Pazar 19.15 Oyak Renault - Alpella (İsmail Aydın, Ozan Çakar, Mustafa Akıllıoğlu) 21.15 P.Karşıyaka - G.Saray CafeCrown (Recep Ankaralı, Altuğ Köselerli, Elçin Demir)
02 Ekim Pazartesi19.15 P.Karşıyaka - Oyak Renault (Recep Ankaralı, Ozan Çakar, Ziya Özorhun) 21.15 G.Saray CafeCrown - Alpella (Fatih Dalay, Altuğ Köselerli, Sami Özel)
 
Eğer Karşıyaka'yı yenersek bu gruptan birinci çıkarız.

A grubu tam bir ölüm grubu olmuş orada Mersin dışında testilerden biri kırılacak gibi...
 
Cumartesi günkü OYAK maçına veya pazar günkü Karşıyaka maçına Ankara´dan gitmeyi düşünen var mı? Kararsız kalan birileri varsa birbirimizi ikna ederek gidelim diyecektim :) Özellikle Karşıyaka maçında taraftar desteğine ihtiyacımız olacak gibi.
 
CanuAltay' Alıntı:
onur pazar günü maç çok geç saat be abi...eğer gidilecekse cumartesi gitmek daha mantıklı değil mi sence ?

Ankara Adapazarı arası kaç saat bilmediğim için seyirci desteğine ihtiyaç duyulacak maçı düşündüm. Sabah erken çıkıp maçtan sonra dönülebilecekse OYAK maçı da olabilir. Takımı sezon öncesi seyretmek ve destek vermek istiyorum. Utku´nun Ankara temsilcisi olsa da mesafe ve ulaşım alternatifleri hakkında bizi bilgilendirse çok iyi olur :)
 
Önder' Alıntı:
Bizde İstanbuldan bir maca gelecegiz ama tam karar vermedik hangi gün gidecegimize.


Büyük ihtimalle cumartesi günü Adapazarı ndayız. İstanbul' dan bize katılmak isteyenler en kısa zamanda irtibata gecsinler.

Ankara' yı da salonda görmek isteriz :)
 
ankara istanbul trenine bindiğin zaman onur yavuz, arifiye'de inmen gerekir. arifiye'den bir otobüse bindiğin zaman şehir merkezine 25 dakika civarında ulaşırsın. oradan sonra zaten 5 dakika spor salonuna.

arifiye olayını kısaca açıklayım.
istanbul ve sakarya arasını x-ekseni olarak düşünün. (ist = -x , sak = +x )
ankara da -y olsun

arifiye bu noktoda origin (0 noktası) oluyor.

ankara dan istanbula gelirken, arifiye'de inme sebebiniz +X yönüne gidecek olmanızdır. ondan sonra ister trenle, ister birazcık aşağıdaki otobüslerle sakarya merkeze gidebilirsiniz. sonrası cok kolay zaten.

anlamayanlar lise matematiği kitabından yararlanabilir :p

utku
 
Utku Çapan' Alıntı:
ankara istanbul trenine bindiğin zaman onur yavuz, arifiye'de inmen gerekir. arifiye'den bir otobüse bindiğin zaman şehir merkezine 25 dakika civarında ulaşırsın. oradan sonra zaten 5 dakika spor salonuna.

arifiye olayını kısaca açıklayım.
istanbul ve sakarya arasını x-ekseni olarak düşünün. (ist = -x , sak = +x )
ankara da -y olsun

arifiye bu noktoda origin (0 noktası) oluyor.

ankara dan istanbula gelirken, arifiye'de inme sebebiniz +X yönüne gidecek olmanızdır. ondan sonra ister trenle, ister birazcık aşağıdaki otobüslerle sakarya merkeze gidebilirsiniz. sonrası cok kolay zaten.

anlamayanlar lise matematiği kitabından yararlanabilir :p

utku


7 sene mühendislik öğrenimi görmüş biri olarak sana teessüf ediyorum. Bir basketbol forumunda yaptığın açıklamaya bak. İnsaf ki ne insaf ...


(utkunun add it' i )
bak ne kelime oyunu yaptım yine:p hemde ingilazca

abi bu forum GS basketbol forumu, kalite yüksek diyoduk ya, o bakımdan:p
matematik hayattır diyip konuyu kapatayım mı:p:b
 

Üst